Pomáhá rybí tuk na vztek?

1104
3.5.13 09:04

pomáhá rybí tuk na vztek?

Holky vyčetla jsem pozitivní učinky rybího tuku na vztekání. Máme kluka 4 roky a má s tím velký problémy neumí zvládat emoce. Pomohlo to někomu? On jde v září do školky a mám s toho strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
3.5.13 09:26

Ahoj, holčinu užívala chvíli Max IQ, jsou to tabletky na bázi rybího tuku, jsou volně prodejné, pomohly i na soustředění, trošičku zklidnily. Bohužel po třech měsících už nebyl účinek znát :? ale ty první měsíce hodně pomohly.

• Citovat
  • Upravit
10017
3.5.13 09:30

Staršímu jsem teď nasadila rybí tuk, dobírá první lahvičku, zatím nepozoruju nějaké změny, nevím jak dlouho se musí užívat, aby se jeho účinky nějak projevily, ale každopádně určitě není zdraví škodlivý, spíš naopak, takže ho do něj budu ještě nějakou chvíli cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.5.13 09:31

My používáme pikovit IQ http://www.gigalekarna.cz/…sirup-130ml/, mimo jiné obsahuje i omega 3, důležité je hlavně aby to mělo mastné kyseliny EPA a DHA. Používám u syna je celkově klidnější a bystřejší, u nás opravdu pomáhá a můžu doporučit. :palec:

Dále jsme používali Pediakid pro uklidnění http://www.lekarna.cz/…dneni-125ml/ vyčetla jsem, že na někoho působil opravdu zázračně, u nás tedy ne, ale je to další možnost.

Pokud by jsi chtěla jít alternativní cestou doporučuji bachovy esence http://www.bachovyesence.cz/, ty jsem používala taky, sice na něco jiného, ale zabrali úžasně, stačí napsat paní přesné projevy u syna a ona už ti namíchá lahvičku přímo pro něj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.5.13 09:31

On mě jí přímo rybí tuk tak mu ho zkusím dávat. Mě přijde že si neví rady s emocema. Když se naštve tak do všeho mlátí a mlátí i nás. Pak se rozbrečí jde to ven pak leží celej se klepe a je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.5.13 09:34
@lynč píše:
On mě jí přímo rybí tuk tak mu ho zkusím dávat. Mě přijde že si neví rady s emocema. Když se naštve tak do všeho mlátí a mlátí i nás. Pak se rozbrečí jde to ven pak leží celej se klepe a je v pohodě.

Já si myslím, že na tohle by mu pomohli právě ty bachovy esence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.5.13 09:34

@lynč náš je taky děsná vzteklina, navíc je hrozně citlivej a ještě jako bonus má občas noční děsy. Pediakid jsme zkoušeli, Sedalii jsme zkoušeli, bez efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
3.5.13 09:36

No, na nervy atd…je vitamín E. Já si pamatuju, že když jsem byla malá kousala jsem si nehty, teta-lékařka mi napsala vit E, máma říkala, že jsem byla taková celkově pohodovější, klidnější :nevim: Takže na vztek by to teoreticky mělo pomoct taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.5.13 09:40

Tak možná zkusím ty bachovy kapky. Nebo ten vitamín E on je taky hodně citlivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
3.5.13 09:55
@lynč píše:

Povídat, povídat, povídat a pochopit, pochopit, pochopit. Lékama nebo potravinovými doplňky se nic nezkazí, ale dokud sám nepochopí, co se v něm děje, nebude s tím umět pracovat.

U nás mladší (5let) taky špatně zvládá emoce, ale když si je povídáním uvědomí, líp se mu oddělují a ovládají. A hodně mu pomáhá, že za výbuch ho neodsuzujeme, že se snažíme vyjádřit pochopení a dát mu najevo, že se nezlobíme a že věříme, že to příště dokáže ovládnout.

Neznamená to, že by se mi válel v obchodě po zemi a já ho nechala. V důležitých věcech (ohled na ostatní, společenské chování, atd.) má své hranice, ale prostě blbosti v impulzivním jednání (takzvané domácí zlobení) prostě netrestáme. Odmítneme to, probereme, ale netrestáme a nepranýřujeme. Zavřel by se a příště o tom už nechtěl mluvit.

Pro výchovu kluků doporučuju knihu Kainova výchova - hodně to osvětlí prožívání emocí u mužů a nabízí možnosti, jak s nimi pracovat. Hodně jsem pochopila i svého muže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.2.14 14:51

kojenec

Kolik se dá dát rybího tuku kojenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.2.14 20:33

Jestli to pomáhá i na neposlušnost, koupím celou cisternu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
20.2.14 07:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
15.3.14 14:46

.

Příspěvek upraven 24.12.14 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.3.14 10:51

No já doufám že jo, prcek má ADHD a koupila sem mu v lékárně Eprico tablety, jsou to omega 3 a 6,zinek a magnesium.Bere to teda teprve tři týdny, ale myslím, že to chce užívat dlouhodobě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí