pomoc pri vyplneni form.o rodič.příspěvek

113
23.1.07 12:42

pomoc pri vyplneni form.o rodič.příspěvek

Prosím dievčatá, poradíte mi niektorá? Vyplňovala som formulár „rodičkovský príspevok“ a vyplnila som tam omylom asi niečo nesprávne, lebo mi to bolo pozastavené. Máte s tým niekto skúsenost, popr., ak si pamatate, čo sa tam ma vyplnit.
Objasním to: Vo formulári bol bod F, kde sa uvádza a má sa zaškrtnút jedna z dvoch možností. Tá prvá je: - Údaje o společně posuzovaných osobách pro účely vyplácení dávek v rámci EU (pokial ste to vyplnovali, tak sa tam tento bod rozkladá do 5 možnosti, ale nebudem to vypisovat)
a potom tam je : - Neplatí predch.varianta.
Ja som odfajkla túto druhú moažnosť, lebo som to asi pri vyplňovaní nepochopila. Je to tak, že sa musí označit tá prvá varianta? Preposlali mi preto aj nový formulár „doplňujíci údaje o společně posuzovaných osobách pro účely vyplácení dávek v rámci EU“. Musím napísať odvolanie a premýšlam, či vyplnit aj tento dodatkový formulár. Bohužial tam osobne zájsť nemožem, lebo MD trávim na SK, ale ešte tam možem zavolat. Napadlo ma ale, že Vám sem skúsim napísat, či by ste mi neporadili, pokial s tým máte skúsenosti.
díky moc, gigi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17938
23.1.07 13:55

gigi,
mně to připadá dost složité, určitě tam radši zavolej. V tomhle směru bývají úřednice ochotné, aspoň já mám takovou zkušenost, vždycky jsem to řešila po telefonu. Paní se na to koukne a hned bude vědět, co jsi vyplnila špatně.
 Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat