Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@petramrk @shellmyska @Marbella baterie vyndat nejde. No asi to zkratovalo, protoze byl zapnutej a vypnul se
Kdyz jsem ho ted byla zkontrolovat
,tak z nej jeste vytejkalo kafe na zem tvl.
Uz je pod tim topenim dve hodiny. Je jeste v zaruce, no ale kdyz jim reknu, ze jsem do toho vylila kafe, asi mi s celou zarukou poslou do pr. Co? ![]()
No jestli nemel pripojisteni, tak se na to záruka vztahovat nebude :-/ nechat hold proschnout a zkusit nejaky ten servis, ale takhle těžko rict. Asi bych se začala smirovat s nejhorším…
@Pincenza
Jo, to asi pošlou ![]()
Politý nebo utopený mobil by se k topení dávat neměl! Jen do té rýže, aby vysála vodu. Už nevím proč, ale topení tomu ještě víc uškodí. Myslím, že u noťasu to bude to stejné. Zavolej hned do nějakého servisu a nebo radši známému, který se v tom vyzná…ale řeš to co nejdříve, aby došlo k co nejmenší oxidace…notebooku, co je ještě v záruce, by byla určitě velká škoda.
@Pincenza Vždycky se má jako první vyndat baterie a to co nejrychleji. Já si takhle vylila do noťasu Caro. Rychle jem ho natvrdo vypla, vytáhla baterku a nechala to být. Manžel tedy dělá s PC, tak to potom večer rozebral, vytřel, smontoval zpátky a právě z něj píšu. Už je to dva roky. Nicméně je to dost o štěstí a záruka je v tomto případě asi k ničemu. ![]()
@Fima diky,mam nevyndavatelnou baterii. Jinak tu včera byl znamy a odnesl si ho, ze ho vycisti. Jeste se neozval, tak bud schne nebo je to v prd…