Odpuzovač myší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.10 18:16
milhaus píše:
Hele,pak bys ještě mohla zkusit takový ten přístroj,co vysílá elektromagnetické vlny,pro ně je to nepříjemné a utečou.Něco jsem našla na netu.

Tak u nás to tedy funguje.Máme ho venku,a na dvorku žádné myši nejsou.

• Citovat
  • Upravit
28414
24.9.10 20:15

Děkuji za tip, řeknu to manželovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.9.10 21:07

no jakozto potkanar:) tak vrele doporucuji mit potkana, ten odpudi vsechny mysi pokud ho obcas nechate navolno:)) a potkani jsou skvela zviratka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
24.9.10 21:16

Jejda, to ne. My už máme morče a tři děti :lol: Ale díky za tip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
24.9.10 21:25

jedno morce? jee tak to je chudak:-P morce taky potrebuje spolecniika..STEJNEHO DRUHU A POHLAVI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
24.9.10 21:36

Hele, už jí máme rok a čtvrt a nestěžuje si, zrovna spokojeně vrní v krabici :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
25.9.10 07:23

chjooo…tak tu od půl sedmé běhám se savem a čistím kuchyň. Včera večer místo televize jsme měli opět o program postaráno. :cry: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
25.9.10 10:23

Že by myš? To je mi líto :-(
Nám se taky ještě nechytla, ale všechny dobroty jsme vyházely a nastražili jsme ořechy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
25.9.10 10:54

já si teď donesla dvě krabice Ratimoru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.9.10 12:24

Hm, taky budu muset něco udělat :roll: Ráno jsem je slyšela za linkou, jak stěhují (televizi, sedačku… :mrgreen: ) Pozvala bych dál kočku, ale když jsou za linkou, je to prd platné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
25.9.10 12:52
chuanitka píše:
Hm, taky budu muset něco udělat :roll: Ráno jsem je slyšela za linkou, jak stěhují (televizi, sedačku… :mrgreen: ) Pozvala bych dál kočku, ale když jsou za linkou, je to prd platné :cert:

Kočku si musím pořídit. U nás je na myši naše 20kg štěně, ale bojím se, že by mi z kuchyně udělala kůlničku na dříví :twisted: Venku mají myši letecký den, když se jí dostanou pod tlapky. V baráku by to bylo asi horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
25.9.10 12:53

..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
25.9.10 20:40

Ahoj holky,
kudy Vám do domů ty myši lezou? Nám před lety vlezla otevřenými dveřmi, lovila jsem jí na suchý rohlík (v pastičce).
Moji kocouři (jsou dva) mi nosí myši i od sousedů. Ale musím říct, že mrtvé myši se válejí různě po zahradě, živou jsem tu nikde neviděla.

• Citovat
  • Upravit
15319
25.9.10 20:50
consi píše: ..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.

Chleba musíš opéct na sádle. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.9.10 20:52
eviah píše:
consi píše: ..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.
Chleba musíš opéct na sádle. :wink:

To jim jako ještě mám vařit jo? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný