Polštářek: ano nebo ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
17.2.12 16:17
Hmarilla píše:
já jsem si troufla dceři dávat polštářek od jejích deseti měsíců, ted nám bude za chvíli 1 rok. před měsícem jsme byli v nemocnici a tam jí dávali na spaní polštářek normálně… ale asi se to liší oddělení od oddělení… na chirurgii jen takové tenké nic a na hematologii normální polštářek. :-)

Taky jsem dala polštářek, ale to je piditenkej polštář, prodyšnej. V Motole dostala těžkej polštář přes půlku postele:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
17.2.12 16:27
hofka píše:
Hmarilla píše:
já jsem si troufla dceři dávat polštářek od jejích deseti měsíců, ted nám bude za chvíli 1 rok. před měsícem jsme byli v nemocnici a tam jí dávali na spaní polštářek normálně… ale asi se to liší oddělení od oddělení… na chirurgii jen takové tenké nic a na hematologii normální polštářek. :-)

já jí ten těžší budu muset sehnat, spala na něm klidněji. :-D

Taky jsem dala polštářek, ale to je piditenkej polštář, prodyšnej. V Motole dostala těžkej polštář přes půlku postele:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.2.12 16:49

Ted jsem to zkoukla…no na Kiedroňovou mam trochu rozporuplny nazory. V některych věcech ma pravdu, ale v některych je dost mimo. Třeba s tou autosedačkou, jak si jako představuje, že se to ditě tam zapáše? V jedné z knížek má i obrázek miminka v klasické zavinovačce v autosedačce. Asi jí uniká smysl autosedačky, nebo nevím.

Takhle malemu ditěti bych polštářek nedávala, bála bych se, že se otočí, už nezvedne hlavu a zadusí se. Já na tohle byla trochu citlivá.

zkusila bych spací pytel a ať si cestuje dle libosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
17.2.12 16:54

My dáváme asi od roka, ale když ho náhodou nemá, změny nepozoruju. Dnes jsem sama slovo vzatádoma viděla taky a nějak jsem nesouhlasila s tím peřím, ale paní je odbornice za slovo vzatá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
17.2.12 17:24

já dávala polštář až teď s velkou postelí = 2,5 roku. Ale ptala jsem se na to ortopedky a ta mi řekla že polštář ano, výška by měla být jako když leží na boku tak aby jí to vyplňovalo prostor od ramene po hlavičku a neměla by spát celými zády na polštáři ale jen tou hlavou. Ale to stejně nezařídíš. A navíc moje malá si pod hlavu rve plyšového krtka takže si to stejně udělá po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.2.12 17:41
tomikadze píše:
My dáváme asi od roka, ale když ho náhodou nemá, změny nepozoruju. Dnes jsem sama slovo vzatádoma viděla taky a nějak jsem nesouhlasila s tím peřím, ale paní je odbornice za slovo vzatá :nevim:

no s tím peřím nejdřív mluvila jako by tu alergii úplně popírala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
17.2.12 19:22

ježiši, udusí se…! 8o většina dětí se otáčí ze strany na stranu cca kolem 3měsíců, to dítě má i nějaký insinkty, takže se nebojím, že se nezvládne otočit na polovysypaném polštáři z čehokoli, není to igelitovej pytel, má okolo sebe místo. To jsou zase katastrofický scénáře.

To je jak se vším. Polovina řekne polštář v žádným případě! udusí se.
Druhá polovina řekne, tenkej polštář je v pohodě. Pak chtěj radu. :nevim:

Dej na selskej rozum a na to, jak to cítíš ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.2.12 19:27
lys píše:
ježiši, udusí se…! 8o většina dětí se otáčí ze strany na stranu cca kolem 3měsíců, to dítě má i nějaký insinkty, takže se nebojím, že se nezvládne otočit na polovysypaném polštáři z čehokoli, není to igelitovej pytel, má okolo sebe místo. To jsou zase katastrofický scénáře.

No se směj :cert: , ja z toho fakt byla nesva, proste jsem se bala SIDS, co je na tom? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
17.2.12 19:36

Péřový polštářek 4,5 měsíčnímu dítěti? 8o 8o 8o To je dobrý úlet…

Já bych nedala, ani náhodou. Pocit jistoty, měkkosti, hebkosti, to se dá miminku zajistit i jinak - zavinovačkou, omezením prostoru, spacím pytlem, podle potřeby…

Paní Kiedroňová má úžasné zkušenosti ohledně manipulace s miminky - ale v některých věcech má poněkud „zvláštní“ názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
17.2.12 19:48

Ahoj,mě říkala moje mamka že polštář určitě ne.No nakonec si ho vzala malá ve 2 letech sama.Ale pokud ho nepotřebuje nevidím důvod proč ho dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
17.2.12 20:29

Máme 1,5 roku, polštář nedáváme a zatím ho dávat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
17.2.12 20:44

Ahojky,díky za názory.Naše malá vyloženě nesnese spací pytel ani zavinovačku.To mám už vyzkoušené.Proto mě napadl ten polštářek.Dneska jsme jí ho zkusila dát a usnula mi během 20 minut místo jindy hodinového řvaní.Takže paráda,ale většina z vás se tu shoduje,že by polštářek nedala natož péřový.Takže teď až to dopíšu,jdu jí ho pomalu zase vzít.Možná máte pravdu,aby se neotočila a ještě nestal malér.To bych si v životě neodpustila.Doufám,že ji nevzbudím,ale její bezpečnost je pro mě na prvním místě.Ještě jednou díky za názory :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
17.2.12 20:53

Tak se mi podařilo jí ten polštářek vyndat aniž bych jí vzbudila.Jen se zachrula a spinká dál :lol: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
17.2.12 20:57

tak super Pája :-)

já ho nechtěla dávat, bála jsem se aby se mi neudávil :-) a vůbec ho stejně nepotřebuje, celou noc cestuje po postýlce takže by mu tam akorát při tom překážel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
18.2.12 08:31
lys píše:

Sdílim stejný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401