Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
chci se zeptat s jakými pojistkami na šuplíky máte dobrou zkušenost? Bohužel mám v kuchyni ve skříňkách nějaké věci, které nemám kam jinam dát a tohle mi přijde momentálně jako nejlepší řešení.
Ani po víc jak měsíci vysvětlování, že tady a sem může a ostatní má nechat zavřené, to nepomohlo a jsme na nervy akorát obě dvě. Tak poprosím o tipy na pojistky, protože jich je spousty, které se hned neodlepí nebo je dcera hned neotevře.
Předem díky.
Jinak prosím o zdržení se komentářů, jak to vaše děti zvládly bez pojistek a nebo jak mám předělat kuchyň. Kdyby to šlo, tak to udělám.
U nás pomohlo odmontovat úchytky. Jsou jenom tam kde může kramařit. ![]()
Měla jsem z DM a žádná se sama neodlepila. Spíš jsem měla problém je potom odstranit. Otvírat šly těžko, takže malé děti to nezvládly.
@Dara90 píše:
U nás pomohlo odmontovat úchytky. Jsou jenom tam kde může kramařit.
Máme bezúchytkovou kuchyni.
Tak tady se pripichnu…koupila sem v DMku myslím…dva typy oba se dcera naučila otvírat, celkem rychle…navíc ten jeden se po chvíli užívání začal odlepovat…zase ale tu pojistku zadělává aoddelava a nekramari tak ve skříňce
zatím ![]()
@Vladusxx
Vyloučila jsem ty, které jdou otevírat stiskem čudlíku. Je mi úplně jasný, že to by byla její první věc, co by zkoušela. ![]()
@PapaverRhoeas
Jaký je u nich systém otevírání? V popisu jsem to nenašla.
@Paní.Norrisová já mám zacvakavaci bez cudliku… Naučila se je otvírat zubama ![]()
@Paní.Norrisová tady je návod https://youtu.be/PhQcQyuSixE
4.30 princip otevírání