Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ostlužina já jsem ho jednu dobu dělávala fakt často, ted už dlouho ne, takže i já děkuji za onspiraci:-) ten salát je super, tam se dá dát fakt úplně všechno:-)
@d3nc4 Já ho dělala naposled zasvobodna a to už je nějaká doba…Aspoň si to oživím. Jsem ráda, že jsme daly hlavy dohromady. ![]()
Sháním ověřený recept na hermelínovou pomazánku. takovou, aby chutnala podobně, jako ta z obchodu.
pořád se nemůžu ve svých improvizacích trefit.
dneska jsem ji zase zkusila : salám, hermelín, majonéza, hořtice, cibule, vejce do základu z tavenáku a másla.
ale chutná to pořád jako vajíčková ![]()
@pozlátko píše:
@tery16 Ahoj napsala jsem ti SZ na ty pomazánky
Mohla bych taky poprosit o sz s recepty?.-)
Holky..mohla bych poprosit o osvěčené recepty nějakých pomazánek do soukromé zprávy??:) nějaký klasický- rybí, česneková, sýrová, vaječná atd… avokádovou atd ne:D to u nás nejíme¨..
jako pár receptů tu mám, ale není to ono, chci najít tu pravou pro nás… jo a né žádnou extra zdravou:D klidně ať to obsahuje majolku atd, to nám nevadí ![]()
Dobrá a jednoduchá :
Nastruháme čerstvou mrkev a celer, přidáme česnek a tatarku… Výborná na čerstvé celozrnné pečivo či na jednohubky
Holky, pokud máte některá osvědčený recept na sloní pomazánku či hermelínovou tak prosím SZ
děkuji ![]()
Holky já znám výbornou pomazánku, která se dělá z moravanky, nebo hradištankdy, V mixéru zvlášt umixujem moravanku (bez toho nálevu), junior salám, dva stroužky česneku, přidáme dva trojúhelníčky taven. sýra a trochu majolky, je fakt výborná!!!
1 sýr Hermelín
100 g majolky
2 vejce na tvrdo
50 g cibule nebo pórku
1 žíce hořčice
trocha mleté papriky, sůl
Hermelín nahrubo nastrouháme, taktéž vejce, přidáme majolku, jemně krájenou cibuli(pórek), hořčici, ml. papriku, špetku soli a vše promícháme. Necháme chvíli uležet, mažeme na bílé pečivo.
100 g sýra žervé (lučina)
2 lžíce šlehačky
1 sýr Hermelín
100 g šunky
trocha citron. šťávy
Žervé ušleháme se smetanou, přidáme strouhaný Hermelín a šunku a dochutíme trochou citron. šťávy