Odpuzovač myší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
25.9.10 21:02
chuanitka píše:
eviah píše:
consi píše: ..ty ořechy zkusím, my dali do pastiček chleba a ten jim asi nejede.
Chleba musíš opéct na sádle. :wink:
To jim jako ještě mám vařit jo? :cert: :lol:

Jj, pěkně křupavou topinečku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.9.10 10:28

Tak já budu těm mrchám ještě vařit 8-o A stačí jen chleba, nebo celý menu? :lol:
Nám se taky ta sviňka nechytla, dělá si z nás prdelky :cert: Ale nikde nevidím její pohyb tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.9.10 11:27

Jani, co jsi nastražila? Já jsem teď slyšela jednu potvoru za ledničkou, dokonce si tam pískala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.9.10 12:35

No zatím máme v tom domečku ořechy, kukuřici a nic víc jsem nevymyslela. Ale za chvíli půjdem ke tchýni na oběd, tak jí tam něco voňavýho uzmu :-D
Já jí od tý doby neviděla :nevim: A pískat jsme je doma nikdy neslyšela, třeba to ti naši ani neumí, to jsou ti malí rejsci :lol: Píská nám tu morče …
A klasický pastičky koupíme zítra, a nastražím to tu na ní. Já to s ní do teď myslela po dobrým, páč bych ji živou pustila, ale jí se zjevně od nás nechce, tak to půjde po zlým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.9.10 11:30

Hm, dneska jsem dala do drátěného domečku pěknou lákavou kostičku se zbytkem masíčka (oříšky nemám :mrgreen: ) Jenže ty potvory snad mají oběžník s fotkou, kde je napsané „Sem nelezte“ :cert: Prostě nic :nevim: A dál šramotí za ledničkou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.9.10 12:24

Chuanitko :lol:

Já taky do domečku přidala vysočinu a čekám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Louie
30.9.10 07:45

Jak vidím potýkáme se z tímto problémem všichni. Já mám v pokoji ,zamyšíno´ mám nalíčené 3 pastičky a ty myšky jak jsou vycvičený tak se akorát dobře nažerou a pastička zůstane nalíčená. napadlo mě nechat vyhladovět hada a pustit ho do pokoje :nevim: má 2 metry takže mi neuteče ale myšku asi neuloví :lol:

• Citovat
  • Upravit
28414
30.9.10 09:21

My už jsme tu naší myš týden neviděli. Tak tu podle mě už nebude. Nemáme moc míst, kam by se schovala :nevim: Ovšem kde je??? Jestli zdechla za kuchyní, tak by mě opravdu naštvala. Jinde chcípnout nemohla, našla bych jí :wink: A že by utekla ven? Tomu moc nevěřím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.9.11 22:17

Řešíme teď to samé. Máme starý barák a jsou ve zdech. Tam mi nevadily, dokud mi nezačaly hryzat pod postelí a za postelí, běhat po posteli zatímco usínám :pocitac: :cert: a budit mi dítě v pokojíčku :pocitac:

Klasický pastičky…rozmáčklou myš do ruky nevezmu, natož se na ní podívat :poblion: Domeček jsme nezkusili, to zkusit můžem až ho mužskej někde koupí. Jed dát nechci aby mi nepochcípaly někde blbě a nekazily se tam :poblion: ,odpuzovač máme, ale jaksi asi jen svítí, myši klidně běhají i kolem něj. A náš pudl je debil. Ten loví jen ježky a ještě blbě :zed:

Nějaké nové nápady, poznatky, zkušenosti? :-( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.9.11 22:38

Loni na podzim jsme začali rekonstruovat barák a jak nám tu pracovali řemeslníci a courali sem tam, tak za sebou nezavírali dveře a měli jsme tu asi 5 myší :cert: :cert: Pak nám ještě blbě podřízli dveře na zahradu a tou mini škvírou tam prolézaly další myši a vždycky předemnou utekly ven :cert: Tak jsem pak utěsnila všechny dveře a škvíry a nastražila pastičky a většinou přes noc se všechny ty mrchy chytly :cert: Letos se nám sem snad žádná myš nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.9.11 22:51

Ještě takový tip, jak s jistotou chytit myš v jedné místnosti…Koupili jsme snad 10 pastiček a nalíčili je za linku z obou stran, vedle knihovny z obou stran a pak různě kolem zdi. Myši většinou běhají podél zdí a lezou za nábytkem. Většinou začaly vylézat až tak ve 22hodin a když jsme měli zhasnuto. Po tom našem zlepšováku, se hned myška chytla, musela totiž běžet přes tu návnadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
8.9.11 00:05
MUFICE píše:
Ještě takový tip, jak s jistotou chytit myš v jedné místnosti…Koupili jsme snad 10 pastiček a nalíčili je za linku z obou stran, vedle knihovny z obou stran a pak různě kolem zdi. Myši většinou běhají podél zdí a lezou za nábytkem. Většinou začaly vylézat až tak ve 22hodin a když jsme měli zhasnuto. Po tom našem zlepšováku, se hned myška chytla, musela totiž běžet přes tu návnadu :mrgreen:

No jo ale kdo tu rozmašírovanou myš pak uklízel? Tobě z té mrtvoly není blbě? 8-o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
8.9.11 00:18
MirušeProdigy píše:
MUFICE píše:
Ještě takový tip, jak s jistotou chytit myš v jedné místnosti…Koupili jsme snad 10 pastiček a nalíčili je za linku z obou stran, vedle knihovny z obou stran a pak různě kolem zdi. Myši většinou běhají podél zdí a lezou za nábytkem. Většinou začaly vylézat až tak ve 22hodin a když jsme měli zhasnuto. Po tom našem zlepšováku, se hned myška chytla, musela totiž běžet přes tu návnadu :mrgreen:
No jo ale kdo tu rozmašírovanou myš pak uklízel? Tobě z té mrtvoly není blbě? 8-o :poblion:

Myš byla vždycky celá v pastičce a přítel to pak nabral na lopatu a hodil do popelnice. Radši jsem na to moc nekoukala,ale byl to lepší pohled než na tu živou, mám panickou hrůzu z myší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
8.9.11 00:23

Aha bála jsem se že se jí hlava rozstříkne do okolí jednoho metru :poblion: Tak když tam bude celá tak ok, to snad zvládnu… :mrgreen: Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
8.9.11 00:34

Mám takový pocit, že jí to zlomí vas, myš vypadá, jako když spí, naštěstí jsme žádnou rozmázlou neměli, to bych asi nerozdýchala…brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný