Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, nevim jestli Vam prijdu na palici ja, nebo muj manzel, ale chtela bych jen znat Vas nazor;)
Manzel by chtel jet na jare do Norska pozorovat polarni zari, a tvrdi mi, ze s nama klidne muzou jet i nase deti (3 a 4 roky). Ne ale do nejakeho mesta, chce vylozene hodne na sever.. A ja tvrdim ze to pro tak male deti neni. Popravde mi to prijde uplne stupidni. Co myslite? Diky
A na jak dlouho by to bylo?Kdyby to byl jen pár dní,tak bych jela klidně i s dětma.Pokud nebudete v chatrči bez topení s mědvědem a vlkem za oknem
tak bych ráda vypadla z baráku.Však nemusíte koukat jen na oblohu.Děti to určitě bude bavit jen chvíli.Takže bych si pozjištovala,co se tam všechno dá podniknout.
No prave ze je to vylozene pozorovani zare. Takze pocitam ze nekde na severu, kde asi nebude super hotel s podminkama pro deti…
Jinak samozrejme normalne bych do Norska vyjela hned a deti jsou na cestovani do dalek zvykle.
saris píše:
No prave ze je to vylozene pozorovani zare. Takze pocitam ze nekde na severu, kde asi nebude super hotel s podminkama pro deti…
Jinak samozrejme normalne bych do Norska vyjela hned a deti jsou na cestovani do dalek zvykle.
Tak já mám ráda své pohodlí,takže pokud by nebylo nic jiného na „dělání“ jen koukání vzhůru,tak bych nejela.Dva tři dny bych možná ještě snesla,ale víc ani tuk.To se budu radši nervovat doma ![]()
V Norsku kousek od polárního kruhu je dost super hotelů, doprava přimo na parkoviště není problém a hotelový servis i podmínky pro děti jsou tam úplně na stejné úrovní jako v jiných ubytovacích zařízeních. Ve Finsku je dokonce u polárního kruhu přímo rekreační středisko pro děti, něco jako santova vesnička.
Městečka Bodo, Narvik, Harstad, vše za polárním kruhem.
http://www.eurobookings.com/…tels.cs.html?…[2,0];lbl:ggeben_hotel%20bodo;cur:EUR;sort:0_desc;frm:1;&cur=EUR&label=ggeben_hotel%20bodo&gclid=CLzS7vKFnq0CFYOEDgodfT9-ng
Jela bych hned i s dětmi. Určitě najdete vhodné ubytování. Musí to být nádherný zážitek a nevidím důvod proč sebou nevzít děti. Tak malé nejsou ![]()
Nebo může jet bez vás, ale to mi přišlo líto. ![]()
Pokud budete mit vhodne ubytko, tak proc ne, hned bych jela s vama
Btw. letos v lete jsme byli na Spicberkach, spali jsme v kempu a kus vedle nas meli stan rodice s asi 1.5letym prckem ![]()
Tak diky! Ja myslela ze takhle na severu uz jsou jen prave ty chatrce… mrknu na to a snad opravdu vyrazime! V techto koncinach jsem jeste nebyla a kdyz jsem hledala v zajezdech, tak vsude vidim jen snih, mraz a ubytovani v chatkach…
Diky!
S.