Jak fungují video - hovory?

3684
17.12.13 18:54

Jak fungují video-hovory na mobilu.

Ahoj.
Prosím, jak fungují video-hovory na mobilu? Když chci někomu volat, tak mi to sice nabídne video-hovor, ale spojit to už nejde. Zkoušela jsem si stáhnout přes Gogle-play skype, ale vůbec se v tom nevyznám.
 Děkuji

Příspěvek upraven 17.12.13 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
451
17.12.13 19:04

Základ je program pro spojení a další podmínkou je připojení a kamery s mikrofony. Pak správné zapojení a jedním tlačítkem lze zahájit videohovor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.12.13 19:05
@Rashina píše:
Základ je program pro spojení a další podmínkou je připojení a kamery s mikrofony. Pak správné zapojení a jedním tlačítkem lze zahájit videohovor. :)

Já zapomněla napsat, že na mobilu :mrgreen: Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.12.13 19:07

A jak dalece jsi v tom skype? máš vytvořený účet? a kontakty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.12.13 19:09
@oliš píše:
A jak dalece jsi v tom skype? máš vytvořený účet? a kontakty?

Takže musím mít skype? Já ho již odinstalovala z mobilu. Myslela jsem, že ho k tomu nepotřebuji, když mi to video-hovor nabízí i bez skypu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.12.13 19:12

@T.Hololinka já to psala ještě před tím „v mobilu“ :D a určitě to chceš volat přes net, ne? máš tam kontakty? nemyslím tel. čísla, promin-to je dotaz jen pro jistotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.12.13 19:16
@oliš píše:
@T.Hololinka já to psala ještě před tím „v mobilu“ :D a určitě to chceš volat přes net, ne? máš tam kontakty? nemyslím tel. čísla, promin-to je dotaz jen pro jistotu :lol:

Já teď nevím jak to myslíš. :nevim: Když v mobilu najedu na kontakt a chci mu volat, mám tam v nabídce i videohovor, ale když na to kliknu, objevím se já v kameře a hovor utne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.12.13 19:29

@T.Hololinka tak to netuším, ptala jsem se dcery, ale taky neví, prý by to mělo normálně jít..a nechce to třeba nějakou aktualizaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.12.13 19:30
@oliš píše:
@T.Hololinka tak to netuším, ptala jsem se dcery, ale taky neví, prý by to mělo normálně jít..a nechce to třeba nějakou aktualizaci?

No já nevím, hledala jsem to na Google play a nic jsem nenašla abych mohla něco aktualizovat. :mrgreen:
Já si taky myslela, že by to mělo normálně fungovat, ale mobil o tom asi neví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.12.13 19:31

@T.Hololinka jo a skype je na volání přes net-co vím, ale i v něm se dá volat za peníze-nabíjí se nějak kredit, a nebo mě ještě napadlo, že to nemusí podporovat operátor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.12.13 19:32

@oliš
Já právě nechci volat přes net. :think:
Ještě zkusím zavolat na T-mobile. Ale i tak díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
17.12.13 20:24

@T.Hololinka a strana, které je voláno má na svém mobilu podporu videohovorů? jedině v tom bych viděla zakopaného psa. My s manželem si voláme skrz videohovory (buď přes různé volací aplikace nebo applovský facetime, ale to jde jen mezi apply, ségře na android se dovolám jen přes aplikaci, ktetou musí mít i ona), ale musíme mít oba dva datový tarif v mobilu, nebo být někde na wifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.12.13 20:24

@T.Hololinka Myslím, že t-mobile videohovory přes tu vestavěnou aplikaci v ČR snad ani nepodporují. Budeš muset použít něco jiného přes síť jako byl třeba skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
17.12.13 20:25

@michee
Já i mamka máme Samsung S3, takže v tom problém není.

@kotyk Aha, to mě nenapadlo, takže jediná možnost je skype nebo jiná aplikace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
17.12.13 20:37
@kotyk píše:
@T.Hololinka Myslím, že t-mobile videohovory přes tu vestavěnou aplikaci v ČR snad ani nepodporují. Budeš muset použít něco jiného přes síť jako byl třeba skype.

Jojo, to mi tuším v T-Mobilu říkali někdy v roce 2004, kdy jsem si koupila mobil podporující videohovory. Jasně mi řekli, že to mám na dvě věci, že přes ně si jen tak nezavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák