Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dítě mi vylilo do klávesnice notebooku přesnídávku. Vše jsem vytřela a vysušila. Přežije to? Nemáte někdo zkušenosti? Díky.
Kdo to přežije notebook nebo dítě?
Myslím, že to přežije
Já už takhle vykoupala tablet a je ok ![]()
Nevím, ale slyšela jsem že když se polije mobil má se strčit do rýže, které prý tu vodu vytáhne, tak nevím, třeba na tom něco je ![]()
Máma si ho takhle polila kafem a málem nepřežil. Musel se rozebrat a vyčistit, ale rozdejchal to ![]()
Mala nam pokrtila notebook nekolikrat a obcas se musi na nejake pismenko zatacit, aby spravne fingovalo ![]()
@Melody 4 píše:
Kdo to přežije notebook nebo dítě?Myslím, že to přežije
Já už takhle vykoupala tablet a je ok
Zatím žijí oba.
Odpojit síťový kabel, natvrdo vypnout, vyndat baterku, co jde, to otevřít a vytřít. Zapnout nejdřív druhý den a pokud se nepoleptaly nějaký spoje, tak by to mělo být ok. Já bohužel svůj noťas pohřbila, půl litru šťávy, vypnuto až za nějakou dobu a hned na to zapnuto. Škoda veliká, stál třicet ![]()
Já tam vylila víno a nerozchodil to… museli jsme nechat vyměnit klávesnici… ale třeba přesnídávka nevadí. Přestalo to fungovat postupně, jak oxidovali ty kontakty.
Ja mela v notasu vino, pivo, byl vykoupanej pod sprchou a porad funguje..mame asi neznicitelny kus ![]()
Mě kluk nedávno vylil do noťasu celý Caro, řádila jsem jak černá ruka.
Rychle jsem všechno vypla a vyndala baterku a pak se do něj večer pustil muž. Dělá s PC, takže ho komplet rozebral, klávesnici vysušil fénem a nešel.
Druhý den tam ještě cosi provedl s klávesnicí a rozchodil ho.
Pokud ti do 12hodin budou fungovat všechny tlačítka, tak ok