Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky.
muze mi treba nekdo doporucit dle vasich zkusenosti nejaky typ golfacu, ktery je polohovatelny, s boucickou?Nanoznik nepotrebuji.
Mame sice sportak, ale na dovolene jsem mela zapujcenej golfac a velice jsem si ho oblibila z hlediska vahy hlavne pri tahani do schodu, dale pak skladnosti, nezabere mi pulku kufru v aute treba pri nakupech jak ten sportak.
Na internetu jsem se divala, ze se to pohybuje vse kolem 5.000Kc. Je mozny ho poridit i levneji? Moje predstava je do 3.000Kc. Chci to pro 11.mesicniho syna, ve meste a doufam ze v budoucnu i pro 2.dite.
Diky za pomoc. ![]()
Dzana
Ahoj,
připojuji se k dotazu na polohovatelné golfky s boudičkou. Kdyby ještě měly velký nákupní košík a spojenou rukojeť nebo se aspoň daly dobře ovládat jednou rukou, bylo by to perfektní. Máme poděděný model a hrůza. Dneska jsem šla svou oblíbenou půl hodinovou procházku, co jindy chodím se sporťákem, s těma golfkama a byla jsem strhaná jak borůvka. Nejen, že do pidikošíčku pod ně se vešla jen pláštěnka a boudička je tak malá, že ze všech stran svítí, ale ještě táhnou doprava, takže 1 rukou se absolutně nedají ovládat.
Poraďte, dík.
Jitka
Ahoj Dzano,
my máme takovéto cestovní golfky Bébé Confort Allegro, jsou polohovací a mají košík!, ale nemají stříšku.
Co jsem koukala na netu, tak pak jsou tyhle Bébé Confort Allegro Lux, které už tu stříšku mají, ale zase jsou dražší (kolem 4500,–). Nebo další Cam Speedy a nebo Chicco Caddy (oboje do 3000,–), podívej se třeba na www.detskydum.cz , tam je mají.
Dobře vyber
Smokie
Holky, ještě jsem našla Baby Dreams Golf Travel, koukněte na www.ajuty.cz , ale zdá se mi, že tenhle obchod je trochu dražší, ještě jsem je našla na www.caryfuk.cz .
Tak mrkněte a dobře pořiďte ![]()
Smokie
Ahoj, před nedávnem jsem v akci koupila v tesku dobréé golfáčky a super cena - byly dvoje: jedny za cca 2500 a druhé i s přehazovací rukojetí za 3000.
koupila jsem ty levnější a jsem spokojena, jdou polohovat na 3 polohy, rukojeť spojená atd. za tu cenu jsou super a nemůžu si je vynachválit. Tak zkuste, jukněte, možná je ještě budou v obchoďáku mít. Alespoň tady v Ostravě byly. čau Alča
Ahojte holky,
i já řeším problém jaké golfky koupit.
Koukala jsem na Baby dreams golf travel (díky za typ Smokie).
Máte někdo tyto golfky. Vypadají dobře a cena je více než zajímavá.
Sice se nedají sklopit úplně, ale přijde mi, že těch 160° je dostatečných. A jak veliký problém je nepolohovací nánožník. A kolečka - říkaly mi ať jsou dost velká, ale nevím jak „dost“.
Poslední dobou Kubíček v kočárku skoro vůbec nespí. Jenom když jedeme z plavání.
Pokud bych cíleně jela ven za spánkem, vzala bych sporťák - je neskutečně těžký.
Děkuji za rady.
Jsem celá natěšená je v čáryfuku objednat, ale dám si poradit.
Radka a Kubík (10m)
Budulínku,
Babydreams (Coneco) Rider jsou dobré golfky za přijatelnou cenu, pokud se ti nechce dávat víc peněz třeba za Inglesiny Zippy nebo Per Perego Pliko, myslím, že nejlevnější je mají na Čáryfuku, ale můžeš si pro ně zajet do Polska, v Těšíně je mají, asi ve středu tam pojedu, tak ti zjistím, za kolik jsou, prodává je i jedna mamina na Mimibazaru.
Já v nich Kubu zkoušela vozit na jaře, ještě v tom starším modelu a na 2,5 roku tam měl fakt dost místa, byla jsem příjemně překvapená a jezdí se s nima fakt dobře. Mají je i u nás v dětském obchodě a myslím i v Lasu v dětské prodejně, tam ti určitě poradí a přivezou ti je na vyzkoušení a myslím, že ani nebudou tak drahé jak na netu.
Jinak ještě za dobrou cenu a kvalitní jsou Neonato Dakar, teď je mají taky v akci na www.kocarky.com za 5490,– nebo ještě levněji na http://blueone.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?… ty jsem měla já pro Kubu od narození a má je i Lucka pro Vildu.
Snad jsem ti trochu pomohla
Zuzka
Nemám Coneco Travel, ale Rider a jsem s nimi spokojená. Jediné, co obecně na golfkác hpovažuju na nevýhodu je nepřehazovací rukojeť, ale to se dá vždy nějak vyřešit.
Objednávala jsem na čáryfukovi, měli je tam snad nejlevněji a protože jsem přiobjednávala pláštěnku, dostala jsem se cenou lehnce nad 4tis a doprava byla zdarma. Pláštěnka však doposud nedorazila (prý je výrobce nestíhá dodělávat, protože nepočítali, že letošní model nemůže mít pláštěnku z loňského), už je to přes 2 měsíce. Takže tu by asi bylo lepší koupit někde v obchodě univerzální.
Gabča a Barča, 41týdnů
ahoj,
i já mám baby dreams rider a jsem nadmíru spokojená.bydlíme na menším městě,na náměstí kostky a samý hrbol a v pohodě.jsou i prostorné a hlavně mají velká kolečka.stály 3900.,kč.
luka
Radko - k těm kolečkám, já mám odzkoušenej kočár Chicco Ponee a ten má kolečka 14 a 16 cm a jsou dost malinká. Teď mám Baby Dreams Walker a ten má kolečka 17 a 20 cm a už je to rozdíl, je to mnohem lepší! Asi bych vybírala minimálně těch 17 cm, radši víc (pokud to samozřejmě půjde).
Smokie
Máme Pierre Cardin Ultralight - a spokojenost největší:) Spojená rukojeť, velká kolečka, váha cca 8,5 kg, složíš pohodlně jednou rukou, polohovací záda i nožičky, v ceně nánožník a pláštěna. Cena cca 3200.
Radko, ještě dodávám, že to nepolohování nožiček není až takový problém, to bylo teda u toho Chicca, syn není nijaký obřík, no ale normálně tam ležel a myslím, že mu to fakt nevadilo. Při sezení má nožky stejně dole a při tom lehu jsem ho šoupla malinko dozadějš
.
S.
Smokie, já nevím s těma polohovacíma nožičkama… Kamarádka má golfáček s nepolohovacíma - a hrozně na to nadává. přece jen jí syn ještě v kočárku sem tam usne, a pak má nožky buď dole nebo přehozené přes tu hrazdičku … což je oboje dost blbý.
Osobně taky hlasuju pro polohovací nožičky!
Baghira a Eliška 15 m.
Baghiro, jak už jsem psala, syn není nijakej dlouhán a přecijen v něm spal, když byl menší, teď už v něm nespí, tak je fakt, že jsme to ani nezkoušeli, tak asi to tolik nevadí, dokud je mimčo malý
(to jsem se z toho šalamounsky vyvlíkla
).
Ale jinak jsem taky pro polohování nožiček!
Smokie