Pomocník při hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
22.3.13 13:00

Pomocník při hubnutí

Ahoj holky který produkt, prášek nebo koktejl Vám byl pomocníkem při hubnutí? Co opravdu podle Vás zasytí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
22.3.13 13:04

No, hele já zkoušela spoustu koktejlů, léků atd…ale podle mého nezaplácne ten žaludek pořádně nic, za diety a takovýhle hovadiny jsem dala spoustu peněz a všchno je na ho*no :cert: :cert: :cert:
Jedinný s čím jsem spokojená a čemu fakt věřím (je kupodivu ta nejlacinější věc) čaj hanasaki-balíček stojí nějakých 35Kč a je pravda, že urychluje metabolismus. Já nikdy nesnídala(první jídlo až tak kolem 11té) když dám večír tenhle čaj ráno vztanu a mám hlad. Takže za mne kupo tohle. To co sníš(pořádného) ti nebude tak dlouho ležet v těle. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
22.3.13 13:05

Zasyti vlaknina Psylium.Ke cviceni si beru jeste l-karnitin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.3.13 13:05

Jinak z léků na hubnutí asi nejlepší xenical-ale je pouze na předpis a ne u obvodního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.3.13 13:09

Čaj hanasaki taky doporučuju. Kdysi jsem ho pila. Sice se ti po něm bude chtít pořád na malou, ale to je dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.3.13 13:11

Já teda místo druhé večeře nebo někdy místo svačiny piju syrovátkový nápoj - mám čokoládový a chutná (skoro) jako kakao :) Jinak ještě jak už psala @tejuho, dost zasytí vláknina -a navíc je prospěšná. Prášků ap. jsem taky vyzkoušela dost, ale jediné, kde jsem opravdu dosáhla dlouhodobých výsledků, je totální změna životního stylu - změna životosprávy a dost pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
22.3.13 13:20

Hele já vyzkoušela kde co, ale dlouhodobý účinek nemělo nic, hlad nebo chutě se dostavily, někdy dřív, někdy později, ale ve finále to všechno byly akorát vyhozený prachy…a nakonec stejně jojo efekt.

Asi by stálo za to nechat si sestavit jídelníček - já ho mám, a i když sem věčně jedla a mlsala, tak teď hlad nemám, někdy mám naopak problém do sebe dostat vše co mám předepsáno (a jsou to normální dostupný jídla).
Takže jak bylo psáno, změna životosprávy, životního stylu, je to sice nadýl, než zázračný koktejly, ale je to trvalejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
22.3.13 13:24

Jediný u čeho sem neměla fakt hlad a hubla sem, byly zlatý vejce (adipex retard). Ale zase se mi jak sem to přestala brát okamžitě váha vrátila i s úroky a navíc je to pekelný svinstvo - ani nevím, jestli to doktoři ještě vůbec předepisují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.3.13 13:25
@F1ona píše: Čaj hanasaki taky doporučuju. Kdysi jsem ho pila. Sice se ti po něm bude chtít pořád na malou, ale to je dobře :)

Tak on je to vlastně zelený čaj s malou příměsí, ne? Mně to přijde to samé, jako pít rovnou zelený :think:, ale samozřejmě je to i o tom, že zelený hodně lidem nechutná, tak tenhle třeba ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.3.13 13:32

@rejžička Mě teda chutná víc než zelený. A za tak málo peněz uděláš strašně hodně hrnků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
22.3.13 13:32
@Mar__tanka1983 píše:
Jediný u čeho sem neměla fakt hlad a hubla sem, byly zlatý vejce (adipex retard). Ale zase se mi jak sem to přestala brát okamžitě váha vrátila i s úroky a navíc je to pekelný svinstvo - ani nevím, jestli to doktoři ještě vůbec předepisují…

to bere moje kadernice 8o jinak za me doporucuju poradnou makacku v posilovne, nebo doma s cinkama a na rotopedu/orbitreku, nebo neco jako zumba, aerobik. Neflakat to, aby se vytvorily svaly, a pak to jde postupne dolu a nevraci se to. Mam to vyzkousene, po kazdem tehu jsem takhle zhubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.13 13:40

@kotěna psylium.. ale je to jen rádoby.. protože je to čistá vláknina.. jak to přestaneš brát, budeš mít hlad jak vlk a pokud to pořádně nezapíjíš - min 4 l vody denně, tak budeš mít akorát zácpu.. vyzkoušeno, je to zbytečné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.3.13 13:40
@Mar__tanka1983 píše:

mám doma už asi 3 roky, brala jsem ten adipex na etapy, dneska jsem objevila v šuplíku ještě 34ks se zárukou do října 2013 tak to doberu, pokud se mi povede :oops: většinou do týdne to se mnou sekne, tím myslím bušení srdce a úzkost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.3.13 13:45

Já jsem taky vyzkoušela už kdeco, teď mám doma sušenou syrovátku a docela pomáhá až se divím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
5.10.14 11:45

GREEN COFFEE zelena kava

Holky, nabizim u sebe v bazárku opravdu ozkouseny a hlavne FUNGUJICI suplement na hubnuti. Vic info piste do zprav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková