Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pro takhle malé dítě bych pokojíček udělala jednoznačně dole… a to (kromě všeho, co tu už zaznělo) především proto, že pokud se v noci vzbudí a bude chtít přijít za rodiči, považuji za mnohem bezpečnější, když rozespalá půjde po schodech nahoru než dolů.
@Aduš8 píše:
Pokud bych měla dítě, které vzbudí každý prd, udělala bych pokojík nahoře. Schody a vše se dá dnes už zabezpečit. Naše děti si třeba v pokojíku hrají a to jsou poměrně malí, syn 2,5 r a dcera rok. Ale samozřejmě nám to nosí i do obýváku, to asi člověk neovlivní. Jen jsou naučení, že smí jen jednu věc, se kterou si zrovna hrají. A navíc si myslím, že by se, až bude větší, nemusela nahoře tolik bát. Já měla pokoj jako dítě vedle vchodových dveří, okna metr nad zemí a pamatuji si, jak jsem často koukala do tmy a bála se pohnout, jestli někdo nekouká dovnitř a nebo tam není nějaké strašidlo
Ja tohle mam zafixovano i jako dospela teda ne strasidlo, ale kdyby prisla treba situace, kdy se nekdo vloupa do domu, tak bych byla radsi na rane já, než byt schovana nahore a mít deti dole napospas ![]()
Pokojicek dole s tim, ze to bude primarne herna a mala bude s vami spat nahore v loznici. Stejne za vama bude chodit a neodvazite se ji nechat potme rozespalou chodit po schodech.
Za me pokojicek dole, hoky maji kazda svuj pokoj nahore, ale 90% casu travi dole v herne. Mame ji hned vedle obyvaku. Hracky jsou tam a kdyz prijde navsteva, decka si harji tam a je klid. Clovek zavre dvere a cus
.