Pokladní v Bille - máte zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokladní v Bille-máte zkušenost?
Ahoj,
podobná diskuze mě inspirovala k založení této..tenhle týden jdu na pohovor na práci pokladní v Bille,tak mě zajímá,jestli je to tam taky takový děs běs
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já dělámv kauflandu a des buzerace jak.. ale v bille to prej tak hrozný není kamoška tam dála a podle toho co já ji vyprávěla tak ona mi říkala že u nich nic takovýho není..tak sand to nebdue takovej des ale všude je to jiný že jiní vedoucí a tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v Bille pracují docela šílený pokladní-smrdí potem,ulepené,urousané…k tomu jeden chlap,také čistota mu moc neříká-tak z toho jsem usoudila,že tu práci asi nikdo moc dělat nechce,tak posbírali takový „brak“.Protože takový pracovníci se na post pokladních,co nám sahají na jídlo,nehodí.
V Albertu,Kauflandu dobrý,Penny obstojný-ale výběr praxovníků v Bille šílený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka dělá v Bille a je docela spokojená,až na finance teda
Ale pochavluje si dobrý kolektiv i vedoucí,ale to samozdřejmě je všude jiné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co vím tak finance se v bille dají teda v kaufu ej to mnohem horší
Tam se dela za minimální mzdu za to v bille mají víc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky,jestli muzu pridat zkusenost..ja v bille jako pokladni pracovala a nemuzu si stezovat,alespon to melo trochu uroven podle jinych obchodu jako penny,tesco a podobne.plat byl prumerny a docela spokojenost jak z pohledu pokladni tak z pohledu zakaznika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, pracovala jsem v Bille za pokladnou, sice jen brigádně, ale v průběhu několika let a vždy skoro celé prázdniny a víkendy přes rok. Byla jsem velmi spokojená, měla jsem super vedoucího a proti zkušenostem známých z jiných společností musím říct, že jsme to tam měli „hódně volné“. Žádná buzerace, férové jednání, nemohu si stěžovat. Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamoska pracovala v Bille a teda moz spokojena nebyla, pry sama buzerace a penize taky bida, asi je to jak kde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já pracovala v BIlle jen chvilku, ale teda děs běs. Jinou diskuzi jsem nečetla
. Ale myslím si, že
1. Je to o lidech,asi bych zašla za lidmi, co tam pracují a nenápadně bych si popovídala na téma kolektiva, vedoucí atd…Ono je to vše o lidech, jak holky píší, když byly dobrý vedoucí, moc si nestěžovaly, když byly horší, tak se nepracovalo dobře.
2. JE to pořád jen pokladna v Bille, práce to nebude asi nic moc,peníze k tomu asi taky žádná sláva..
3. Pokud peníze potřebuješ, budeš dělat cokoliv. Takže i práce na pokladně je super.
4. Taky záleží, jak jsi na tom ty…někdo je super všude, smíří se se vším, někdo je zhýčkaný a nebude dělat cokoliv, nerozumí si s lidmi, dělá raději sám, než v kolektivu. Taky bych řekla důležitá věcička.
5. HOdně štěstí, pokud práci přijmeš. Práce je málo, asi bych šla do toho, pokud jsou penízky třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc,trošku jste mě uklidnily..je to asi tak,jak psala Farllin,potřebuju peníze..není to moje vysněná práce,popravdě je to už poslední možnost,ale nemůžu nic sehnat..Vím,že je to hodně o lidech,bohužel jsem měla na začátku léta špatnou zkušenost..krátkou,ale stačilo a byla jsem z toho na nervy,bohužel nejsem vůbec splachovací,abych si myslela svoje a jela dál v pohodě
Tak snad hned nenarazim..a peněz snad bude víc než teď na popoře 4.700Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
presne tak,je to hodne o kolektivu.prace to ale spatna neni a prac doba take ujde,urcite budes spokojena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adel, pokud tam půjdeš s tím, že chceš pracovat a že vše bude o.k. tak to tak bude. Věř sama sobě a úspěch se dostaví sám. Moc ti přeji, aby jsi dopadla dobře. Mě taky zítra čeká moc důležitý pohovor. Jsem z něj nervozní, ale věřím, že to dopadne dobře:D A to přeji i tobě:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má někdo novou zkušenost s Billou? Např. jak si holky stěžují na penny, že mají padla a musí zůstat na neplacený přesčas
.Jaké tam jsou směnny, jak se střídají a jak jste prostě spokojené pro a proti
.
- Citovat
- Upravit