Jsem vzteklá a trápí mě to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
20.12.19 01:33
@Anonymní píše:
@Gituš on často nakonec usne. Když ho nechám do deseti, tak ho ráno nemůžu vytáhnout. On potřebuje spát 11 hodin, ale od 22:00 do 9:00.
My máme denně aktivit dost. Ale to je dítě, co vyleze na Sněžku, přijedeme domů a další 2 hodiny jezdí na kole.

No a má to cenu, když stejně usne v deset, se tam s ním od sedmi každý den prát??? Tak ať je vzhůru déle a druhý den, když bude nedospaný, může spát třeba po obědě, v autě nebo tak něco.
Sovu nepředěláš, jen jsou z toho všichni na nervy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
20.12.19 01:45
@Anonymní píše:
@Leviatan ty opravdu nevydržíš hodinu nejíst? On se naveceří, vykoupe a jde spát. Mezitím má ještě pohádku. Čas mezi večeří a spaním je 60 minut. Že vymýšlí nesmysly a nespí, je jeho věc.
Pokud něco dostane, tak stejně nejí, to je ověřené. Manžel párkrát vymekl a dal mu jablko, mrkev… a ani se toho nedotkl.
A pokud takto manžel vyměkne, tak následující měsíc neveceri, dělá blbosti a scény. Následně se dožaduje jídla v devět a deset.

Psala si že jde v deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.19 06:18

@Lucie_Sx je to tak 50:50. Někdy usne hned, někdy to je hodina a někdy tam straší do deseti. On by po obědě spal, ale to pak ještě o půlnoci má show. Stačí 3 minuty v autě a nabori nám den. V létě takový problém s usínáním nemá.
No a když je nedospany, tak se mu zhoršuje chování a mně taky, protože večer preferuju chvíli klidu. Takže se snažím.

@Leviatan on v deset usíná (ne denně), ale večerku má v 19:30.

• Citovat
  • Upravit
Lupilulu
20.12.19 14:25
@Anonymní píše:
To je jak u nás. Dneska jsem ráno malém propleskla osmiletého, který mi sdělil, že měli mít cukroví a má trest, že neměl úkol.
Pak se nechtěl oblékat, nechtěl vstávat, 3× mi utekl do postele. Pětiletý je na tom podobně. Při cvičení logopedie na mě plival.
Denně ráno a večer rvu. Pětiletý ve školce nespí a stejně denně rev, že nebude spát. Včera ještě ve 22:30 ječel. Máme striktní pravidla, že se po 18:30 nejí, děti v pyžamu nejí, jak se zapne večerní pohádka, tak se už nejí a stejně je schopný v deset ječet, že má hlad.
Už jsem táhla do školky dítě v pyžamu. Jednou mi povolily nervy a postavila jsem dítě do vany a umyla mu obličej vlažnou vodou. Byl tak v šoku, že začal něco dělat. Ale další den stejné.
Takže radu nemám, ale nejsi v tom sama.

Je to fakt mazec. Člověk je miluje, dýchal by za ně a oni tak dokážou drásat nervy..ale proč? Nechápu to.
My si tohle k našim nedovolili a když něco v podobném duchu tak jsme byli biti jako žito :roll:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
20.12.19 14:35

Já jsem od přírody totálně cholerickej nervak bez spetky trpělivosti. 🙄 Umim se ovladat, ale jen omezenou dobu. Většinou to od rana do večera nevydržím Takže když ted čtyřleták jede pecky v neposlouchani, justech apod, tak večer uz bejvam fakt zlá. Ja ho nebiju, ale zarvat umim a kolikrát mě to mrzí, ale v tu chvíli uz to neovladnu. 🙄
Ja jen doufám, ze si z tohohle období nebude moc pamatovat, jako si nic moc nepamatuju ja… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lupilulu
23.12.19 14:13

Ale, jak to zvládnout?
Jak nekřičet?
Jsem pak taky z toho hotová a mám výčitky, ale jak tu píšete nakupí se to je výbuch.

• Citovat
  • Upravit
2144
23.12.19 14:23

Ježiš, s tím jídlem, to jako fakt myslíte vážně, že byste umřeli hlady, nejíst od 18.30 při budíčku v 5.30? 8o Já teda nevím, u nás se nikdy večer nejedlo, večeře byla v šest a tím to haslo. A dnes si maximálně kousnu do mrkve a to jen tehdy, pokud jsem fakt dlouho vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí