Poletující vlasy

1730
23.7.12 15:53

Poletující vlasy

Jak řešíte jemné a poletující vlasy? Máte nějaké tipy? Mám jemné vlasy a nepomáhá ani culík, sponky, lak, když je vítr. Nechci nosit šátek nebo jiné pokrývky hlavy, chtěla bych vlasy nějak ošetřit, aby tolik nelétaly :-(.Existuje nějaký přípravek, který by mohl pomoci? Díky za tipy pro boj s jemnými vlasy ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6256
23.7.12 16:13

Jediny co mi tak trochu pomáhá je pěna do vlasů. Připadá mi, že po ní vlasy trochu ztvrdnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.7.12 16:16

Napadá mě žehlička na vlasy a vlasová kosmetika právě pro jemné vlasy.
A pak taky nemýt vlasy moc horkou vodou a nemýt je moc často. Jeden čas jsem zkoušela na vlasy lávovou zem (hlavně teda kvůli kožním problémům na hlavě) a vlasy pak byly hrubší. Ale je z toho při vyplachování dost bordelu.

Poletující vlasy nesnáším, hlavně když mě šimrají na nose, to se můžu zvencnout, ten vítr teď je dost naprd, bohužel se neodvažuju dávat žádnou kosmetiku, protože cokoliv si na hlavu napatlu nepřírodního, tak z toho mám lupy :roll:

Ještě mě napadá je naopak natáčet na natážky, pak budou v jednom chumlu ve vlnách a nebudou mít možnost moc lítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
23.7.12 16:20

Mě napadá jako jediné stoprocentně účinné řešení ostříhat se na krátko, jinak budou poletovat vždy. :lol:

• Citovat
  • Upravit
35029
23.7.12 16:29

Ostříhat :mrgreen: ne vážně, taky mě to štve, nosím culík nebo sponu, ale každou chvíli mi to sklouzává a povoluje se, tak to pořád utahuju jako blbec :nevim: :zed: a krom ostříhání fakt nevím o ničem, co by mi pomohlo :think: taky budu ráda za nějaký tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
23.7.12 17:10

Ostříhat nee :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.12 17:10

V časopise Tina jsem našla, že na hladké vlasy pomůže vykouzlit krém na ruce. Pokud vás na výletě nebo někde jinde překvapí vítr a vlasy budou neposlušně poletovat kolem hlavy, tak stačí troška krému na ruce v dlaních promněte kuličku velikosti hrášku a rukama vlasy lehce uhlaďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
23.7.12 17:15

Kopřivová voda, a kvalitní šampon dobrej je třeba dove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
23.7.12 17:20

Holky ostříhání nepomůže pokud to nevezmete strojkem :mrgreen: :mrgreen: Já mám vlasy krátký a někdy mam dokonalý vrabčí hnízdo :mrgreen: Jen přistát a zabydlet se :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.7.12 17:33

Myslim ze zaklad je dobra vlasova kosmetika…me na jemny vlasy dela zazraky samúpon syoss repair..nasledne dobry kondicioner…krem na vlasy loreal je super…na trhu je tech pripravku fura..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.7.12 18:14

Olej do vlasů nebo kondicionér ve spreji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.7.12 19:29

Mám to samé řeším to tak, že se překloním a trochu vlasy nalakuji a rozčešu pak mi drží i skřipec vě vlasech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí