Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@vokishka moje sestřenice se v rodném listě taky jmenuje Johanka a miluje to… je už dospěla a pro všechny je porad Johanka a proste to k ni patří ![]()
@Glee123 to ráda čtu, samozřejmě nasi Johance se to libit nemusi ale to jako kazde dalsi jmeno
Myslim si ale ze je to krasny a jemny a kdyz to k ni bude patrit od malinka, nebude ji to pripadat zvlastni ani trochu ![]()
@Ellie0302 neee ona ještě se zlobí, když ji někdo rekne Johana, vždycky každého opraví
od mala to jméno Johanka miluje a opravdu to k ni jde.. je sice vysoká, ale hubenoucka a má porad takový roztomily obličej ![]()
Jinak nad jménem Pomněnka bych se taky nepozastavila nějak v negativním slova smyslu… máme tady 2 pani, které se jmenuji Naděje (Nadějky) a prijde to všem normální ![]()
Narazila jsem na starou diskuzi a jsem zvedava (pokud se zakladatelka jeste po peti mesicich přihlásí
). Jak to dopadlo s Pomněnkou? ![]()
@Ellie0302 píše: Více
Myslím si, že by ti to jméno přes matriku stejně neprošlo. Jméno pro člověka je velmi krkolomné… asi by si chudinka užila i nějaký posměch a v 18ti si ho změnila ![]()
Johanka fajn, znám více takových. Dokonce u nás je i doktorka cca 60letá a jmenuje se Michalka - nevím zda si jej sama změnila, nebo jej má v této formě od rodičů ![]()
Alespoň bude vždycky v diktátu vědět, jak se to píše a nebude sekat chyby. ![]()
@Ellie0302 píše: Více
Pomněnka a Johanka, proč ne. Je to pěkné, neobvyklé jméno. Znamená to „vzpomínku“. Dalo by se jí říkat Pomni, Pomy. V pubertě si může říkat Pomona, jako ta římská bohyně ovocných stromů, ovoce a ovocnářství.
@Morrígan Bójská píše: Více
V pubertě ji budou všechny římské bohyně u řitě a nejspíš si bude říkat nějakou přezdívkou a prosit všechny učitele, aby jméno nejen nepoužívali, ale nejlépe ani nezveřejňovali…
@smajlik345 píše: Více
Já znám Jarušku a Milušku (v rodném listě takto), obě 70+, obě svoje jméno nesnáší…
Horší, jak Pomněnka už by byla jedině Růženka (ideal Šípková)
Zakladatelko, jaké máte příjmení?
@ka2ka píše: Více
Nebo pomelo, děcka umí byt v tomhle krutě vynalézavá.