Pokažené spinkání

44
10.11.14 07:58

Pokažené spinkání

Maminky prosím o radu. Mám dnes už 7 měsíční holčičku. Od 3 měsíců spinkala krásně celou noc, ale 6tým měsícem jako když utne a budí se i 5× za noc. Přebalím ji, mlíčko nechce, ale vypije někdy i 150-200 ml čaje najednou a u toho usne. A za hodinu je vzhůru znovu :,(.Zkoušela jsem jí dávat na radu doktorky večer kaši, ale to bylo ještě horší tak jsem zrušila. Když ji z postýlky nevezmu, tak chytne hysterák a křičí, dokud jí nedám zase čaj. Už nevím co s ní :nevim: :( Poradíte někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
10.11.14 08:03

Viděla bych to na zoubky = obrnět se a vydržet. :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
10.11.14 08:10

Mate večerní rituál? A hlavně ukládejte ke spaní vždy ve stejnou dobu. U nás zabral a dcerka teď spí krásně tři hodiny v kuse :-)

Dříve spala také celou noc, ale uder šestého měsíce přestala.

Přeji hodně sil :-)

• Citovat
  • Upravit
44
10.11.14 08:17

Zoubky mě taky napadly, ale spodní byly v pohodě, jestli jsou horní horší… :think: Rituál jsem zavedla hned od příjezdu z porodnice. Vykoupat, převléct pyžamko, napapat, ale vždycky mi usne u flašky, takže uspávání se nekoná…jestli jí vadí třeba to, že usne u mě a pak se vzbudí v postýlce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
10.11.14 08:27

@Krallka Mne usíná u prsa, tím to podle mne nebude.

Já ještě hodně v ložnici větrám, než jde spát, tak okno zavírám. Otevřu jej pak v vedlejší místnosti, aby se do ložnice čerstvý vzduch dostal.

Ale jinak to bude asi to, že neumí spinkat - v půl roce se mění spánkové fáze a některá miminka s tím mají problém. Mne se budila co půl hodiny, hodinu asi tři týdny a teď už spí ty tři hodiny. Poradila mi to známá, na metu je o tom hodně informací.

Takže asi jen vydržet.

Jo a ještě jsem někdy v noci zapla svíticí berušku, vzala jsem ji do náruče a zpívala. Bylo to tak na půl hodiny minimálně, ale pak spala třeba tři, čtyři hodiny v kuse. Ale je to hodně náročné, padala jsem pak u toho únavou. Ale zase na druhou stanu si aspoň odpočinula :-)

• Citovat
  • Upravit
114
10.11.14 09:06

Tak to bych taky viděla na zoubky a nebo se někde píše o tom, že děti v tomhle věku už hodně vnímají a v noci to nedokáží vstřebat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.11.14 09:29

Bude to všechno co píšou holky, a určitě i zuby. Trpělivost, nic jinýho nepomůže. Držím pěsti, ať to přejde brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.1.15 06:53

Dobrý den, ráda bych obnovila diskuzi. Mám 4 měsíční dceru. Do teď spinkala dobře, budila se v noci 1-2× na kojení. Před 9 dny byla na očkování a asi týden trošku kašle a občas chrčí, ale i tak spala dobře. Teď už 3 noci se ale budí každou chvíli zaplače, buď se otočí a spí dál, nebo chce dudlík. Čím by to mohlo být? Napadly mě zuby, ale není nic vidět a taky úplněk. Tím jak hůř spí, je celkově nevrlá. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.1.15 07:02

@R.Hanik očkování, tesáky, nachlazení atd.. nebo i kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
8.1.15 07:07

U nás to začalo po prvním očko a trvá to dodnes (9 měsíců a kousek).

Kolem půl roku se mění spánkové fáze, může to být ono. Nebo nachlazení, zoubky. Sama nevím, co to je u nás. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
42
8.1.15 08:04

Doufám, že to přejde. Tohle je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.1.15 14:58

@R.Hanik Je tu na to téma několik diskusí, dokonce aktuálních. U nás to myslím byly zuby a spravilo se to až cca v jejích 13m, kdy jsem usoudila, že jestli se něco nezmění, tak skapu. A odstěhovala jsem se z pokojíku - a ona naštěstí už byla s to přežít noc s lahvičkou čaje a beze mě co hodinu k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí