Pomazánky – recepty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3108
1.5.12 12:40

já dělám česnekovou a silvestrovskou (junior,tatarka,kyselé okurky, vařené vejce, hořčice a dochutit pepřem a solí dělám jí často a vždycky měla úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.5.12 14:06
@lleennttiillkkaa píše:
Pomazánka z moravanky, ale není zrovna nejlepší pro děti.
Sklenička moravanky, nějaký kus salámu, tavený sýr(dejme tomu 4 trojuhelníčky), 2 vejce, pytlíček majonézy. Vajíčka uvařím natvrdo a pak to všechno hodím do robota.

Já dělám taky z moravanky, ale dávám jen moravanku (nebo hradšťanku - není ostrá), kus salámu a pomazánkové máslo. Je to mňamka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.5.12 21:31

Já většinou dělám takovou „co dům dal“. :) Základ pomazánkové máslo nebo tvaroh + sýr, šunka, salám, zelenina, vajíčka, rybičky, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.7.12 17:59

U nás teďka letí vajíčková z lučiny+vajíčka - táta si dodává ještě taveňák a nebo zase lučina a hermelín..všechno najemno mixem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.4.13 07:39

Nemáte někdo ty receptíky?? Ta diskuze je již poměrně stará, ale třebas se někdo najde… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.4.13 08:06

VBajíčková pomazánka-cottage 150 g,2 vejce nastrouhat na hrubo, sůl, pažitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.4.13 08:42

Ahoj, já dělám vajíčkovou z lučiny linie.-) a taky dvě vajíčka…a ani už nesolím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 08:46
@lasička1 píše:
VBajíčková pomazánka-cottage 150 g,2 vejce nastrouhat na hrubo, sůl, pažitka.

AHOJ a ta pazitka musi byt cerstva, nebo i susena? diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.4.13 08:54

@ohnivá žena Dávala jsem sušenou. I když čerstvá by byla výraznější, ale neměla jsem jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
15.4.13 09:06

Ahoj holky, tak ja delam jenom tri, cesnekovou, rybi a neco Jako rumcajse. Cesnokovou delam Jen taveny syr, maslo a cesnek, kluci Ji uplne milujou. A tu rumcajsovou, nastrouham najemno kabanos a redkvicky, najemno nakrajim nakladany okurky a chili papricky. Pridam tatarku a je hotovo. nekdy pridam trochu laku z okurek, aby byla kyseljsi. Uz Jen sul a pepr a muzete papat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.4.13 09:09
Ahojky, také neustále doma kutím nějaké pomazánky a to třeba-tuňákovou, česnekovou, vajičkovou, bulharskou, z uzené makrely a nebo ze šprotů, z vepřovky, tvarohovou a poslední dobrou manžel ujíždí na hermelínové-Na 1ks hermelínu 2 na tvrdo uvařené vajíčka, tatarka, b.jogurt, cibulka, sul, pepř a někdy dávám nastrouhaný šunkový salám a sestra dělá s juniorem.moje babi dělá ale nejlepší pomajdu na světě
tavené sýry, suchý salám-ten nastrouhá, kečup, hořčice, sladkokyselá okurka-také nastrouhá, vajíčka natvrdo, sů, pepř, tatarka a zavařená kapie-nakrájená na drobno-vyjde trochu dráž ale je užasná :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
15.4.13 09:16
@Kornel píše:

Ahojky, také neustále doma kutím nějaké pomazánky a to třeba-tuňákovou, česnekovou, vajičkovou, bulharskou, z uzené makrely a nebo ze šprotů, z vepřovky, tvarohovou a poslední dobrou manžel ujíždí na hermelínové-Na 1ks hermelínu 2 na tvrdo uvařené vajíčka, tatarka, b.jogurt, cibulka, sul, pepř a někdy dávám nastrouhaný šunkový salám a sestra dělá s juniorem.moje babi dělá ale nejlepší pomajdu na světě
tavené sýry, suchý salám-ten nastrouhá, kečup, hořčice, sladkokyselá okurka-také nastrouhá, vajíčka natvrdo, sů, pepř, tatarka a zavařená kapie-nakrájená na drobno-vyjde trochu dráž ale je užasná :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

ta hermelinova zni suprove, to nakrajis najemno nebo jak to delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.4.13 10:13
@agabuska píše:
ta hermelinova zni suprove, to nakrajis najemno nebo jak to delas?

děkuji, nastrouhám na hrubém struhadle!!!vajíčka normálně nakrájím na kostičky-je fakt užasná jo a zapomněla jsem napsat ještě lžíci pln. hořčice, bez toho by to nebylo ončo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24140
15.4.13 10:49

Tak já minulý týden dělala cizrnovou - uvařená cizrna, olej a to jsem rozmixovala, přidala česnek a zelenou petrželku, sůl a pepř dle chuti. Jinak česnekovou dělám z kozího sýru.

Pokud by jste některá měla nápad na pomazánky bez tvarohu, tav. sýru či pomazánkového másla (omeznení jezení mléčných výrobků) budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
15.4.13 11:23

@Kornel dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie