Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Souhlasim s holkama…me taky tenkrat bylo receno, ze mimi se muze otocit na posledni chvili pokud neni moc velke. Me se dcera nakonec neotocila, ja byla posera a domluvila si cisare. Preji at to dobre dopadne ![]()
dekuju…no me by ten cisar ani tolik nevadil me by spis vadilo kdybych musela rodit kp
Jestli můžu poradit,pokud se mimi neotočí,tak trvej na císaři ![]()
Takový porod bych nikomu nepřála
po porodu mě šili hodinu
,syn přidušený
ale v papírech napsáno porod bez komplikací
![]()
no tak to je hrozny,neco takoveho bych opravdu nechtela zazit doufam,ze se s mim dr domluvim na cs jestli se mala neotoci…vubec nechapu jak to ze se pri poloze KP nedela cisar automaticky
helena1234 píše:
no tak to je hrozny,neco takoveho bych opravdu nechtela zazit doufam,ze se s mim dr domluvim na cs jestli se mala neotoci…vubec nechapu jak to ze se pri poloze KP nedela cisar automaticky
tak já to taky nechápu
asi v tom budou penízky ![]()
Držím palce at se malá ještě otočí a když né trvej na císaři!!!!!!!!!!!
Ahoj maminky
,chtěla bych se zeptat jsetli můžu nějak sama poznat jestli je mimčo hlavičkou dolů nabo KP
Moc vám děkuji za odpovědi
Nyní jsem 34+3tt ![]()
helena1234 píše:
ahoj chtela bych poprosit o rady nejakych maminek nebo tehulek,jsem v 35tt a mimco je stale koncem panevnim, jaka je jeste sance ze se otoci hlavickou dolu?
Ahoj,měla jsem to samé,ve 36 tt se otočil ani nevím jak,ale stejně jsem rodila císařem-měla jsme za sebou operaci čípku a dr mě chtěl ušetřit po porordu další operace.ale ty trvej na SC pokud se opravdu neotočí.Po SC budeš sice 3 dny chodit v předklonu,ale dá se to a hojí se to rychle.
Přeji hodně štěstíčka a pohodové miminko ![]()
loslinos-já to poznala dobře, byla cítit hlavička pod žebrama a hodně kopal dole do spodku, poznala jsem pohmatem v jaký poloze tam je a to nejsem hubená, zkus si osahat bříško až se bude hýbat a uvidíš, kde jsou záda a kde hlavička
goldenka píše:
loslinos-já to poznala dobře, byla cítit hlavička pod žebrama a hodně kopal dole do spodku, poznala jsem pohmatem v jaký poloze tam je a to nejsem hubená, zkus si osahat bříško až se bude hýbat a uvidíš, kde jsou záda a kde hlavička
No mě nejvíc kope na pravém boku,ale vůbec ne do žeber
mezi žebrama cítím jen takový divný tlak
Pohmatem jsem to zkoušela nebo spíš to zkoumám pořád a asi to nepoznám ![]()
já když si sáhla pod žebra tak tam byl jakoby balonek-hlavička, bylo i kásně cítit jak se otáčí,… pokud kope spíš pod pupkem a v tý úrovni i do stran tak bude asi KP,já to teda poznala perfektně jak tam je smotanej
Díky za odpovědi a rady
za 14 dní jdu na kontrolu to budu 36tt,tak uvidím co dr řekne
a ty si tedy měla císaře?nebo se mimčo otočilo?
rodila jsem císařem a i tak jsem byla spokojená, není se čeho bát, dnes je nám 29dní a dělám naprosto vše, o jizvě vůbec nevím, jak kdyby jsem nikdy nerodila
goldenka píše:
39plus1,plánovaným
to jsme na tom byla skoro stejně-já 39+3 taky plánovaným,ale o 2 dny dříve než byl nástup do porodnice ![]()