Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@inkakřivák no myšina a jejich moc je zlo ![]()
Ale nevím zda v tom místě to nakonec nezkonci sundáním stropu a hrabáním se ve skelné vatě brrr ![]()
@Tarlin píše:
Tak a teď se ještě zkusím zeptat jak se zbavit toho smradu myšiny?v posledních dnech raketově zesílil a já to tam v podhledu nemůžu nijak umýt. Můžu leda větrat. Zmizí brzy sám až myšky pochcípají?
jo, za několik týdnů - nachcaly nám do krosen, už zase nesmrdí
Ahoooj rok se s rokem sešel a už zase máme spolubydlící
loni to vyřešilo jaro, prostě se odstěhovali asi ven a na zimu se k nám zase stáhli
přestože jsme přes léto zadělali každou dírku i tam kde žádná nebyla.
Pořídili jsme takový domeček, kam vlezou a už nevylezou a zjistili jsme, že se nejedná o myšky, ale o rejsky. Což vysvětluje, proč se nechytli do pasti ani na jedy, rejsci jsou hmyzožravci, ale laká je čokoládka ![]()
@Tarlin pořiďte lepivé pasti, jsou to takové knížky natřené lepem. Myš se přilepí, ale pak tam umírá poměrně dlouho vyčerpáním a hlady. Rejsek je maličký, ten obyčejnou past nespustí.
@barbarossa píše:
@Tarlin pořiďte lepivé pasti, jsou to takové knížky natřené lepem. Myš se přilepí, ale pak tam umírá poměrně dlouho vyčerpáním a hlady. Rejsek je maličký, ten obyčejnou past nespustí.
To je hnus! Nechápu, jak tohle může někdo živýmu tvoru udělat. Ta myš se má po chycení okamžitě zabít a ne tam nechat celý dny chcípat. Lidi jsou fakt hovada.
@Janli já tu past kontroluji několikrát denně a myš vždy něčím zabiju, taky nesnesu pomyšlení, že bych ji tam nechala chcipat tak pomalu a dlouho. Ale je to jediná past, kam jsem chytila třeba toho rejska, a že jsem jich vyzkoušela mraky.