Politý notebook přesnídávkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
20.12.13 17:41

Pokud ti do 12hodin budou fungovat všechny tlačítka, tak ok

• Citovat
  • Upravit
9649
20.12.13 17:41

Dite by to neprezilo… pocitac nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.12.13 17:52

Takhle mi notebook prolili děti šťávou, půl litrem. Klávesnice stála ve vodě a on to vzdal. Pak ještě naskočil, ale nakonec to vzdal úplně, i když ho chlap hned vysušil, rozebral a vyčistil. Děti to málem nepřežili taky, pc jsem měla teprve necelé dva roky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
20.12.13 17:55

Já jsem si taky vylila do notebooku čaj a nepřežil to. Zkoušela jsem ho dát i do servisu a technik říkal, že pokud ho nepřivezu do hodiny, tak se obvykle už nezachrání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
20.12.13 17:55
@janulka15 píše:
Ahoj, dítě mi vylilo do klávesnice notebooku přesnídávku. Vše jsem vytřela a vysušila. Přežije to? Nemáte někdo zkušenosti? Díky.

mě ho malá polila kafem a ten teda bohužel nepžežil…hned jsem ho utřela a normálně běžel dál, ale ráno už jsem ho nenastartovala…měla jsem ho i na opravě a prý odešla základová deska a oprava se nevyplatila…měla jsem ho tři měsíce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
20.12.13 18:09

Musí se okamžitě otočit a dát vyschnout aspoň na dva dny, občas obráceně pomačkat klávesnici a modlit se, aby to přežila klávesnice a nedoteklo to dál. Rozhodně okamžitě vypnout a nezapínat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
20.12.13 18:34

Ahojky, tak mě kluk vylil šťávu do noťasu, jediné v tu chvíli co jsem udělala bylo, že jsem ho otočila, nechala to vytéct, vysušila ručníkem, pomačkala klávesy a jel dál… Funguje dodnes, akorát asi za dva dny přestala nula a devítka (jakože „í“ a „é“)… :D

PS: Horší než šťáva jsou dětské ručičky, které rády odlamují klapky na klávesnici :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
20.12.13 19:03

Já si takhle do noťasu vylila colu… přežil to, až na jednu klávesu (o). A při snaze o vyčištění okolních, protože začal chvíli po prolití plesnivět, jsem zrušila další dvě (i, v). Tekže jsem si k noťasu musela dokoupit externí klávesnici :) A dílo zkázy po pár letech dokonal kluk, který vyndal zbytek písmenek.

• Citovat
  • Upravit
66800
20.12.13 19:31

Jsem to vysušila fénem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
20.12.13 19:55

Syn do notebooku načůral a už to nerozchodil. Nebyl v té chvíli úplně vypnutý, takže asi zkratoval. Sušila jsem ho dva dny, ale nedal se už vůbec zapnout. Naštěstí ho muž při koupi pojistil (dostala jsem ho k Vánocům), takže se nám cca 75% částky vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.12.13 21:37

OT - Tak já taky vylila víno.. A rozchodil to.. Ale natvrdo jsem ho vypnula, vyndala ihned baterku. Prý jsem udělala jen dobře :) Pak jsem ho celý rozmontovala, vyčistila to co se smí vyčistit lihem a destilovanou vodou, cca týden nechala schnout a pak smontovala (jeden malej zbytečnej šroubek mi zbyl :mrgreen: ) a funguje - už přes rok :-)
Přesnídávka je trochu jiné konzistence, tak snad nezatekla nijak dovnitř :) Myslím, že to přežije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.15 14:51

Pomoooc!!! Jsem kr.ava vsech kra. v. Cely kafe primo do klavesnice. :zed: No nenapadlo mi nic jinyho nez bezet ke drezu to vylejt ze jo. Tim padem to zateklo dovnitr. Notas jen tise zasevelil, asi se loucil a konec. Mam ho otocenej klavesnici dolu pod topenim. Co ted? :( Mam zkusit tu ryzi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
29.1.15 14:56

A vyndat baterii, pokud tedy jde. Kvuli možnému zkratu. Ale nejspíš bude potřeba kompletní vyčištění v některém servisu, ale to nezaručí, ze bude v pořádku :(. Teda to je fakt pech :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
29.1.15 14:56
@Pincenza píše:
Pomoooc!!! Jsem kr.ava vsech kra. v. Cely kafe primo do klavesnice. :zed: No nenapadlo mi nic jinyho nez bezet ke drezu to vylejt ze jo. Tim padem to zateklo dovnitr. Notas jen tise zasevelil, asi se loucil a konec. Mam ho otocenej klavesnici dolu pod topenim. Co ted? :( Mam zkusit tu ryzi? :think:

Huuf, nech ho proschnout, zavolala byvh si na servisni linku, at ti poradi a uvidis. Jestli notas, tak to muze byt hodne blby…

• Citovat
  • Upravit
1947
29.1.15 14:59

@Pincenza manžel takhle nalil taky kafe do noťasu - noťas by i fungoval, ale trefil tím nějakou část, kde se to propojovalo na obraz - a obrazovka už nefungovala - takže s jiným náhradním monitorem byl ok, ale výměna u toho typu by stála víc než novej, tak se koupil novej - takže určitě bych to nechala vyčistit a zhodnotit v servisu, nebo někým známým v oboru (pokud máš)
záleží kam to nateklo - třeba bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák