Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@leene ja pouzivam redkvicky do rumcajsovy s kabanosem, ale jenom redkvicky to Nevim
@leene píše:Ředkvičky, rajče, cottage.
Holky a nemáte nějaká tip na dobrou pomazánku z ředkviček?
Tak já dělám tvarohovou a to takhle: 1 balení měkkého tvarohu, 2 trojúhelníčky taveného sýra, nadrobno cibulku, trošku mléka (dle potřeby), to všechno smíchat a fakt paráda ![]()
@Anonymnice píše:
mailem přišel kdysi dlouhej seznam všech možných pomazánek…ale dát to vše sem by bylo blbý - je to hrozně dlouhý. tak jestli by měl někdo zájem, pošlete mi do SZ mail, ráda přepošlu
Ahoj, taky mi došla už inspirace, tak jestli budeš tak hodná, můžeš mi je taky poslat, budu ráda:-) D3NC4@CENTRUM.CZ.
@elen-ka vajíčková- čvrtku másla, lžíce hořčice, sůl, 6 vajec na tvrdo. Rozmixovat tyčovým mixérem a pak dodat pažitku, je to bomba ![]()
Jinak ostatní pom. dělám s mléčným základem, takže neporadím.
@Anonymnice píše:
mailem přišel kdysi dlouhej seznam všech možných pomazánek…ale dát to vše sem by bylo blbý - je to hrozně dlouhý. tak jestli by měl někdo zájem, pošlete mi do SZ mail, ráda přepošlu
Jaksi ti nejde napsat SZ…ale ráda bych ten seznam pomazánek ![]()
@leene píše:
Holky a nemáte nějaká tip na dobrou pomazánku z ředkviček?
pomazánku ne, ale lze je udělat jako houbovou smaženici : ředkvičky na plátky podusit na cibulce s kmínem a solí a nakonec zalít vejcem.
a to pak na chleba
@princeznaII píše:
pomazánku ne, ale lze je udělat jako houbovou smaženici : ředkvičky na plátky podusit na cibulce s kmínem a solí a nakonec zalít vejcem.
a to pak na chleba
to zkusím
![]()
@March7
dělám ji stejně, jen k máslu dávám ještě lučinu, popř. 2 tavené sýry
Holky, ten prispevek, ze „nekomu prisel mailem dlouhy seznam pomazanek“, je z roku 2010 ![]()
@ejviska Dobrý postřeh:-)
já jsem si všimla, ale tak třeba tu ještě zavítá uvidíme, popř ho třeba někdo má:-)
Sardinková
sardinky, cibule (lze vynechat), měkký sýr 2Ks, pažitka, hořčice, kečup, sůl, sladkokyselá okurka (na drobno), vajíčko (lze vynechat)
vše smíchat nebo do mixéru
tuňáková - lučina, tuňák, pažitka
ředkvičková - sýr, pomaz. máslo, ředkvičky nastrouhat, hořčice, pažitka