Poloha KP v 35tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
10.1.11 18:32

Souhlasim s holkama…me taky tenkrat bylo receno, ze mimi se muze otocit na posledni chvili pokud neni moc velke. Me se dcera nakonec neotocila, ja byla posera a domluvila si cisare. Preji at to dobre dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.1.11 19:04

dekuju…no me by ten cisar ani tolik nevadil me by spis vadilo kdybych musela rodit kp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
10.1.11 21:30

Jestli můžu poradit,pokud se mimi neotočí,tak trvej na císaři :cert:
Takový porod bych nikomu nepřála :nevim: po porodu mě šili hodinu :cert: ,syn přidušený :pocitac: ale v papírech napsáno porod bez komplikací :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.1.11 21:41

.

no tak to je hrozny,neco takoveho bych opravdu nechtela zazit doufam,ze se s mim dr domluvim na cs jestli se mala neotoci…vubec nechapu jak to ze se pri poloze KP nedela cisar automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
11.1.11 23:15
helena1234 píše:
no tak to je hrozny,neco takoveho bych opravdu nechtela zazit doufam,ze se s mim dr domluvim na cs jestli se mala neotoci…vubec nechapu jak to ze se pri poloze KP nedela cisar automaticky

tak já to taky nechápu :cert: asi v tom budou penízky :nevim:
Držím palce at se malá ještě otočí a když né trvej na císaři!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
23.7.11 10:19

Ahoj maminky :mavam: ,chtěla bych se zeptat jsetli můžu nějak sama poznat jestli je mimčo hlavičkou dolů nabo KP :-) Moc vám děkuji za odpovědi :mrgreen: Nyní jsem 34+3tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
23.7.11 10:35
helena1234 píše:
ahoj chtela bych poprosit o rady nejakych maminek nebo tehulek,jsem v 35tt a mimco je stale koncem panevnim, jaka je jeste sance ze se otoci hlavickou dolu?

Ahoj,měla jsem to samé,ve 36 tt se otočil ani nevím jak,ale stejně jsem rodila císařem-měla jsme za sebou operaci čípku a dr mě chtěl ušetřit po porordu další operace.ale ty trvej na SC pokud se opravdu neotočí.Po SC budeš sice 3 dny chodit v předklonu,ale dá se to a hojí se to rychle. :-) Přeji hodně štěstíčka a pohodové miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.7.11 11:03

loslinos-já to poznala dobře, byla cítit hlavička pod žebrama a hodně kopal dole do spodku, poznala jsem pohmatem v jaký poloze tam je a to nejsem hubená, zkus si osahat bříško až se bude hýbat a uvidíš, kde jsou záda a kde hlavička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
23.7.11 11:06
goldenka píše:
loslinos-já to poznala dobře, byla cítit hlavička pod žebrama a hodně kopal dole do spodku, poznala jsem pohmatem v jaký poloze tam je a to nejsem hubená, zkus si osahat bříško až se bude hýbat a uvidíš, kde jsou záda a kde hlavička

No mě nejvíc kope na pravém boku,ale vůbec ne do žeber :-) mezi žebrama cítím jen takový divný tlak :-) Pohmatem jsem to zkoušela nebo spíš to zkoumám pořád a asi to nepoznám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.7.11 11:10

já když si sáhla pod žebra tak tam byl jakoby balonek-hlavička, bylo i kásně cítit jak se otáčí,… pokud kope spíš pod pupkem a v tý úrovni i do stran tak bude asi KP,já to teda poznala perfektně jak tam je smotanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
23.7.11 11:12

Díky za odpovědi a rady :-) za 14 dní jdu na kontrolu to budu 36tt,tak uvidím co dr řekne :lol: a ty si tedy měla císaře?nebo se mimčo otočilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.7.11 11:16

rodila jsem císařem a i tak jsem byla spokojená, není se čeho bát, dnes je nám 29dní a dělám naprosto vše, o jizvě vůbec nevím, jak kdyby jsem nikdy nerodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
23.7.11 11:18

A v jakém týdnu si rodila :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.7.11 11:27

39plus1,plánovaným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
23.7.11 11:30
goldenka píše:
39plus1,plánovaným

to jsme na tom byla skoro stejně-já 39+3 taky plánovaným,ale o 2 dny dříve než byl nástup do porodnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí