Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem si tě přidala na facebok.Včera jsem odpadla a spala,až do rána.
Já tež.Jen kdyby se ten můj mrňous nevzbudil o půlnoci na mlíčko
A vstávání v šest. To tu dlouho nebylo. Jinak vstáváme kolem sedmé.
Jo a máš uplně pěknou holčičku, i ty si sympatická ![]()
Tak to jsme na tom stejně,malá sice spala celou noc,ale dneska vstávala taky v šest. Taky máš moc pěkné dětičky i Ty jsi sympatická. už jdu malou koupat,je zvyklá se kolem šesté koupat a v sedm ,už spinká a já mám vegáč. Teďka týden jsme byli nem. i mě to nějak položilo,už je mi lepší.
Sleduješ superstár?
Tak superstár vždycky jak je repríza v po a ut dopoledne. My se večer díváme na pohádky než kluci usnou tak televizi nestíhám. A pak v tv už stejně nic nejde tak si něco pouštím na dvd. Ale sleduju hodně Odsouzené. Jde to na barandově. Já jsem si stáhla celou první sérii a docela mě to bere.
My jsme teď u našich tak vyjímečně nemáme žádný režim ale jinak se kluci taky koupou kolem šesté a ukládám je kolem sedmé. Uvidím v kolik dneska usnou. Já už jsem vyřízená teď ![]()
Kluci určitě lehnou a budou spinkat,u babi a dědy se spinka moc dobře. Když jsme u mých rodičů,tak malá s něma taky blbne a pak spinká jak panenka.
Já taky ještě nevím na co se budu dívat,asi na nějaký film,překecal mě můj,ten nemá rád superstár. Moje malá,už spinká jak andílek ![]()
Matýsek ve věku tvojí malé už nespal po obědě tak večer chrněl už v šest. to byly časy ![]()
Jinak je Matěj strašně hodné dítě. Není divoký, nikdy jsme neměli žádnou řvoucí zcénu, je rozumný, asi po mamince ![]()
A Petřík je taky hodný, jen mu teď lezou zobky tak je trošku protivka ale v noci mi spinkají pěkně.
Někdy můžeme dát srazík ve městě, podle toho jak to máš daleko do města. Teď už snad bude tepleji. Jééé, já už se těším až schováme ty fusaky a trošku se odhalíme ![]()
Moje malá je spáč,ještě teďka mi někdy spinká do oběda a po obědě chodí pravidelně spinkat.Malá je taky hodná a divoká, zvědavá ženská je to,všechno ví všechno zná,ale to mluvení nám zatím moc nejde.
Jo a jak jsem se koukala na fotečky,tak to nechápu po dvou dětech a postavičku máš jak laňka ![]()
Ten srazík si dáme,snad bude ,už pěkně. ![]()
S tím mluvením si nic nedělej. My budem určitě chodit na logopedii, Matýsek je ukecaný ale nejde mu vůbec rozumět. Mluví hrozně. Ale zase pěkně kreslí a všechno si pamatuje.
No já bych ráda přibrala,ale asi to mám tak nastavené. Když jsem byla těhu tak jsem měla perfektní velikost, všechno mi sedělo a teď na mě všechno visí, děs. Oblečení se mi blbě kupuje. teď beru nějaké vitamíny tak uvidím jestli něco přiberu ![]()
Já si toho nic moc nedělám, jen jsou někteří,kteří jen kritizují co malá neumí a to je švagrová s tchýní,je to hrozný.
Naučila jsem se s tím ,už žít,nevšímám si toho a žijeme si život svůj.
Jinak to,že nemůžeš přibrat,tak buď moccc ráda
,co já bych za to dala. Spíše na tebe je plno oblečení. ![]()
Jo oblečení jo ale třeba kalhoty na sebe nikdy nemůžu sehnat. Nemám žádný zadek tak to na mě visí.
Už jsme doma od našich, Petřík je ve svém živlu. On než se adaptuje tak jedem domů
On má rád to svoje, doma klídeček, jeho postýlka. Za chvíli si s ním půjdu lehnout a taky si trošku dáchnu.
A co jinak děláš celé dny? Chodíš někam na procházky?
Většinou chodím po šenově,malá je ráda ,když je venku,sem tam do města.
Jinak je pořád něco kuchtím doma. Příští týden budem malovat,tak pomalu vyklízím. Teďka je tolik barev,že jsem nevěděla jaké si mám vybrat,snad to dopadne dobře a bude to pěkné.Malá bude příští týden pár dní v Drahotuších,tak jsem zvědavá jak to zvládne a já budu mít aspoň čas na uklízení. Můj už s toho blázní…
A co tě přilákalo do Jičína,taky jsi šla za přítelem?
Jé nás čeká malování asi v létě. Budem klukům stěhovat pokojíček. Matýsek má teď takový krcálek tak si to vyměníme s ložnicí. ale obývák by jsem chtěla zkusit vínový ale třeba jen 2 stěny, nevím je to riskantní ale chcem změnu. Kuchyň máme fialovou, pokojíček taky fialový a ložnici růžovou ![]()
Jinak, pro mě to bylo automatické že půjdu za přítelem, já jsem zas tak dobrou práci neměla tak nebylo o co stát a za měsíc jsem otěhotněla. A co jsi dělala než jsi šla na mateřskou?
Já jsem za manželem musela jít,protože tu má servis,ale moc se mi nechtělo.Měla jsem v Hranicích kamarádky atd…i dobrou práci,pracovala jsem v Lázních na vodoléčbě. Jenže jsem vše opustila,protože to dojíždění hlavně v zimě se nedalo. Tak jsem si v Jičíně našla práci u Norskýho na rehabilitaci. A co budu dělat po mateřské to zatím nevím,uvidím jestli mě zase tam vezme. A co jsi dělala Ty?
Já jsem dělala v jedné firmě kde se šijou košile. Bylo to docela fajn, skvělý kolektiv a tak. A pak v Jičíně už jsem si nestihla nic najít. Taky vůbec nevím co pak. Jsem vyučená dámská krejčová tak to není nic extra
,