Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
no jakozto potkanar:) tak vrele doporucuji mit potkana, ten odpudi vsechny mysi pokud ho obcas nechate navolno:)) a potkani jsou skvela zviratka!
jedno morce? jee tak to je chudak:-P morce taky potrebuje spolecniika..STEJNEHO DRUHU A POHLAVI
Hele, už jí máme rok a čtvrt a nestěžuje si, zrovna spokojeně vrní v krabici
![]()
chjooo…tak tu od půl sedmé běhám se savem a čistím kuchyň. Včera večer místo televize jsme měli opět o program postaráno.
![]()
Že by myš? To je mi líto ![]()
Nám se taky ještě nechytla, ale všechny dobroty jsme vyházely a nastražili jsme ořechy ![]()
Hm, taky budu muset něco udělat
Ráno jsem je slyšela za linkou, jak stěhují (televizi, sedačku…
) Pozvala bych dál kočku, ale když jsou za linkou, je to prd platné ![]()
chuanitka píše:
Hm, taky budu muset něco udělatRáno jsem je slyšela za linkou, jak stěhují (televizi, sedačku…
) Pozvala bych dál kočku, ale když jsou za linkou, je to prd platné
Kočku si musím pořídit. U nás je na myši naše 20kg štěně, ale bojím se, že by mi z kuchyně udělala kůlničku na dříví
Venku mají myši letecký den, když se jí dostanou pod tlapky. V baráku by to bylo asi horší.
..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.
Ahoj holky,
kudy Vám do domů ty myši lezou? Nám před lety vlezla otevřenými dveřmi, lovila jsem jí na suchý rohlík (v pastičce).
Moji kocouři (jsou dva) mi nosí myši i od sousedů. Ale musím říct, že mrtvé myši se válejí různě po zahradě, živou jsem tu nikde neviděla.
consi píše: ..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.
Chleba musíš opéct na sádle. ![]()
eviah píše:consi píše: ..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.Chleba musíš opéct na sádle.
To jim jako ještě mám vařit jo?
![]()
Tak u nás to tedy funguje.Máme ho venku,a na dvorku žádné myši nejsou.