Jsem vzteklá a trápí mě to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
25.6.10 20:30

já to mam taky, jsem na nervy jak nikdy. ale malý budou 2měsíce.. jsem ale zlá na manžela..říkam si vždycky, že ta malá za to nemůže, že jsem na nervy, i když mě vynerví ona.. to jdu radši na balkon a kouřim.. noo ale můj muž je fakt chudák, jen copříjde domu, tak je idiot, debil a já nevim co všechno.. nooo sice se mu pak omluvim, ale je to každej den.. je to hrůůza.. asi hormony..Ps: hlavní je, že to nepocituje ta malá… ten chlap to nák přežije,,, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
25.6.10 20:31
rozumbrada píše:
Taky mě občas chytá rapl, to jsem ráda, že nejsem sama.
Máme doma boxovací pytel - jednou dvakrát do něj vší silou kopnu.
Jde to i s miminem v náručí. :dance:

jéééééé no to je super, ten by se mi taky hodil,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.6.10 20:33

Já dokážu mluvit hooodně sprostě ( to mám z práce), ale nějak to dokážu prostě rozlišovat. Před dětmi ne, před rodiči ne, před cizími lidmi ne..Jen když se bavím s někým o kom vím, že to zkousne, nebo , že je také takový..
Manžel neumí říct ani doprdele, takže u nás se to oficiálně fakt nenosí..
Já myslím, že zvrat určitě nastane, až vysleduješ, že ti malý muže rozumět, to si pak romyslíš..
Přeju pevnější nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liberte
25.6.10 21:00

Holka, ty seš zralá na psychiatra :evil: Tvému synovi se vůbec nedivím, že kňourá, nejí atd…, vždyť ty na něj ty své nálady přenášíš, časem bude stejně agresivní jako ty, bude sprostě řvát na jiné děti na pískovišti a nebude mít kamarády :nevim: Chudák, musí se tě bát, když ječíš, víš jak u toho vypadáš? Jak máš pokřivený obličej vzteky a on se na tebe dívá a nechápe ani slovo. Je mi z tebe fakt zle a nechápu ostatní holky tady, že ti nedaly větší sodu :-x A taky nechápu ženské, které jsou sprosté jak dlaždič, ale to už je do jiné diskuze.

• Citovat
  • Upravit
32
25.6.10 23:10

ahojda..holky prosím, co jsou to ty bachovky???..přítel je cholerik :lol: , tak mě napadlo, jestli by mu nepomohly třeba:))..nebo nedoporučíte něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.10 23:41

Mám pro tebe pozitivní zprávu - v tomto období jsem se taky kvůli jídlu děsně vytáčela. Zvlášť, když se s tím člověk piple a pak to vyhodí (někdy byla cesta jídla i přes mražák, ale stejně pak skončilo v koši :roll: ). Dnes je synovi 1 a 3/4 a skoro vůbec mě nevytáčí. Má teda dny, kdy dost mrčí a to mě přivádí k šílenství…ale od cca roku, kdy začal být samostatnější, začal projevovat co chce a nechce a tak vůbec začal se mnou víc komunikovat, je to o hodně lepší :palec:
Ale jsem teda taky hroznej nerv. Pořád v klidu, všechno zvládnu a pak najednou zjistím, že je skoro půlnoc, já se ještě nezastavila a přítel se ještě nevrátil z nějaké akce :pocitac: :pocitac: :pocitac: a že já kráva mu neumím zavolat a v klidu mu říct, jestli už jde domů, že na něj čekám…já nasraná popadnu telefon, nervózně čekám, až ho zvedne a v ten moment na něj spustím, jestli se jako dobře baví apod. Pak se chvílemi cítím trapně, chvílemi se uspokojuju, že je to od něj sobecký, tak si to zasloužil a ve finále si uvědomím, jak jsem pitomá. Trochu diplomacie by mě neuškodilo, vím to…ale prostě si taky nějak nemůžu pomoct :oops: :oops: :oops:

No a v podobným duchu to mám se vším…klid, klid, klid a pak nějaká konina a jsem v háji :zed: :zed:

Jaké to magnézko si mám teda koupit? Přijdu do lékárny, řeknu, že chci magnézko a dostanu co potřebuju? No, abych je tam neseřvala, když se budou tvářit, že nechápou :mrgreen: :mrgreen:

Koukám, že docela román…ale co už, si člověk zase uvědomil, jakej je blb :roll: 8-)

• Citovat
  • Upravit
Nellyna
26.6.10 07:25

me moc pomohla Pupalka a Omega 3 (brat dohromady), Po Bachovkach byvaji strasny sny! :-?

• Citovat
  • Upravit
11529
26.6.10 08:16

Verunko:
bude hůře s přebalováním, já se snažím teď po všem, dávat ukazováček nahoru, jako výstražně a říkám hodně silně, ne, ne toníku ne, teď tě maminka přebaluje,
protože jak se to naučilo lozit a stoupat k čelu postele, tak prostě ráno otevře oči (většinou si ho na dospání beru do postele) otočí se a leze si stoupnout…nechápu…
a abych v klidu přebalila, tak mu dávám do ruk tubičky od krémů na zadek, weledu, prostě ať chvilku na to hledí a já ho přebalím…
jinak nervák jsem hrozný, i na manžela, jak jsem večer unavená, malý je už takový otravný a ještě on začne do mě šít, tak to jsem taky jako před výbuchem, ale většinou se držím, ale kdyby manžel viděl, jak ho oslovu v hlavě a jak mě sere, tak by asi se mnou nebyl…
prostě je to unavou, vyčerpáním, člověk chce chvilku klidu a pokud bývá manžel dlouho v práci a pak není ten typ, co by se vším pomohl, tak je to na ženskou prostě moc..
všechno se časem srovná, ale nevěřím tomu, že člověk, který je nervák a když ho to chytne, sprostě nadává, že mu pokaždé pomůže nějaký způsob (mlátit plyšáka apod.) prostě člověk je takový a chce to prostě ty věci brát a vyřešit jinak, prostě dát si pravidla, rozdělit doma práci, najít si jenom svůj relax…
a hlavně si nic nevyčítat, myslím, že dneska je doba, kdy dáváme miminkám opravdu max...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.10 10:20
Liberte píše:
Holka, ty seš zralá na psychiatra :evil: Tvému synovi se vůbec nedivím, že kňourá, nejí atd…, vždyť ty na něj ty své nálady přenášíš, časem bude stejně agresivní jako ty, bude sprostě řvát na jiné děti na pískovišti a nebude mít kamarády :nevim: Chudák, musí se tě bát, když ječíš, víš jak u toho vypadáš? Jak máš pokřivený obličej vzteky a on se na tebe dívá a nechápe ani slovo. Je mi z tebe fakt zle a nechápu ostatní holky tady, že ti nedaly větší sodu :-x A taky nechápu ženské, které jsou sprosté jak dlaždič, ale to už je do jiné diskuze.

souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.10 10:24
Anonymní píše:

Jaké to magnézko si mám teda koupit? Přijdu do lékárny, řeknu, že chci magnézko a dostanu co potřebuju? No, abych je tam neseřvala, když se budou tvářit, že nechápou :mrgreen: :mrgreen:

Koukám, že docela román…ale co už, si člověk zase uvědomil, jakej je blb :roll: 8-)

právě jsem vypila magnesium a ještě s přídavkem B6. Je to takový modrý celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.6.10 10:26

liberte: a nejsi typ, co má hodné miminko, nasáčkovanou doma rodinu a nejsi na všechno sama?
ono, ty nervy ujednou jednou každému, a sprostě nadávat…prostě to tak někdy je, pokud je to často, tak je potřeba s tím něco dělat, ale jinak je to dle mě normální, přirozené, potřebné…
nemám ráda lidi,co tak kážou…
lepší je si to přiznat a nelhat a netvrdit o sobě, že jsem super klidná parádní megatrpělivá máma…
verunka ví, že má problém a snaží se ho řešit a i sama si přizná, že je nervák a už to je super, že si to přizná a dokonce to sem napíše…
tak jakou sodu? nejde vidět, jen ze svého úhlu pohledu…
a tyhle mámy mají časem nejhodnější děti a ty klidné maminky mají pěkné potvory…neříkám, že všichni, ale mám to z praxe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.10 10:37
j.s. píše:
Verunko:
prostě dát si pravidla, rozdělit doma práci, najít si jenom svůj relax…
a hlavně si nic nevyčítat, myslím, že dneska je doba, kdy dáváme miminkám opravdu max...........

já právě mám problém i sama ze sebou jako takovou… nevěřím si, mám sebevědomý na nule, než udělat něco špatně a zklamat, radši neudělat vůbec, jsem bez plánů, neumím si zorganizovat den, měsíc, život, můj časový management je prostě na :think: HOUBY. Rozpláče mě už jen to že tady píšu, myslím že jsem dost nevyrovnaná osoba, která nic neumí, nestíhá a trápí lidi kolem sebe svýma náladama. Nejsem štastná asi… Potkala jsem jednoho „šamana“ a ten mi řekl že kus mojí duše je pryč a někde bloudí od dětství. Věřím na věci mezi nebem a zemí prostě. Ztratila jsem tátu v 6ti letech a od té doby jsem taková, prý. Mám i takový obličej. Smutný. Stále ke mě nekdo chodí a říká mi nebudte smutná a kdo vám co udelal. Ted se to zřejmě s mimi vystupnovalo. Jsem ze sebe neštastná prostě. :nevim: Miluju chvíle kdy jsem s malým a fakt jsem štastná…z něj…jak se řehní a vejská a žbrblá. Jakto že se to pak takhle ve mě může podělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.10 10:40
j.s. píše:
liberte: a nejsi typ, co má hodné miminko, nasáčkovanou doma rodinu a nejsi na všechno sama?
ono, ty nervy ujednou jednou každému, a sprostě nadávat…prostě to tak někdy je, pokud je to často, tak je potřeba s tím něco dělat, ale jinak je to dle mě normální, přirozené, potřebné…
lepší je si to přiznat a nelhat a netvrdit o sobě, že jsem super klidná parádní megatrpělivá máma…
verunka ví, že má problém a snaží se ho řešit a i sama si přizná, že je nervák a už to je super, že si to přizná a dokonce to sem napíše…
a tyhle mámy mají časem nejhodnější děti a ty klidné maminky mají pěkné potvory…neříkám, že všichni, ale mám to z praxe…

snad máš pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.10 10:47

nooooooooo takže když to po sobě čtu, tak bych asi měla přemýšlet o odborný pomoci jako… strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
26.6.10 11:05
j.s. píše:
:potlesk: Souhlas naprostej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky