Polyvalentní léková alergie - co to je?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.3.18 09:48

Psala jsem výše, ne každý lék každému sedí. A to platí i o antihistaminikách a o zmínce doporučené skupiny, která by právě měla pomoci u hist.int. Snažila jsem se pomoci.

• Citovat
  • Upravit
monulina1
16.3.18 10:47

Polyvalentní léková alergie

Ty s tím máš zkušenosti. Jseš hodná i za radu. Ale tyto antihistaminika jsou jen na předpis asi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.18 11:18

Ano, mám zkušenost. Jsou na předpis, může napsat i obvodní lékař(jsou dostupné i malém množství třeba 10tbl).
Za sebe nemám problém s mým obvodním lékařem, aby mi napsal nějaké léky na zkoušku. Jsou to částky v desítkách korun a pokud mi ty léky nesedí, tak mu je donesu a ten je dá potřebným.

• Citovat
  • Upravit
monulina1
16.3.18 11:33

Polyvalentní léková alergie

A můžu se zeptá na co všechno máš alergii? A kdo tě poslal na testy? Jsem z Brna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.18 12:06

Byl by to velký výčet. Alergie na zvířata, pyly, potraviny, léky a mnoho intolerancí. Ne všechno jde zjistit testy.
Co se týká hist. intolerance a alergologů, je nutno zjistit, zda-li lékař tyto testy dělá. U nás dostupné nejsou, ale v Brně ano. Stačí se třeba podívat na stránky laboratoře Synlab, která tyto testy dělá a má tam i kontakt na některé lékaře (i v Brně).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek