Odpuzovač myší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
30.9.11 20:17

Loni jsme tu měli pár myší a podlahy jsem vytírala jenom jarem s teplou vodou. Je pravda, že nám lezly jenom za kuchyn.linkou, skříněmi a ve vchodové chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.10.11 14:13

Zdravím,taky mám podobný problém.máme starý barák a ty svině se knám normálně prokusujou zdí…já je nemůžu ani vidět a chytáme do pastiček,přítel vynáší,protože mi přijde,když jí chytim živou a dám jí svobodu,tak se k nám zase vrátí..jed dát nemůžeme,máme v baráku dva psi a bála bych se aby pak tu chcíplou myš nesežrali,jediná vychoda je ,že jedna fenka naprosto s jistotou vyčenichá,kde se myš nachází,jen jí v našem prostoru,kde je všude nábytek nechytí(německá doga)ale alespon když jsem doma sama a štítim se někam jít,třeba na záchod,tak tam pošlu nejdřív psa a ten mi zajistí „čistou“cestu.....
můžu poprosit o název toho odpuzovače,který funguje,ráda bych ho vyzkoušela,čekáme miminko a nechci pak řešit,jestli po postýlce neběhal nějaký hlodavec......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
liiponka
5.10.12 00:15

Mám ten samý problém, jen s tím rozdílem, že mám z myší fobii.Nic mi nevadí, pavouci, hadi ani brouci. Nejhorší je, že jsme vyzkoušeli už hodně pastiček, ale funguje jen jedna, která tu byla už roky. Taková plastová, ty samé, nové nechytnou nic.

• Citovat
  • Upravit
ano
28.10.12 20:16

Myš a postel

Vrátila jsem jsem se po třech dnech domů a ráno převlíkala postel najednou jsem viděla v posteli nakousnutý ratimor myslím parafínový, mám malou holčičku, takže asi jsme v tom spaly avšak jsme to vůbec neviděli, večer třeba se to dostalo ráno nevím, ani jak je to škodlivé. Ann :dance:

• Citovat
  • Upravit
4700
9.10.17 17:43

Máte někdo odzkoušený tento odpuzovač?
https://www.deramax.cz/…n-a-hlodavcu

napište, to, že odpuzovače jsou na prd mě nepotěšilo - potřebuji je dostat z půdy nad domem. Lezou tam venkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.11.17 10:02
@mgdln píše:
Máte někdo odzkoušený tento odpuzovač?
https://www.deramax.cz/…n-a-hlodavcunapište, to, že odpuzovače jsou na prd mě nepotěšilo - potřebuji je dostat z půdy nad domem. Lezou tam venkem.

Taky mam momentálně problem s myši, byla pod kuchyňskou linkou, našla jsem ji uz mrtvou. Sice netuším proc umřela, ale ted mam hrůzu kde se zase nejaka objeví. Občas večer slyším jak utíkají nejspíš ve zdi (na půdě jsem nic nenašla, pasticka je prazdna).

U Trubek k topeni jsem nasla díru, zamazala jsem ji sadrou, ale stejne silim, mam dvě malé deti, ufff

Kdyby tu byly ale další myši přímo v bytě, musela bych někde preci najit i jejich vykaly, nebo?

@mgdln
Prosim, vyzkoušeli jste ten plasic? Funguje?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
4.11.17 11:13
@Klara2014 píše:
Taky mam momentálně problem s myši, byla pod kuchyňskou linkou, našla jsem ji uz mrtvou. Sice netuším proc umřela, ale ted mam hrůzu kde se zase nejaka objeví. Občas večer slyším jak utíkají nejspíš ve zdi (na půdě jsem nic nenašla, pasticka je prazdna).

U Trubek k topeni jsem nasla díru, zamazala jsem ji sadrou, ale stejne silim, mam dvě malé deti, ufff

Kdyby tu byly ale další myši přímo v bytě, musela bych někde preci najit i jejich vykaly, nebo?

@mgdln
Prosim, vyzkoušeli jste ten plasic? Funguje?

Dekuji

Ahoj. Nám také lezly myši ve stěnách… spíme na matraci na zemi na dřevěné podlaze a v noci se to pod námi hemžilo… a především ten smrad z myšinců!

Zatím jsme použili jen bušení do stěny a podlahy a ráno před odchodem jsem (ač nejsme žádný desinfikátor) veškeré skuliny nastříkala desinfekcí ve spreji… ale hodně… a snažila jsem se ten sprej dostat pod tu dřevěnou podlahu… od té doby je zatím klid.

Myšince jsme v samotném bytě naštěstí nenašli, jen na půdě… tam lezou i ve skelné vatě o které nám říkali, že jak píchá, tak v ní myši nesídlí.

Nedokážu si představit, myši trávit, aby pak chcíply někde ve stěně nebo pod podlahou a tam se rozkládaly (se vším všudy).
Proto mi přijde vhodnější odpuzovač, aby myši vyklidily prostor a žily i chcíply jinde.

Momentálně je na programu odpuzovač na baterky, aby se dal přenášet, kde je potřeba a nejlépe rovnou dva - jeden dolu a druhý na půdičku. Ale je to drahé.

Vím, že náš děda měl odpuzovač myší (asi za pár peněz), nejen že byl slyšet neustálý pískot, ale myši na to nereagovaly. Proto by bylo možná lepší investovat trochu víc,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
26.11.17 23:17

@Klara2014 Vyzkoušeli jsme! a zdá se že skutečně funguje - už není slyšet žádné myší šramocení ani trus není vidět.

Doporučuji ten typ na baterie - dá se přenášet i třeba tam, kde nemáte el. proud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.18 11:14

8o zdravim uz jste neco objevila co pomaha? ja zatim nasla tohle tak nevim jestli to ma cenu vyhodit penize za to :( :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.18 11:19

ma nekdo zkusenost

zdravim mate nekdo zkusenost? zatracene mysi uz zas to otravuje :( https://www.deramax.cz/…n-a-hlodavcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 15:20

Ultrazvukovy plasic mysi

Ahoj holky, vyzkousel nekdo ten ultrazvukovy plasic? Docela me to zajima. Asi mame nejake vychytrale mysi. Udelaly si hnizdo i v te vate na mycce, kde rozkousaly elektroniku, takze mycku jsme museli nechat opravit🙈 Pastickam se vesele vyhnou a to jich je v kuchyni 18 kousku s ruznymimi navnadami (chleba, kukurice, orechy, cokolada). Mame 10 mesicni ditko, tak si nemuzu dovolit rozmistit je vsude. Ratimor jsem koupila a zkusim jej dat pod linku, ale prijde mi to nebezpecne, kdyz mame malou, 2 pejsky a kocku (ani te se nedari je vsechny chytat) 🤔

• Citovat
  • Upravit
359
17.1.22 22:17

Ahoj, máme myši ve stropě - v podhledu mezi sádrošem a střechou, celý prostor je vyplněný skelnou vatou. Plašička vůbec nepomáhá, ta vata ji asi tlumí, pasti jsme rozmístili u všech světel, jinudy než když vycvaknem světlo se tam nedostanem - takže po obvodu, jak se radí, nedosáhnem. Zatím žádná nesklapla, dnes jsme ořechy vyměnili za salámek. Kocoura máme, myš nosí každou chvíli :think: jedem nechcem otrávit kočky a taky by nám tu smrdeli mrtvolky - nemáme šanci je v té skelne vate najít :nevim: ale už nám to tu začíná smrdet myšinou. Máte prosím někdo radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.1.22 22:50
@Tarlin píše:
Ahoj, máme myši ve stropě - v podhledu mezi sádrošem a střechou, celý prostor je vyplněný skelnou vatou. Plašička vůbec nepomáhá, ta vata ji asi tlumí, pasti jsme rozmístili u všech světel, jinudy než když vycvaknem světlo se tam nedostanem - takže po obvodu, jak se radí, nedosáhnem. Zatím žádná nesklapla, dnes jsme ořechy vyměnili za salámek. Kocoura máme, myš nosí každou chvíli :think: jedem nechcem otrávit kočky a taky by nám tu smrdeli mrtvolky - nemáme šanci je v té skelne vate najít :nevim: ale už nám to tu začíná smrdet myšinou. Máte prosím někdo radu?

Obrať se na deratizátora. Je spousta jedů, který myš mumifikují a mrtvola pak nesmrdí.

• Citovat
  • Upravit
20905
17.1.22 22:51

@Tarlin jed. Není jiná šance. Ty mrtvolky opravdu smrdět nebudou. Není to mrtvej zajíc. A kocka by musela sníst těch myši kýbl. Navíc většinou ten jed působí pomalu, takže myš odleze do hnízda a tam umře, tam se kočka nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
17.1.22 23:28

@Tarlin jed na myši kočka vyzvraci. Narozdíl od myši která nemá dávicí reflex. A obrať se na odbornou firmu.
Máte špatně něco v té vaší stavbě když do těchto míst mohou myši. Vyřešit kudy tam lezou ;)
Jinak skelná vata vadí i myším žere jak kjava :mrgreen:
Jste si opravdu jistá že jsou ve stropě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný