Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kessi22 píše:
@Medvídek19 neřešila si tu náhodou nedávno zuby? Tam si psala, že žiješ sama s přítelem
Resila jsem zuby…ale ne moje..tohle neni muj profil zde..je to kamaradky..ja pritele nemam…od doby co mam brachu
@Medvídek19 píše:
Najem jeste nedluzim musim ho zaplatit do stredy..ja vim ze me nevyhodi, ale socialka chce kazdy mesuc videt podepsany papir od projimatele, ze platim radne najem
A nepotrebujes to spise kvuli prispevkum na bydleni?
Protoze socialni pracovnici muze byt jedno jestli platis najem mesicne nebo napr. ctvrtletne.Tam je dulezite, ze mas kde bydlet.
@kessi22 resil se tu jednou implantat..to bylo od kamaradky
A ja resila taky zuby..ze nemam na zubare..to byla jina diskuze
Na prispevek na bydleni atd..budu mit narok, ale az probehne soud o svereni brachy do pestounske pece..mam ho zatim v predbezne peci..a do soudu nemam narok na nic
Tak jsem zavolala na ospod. Mam tam kamaradku. A nikdy neslysela ze by nekdo odebiral deti kdyz se zpozdi 1 den s najmem
Hlavni je ze mate jde bydlet a vytvaris diteti vhodne podminky. Tot jeji slova
@Busy Bee protoze mi prislo blbost si delat profil kvuli jednomu -dvoum dotazum…proc tu resite jestli pisu od kmaradky a nemam svuj…to je pro me blbost..nezlobte se, ale mam jine starosti nez se tu ospeavedlnovat proc pisu od kamaradky
@Medvídek19 píše:
@Busy Bee protoze mi prislo blbost si delat profil kvuli jednomu -dvoum dotazum…proc tu resite jestli pisu od kmaradky a nemam svuj…to je pro me blbost..nezlobte se, ale mam jine starosti nez se tu ospeavedlnovat proc pisu od kamaradky
Ptám se, protože ženských, které nutně potřebují peníze a píšou z profilu kamarádky, aby zdůvodnily, proč jejich předchozí příspěvky říkají něco jiného, už tady bylo dost. Samé podvodnice.
@Medvídek19 píše:
Protože zakládat takhle citlivé a ošemetné téma z cizího prfilu je prostě podvné a nevzbuzuje to důvěru. To jen jako odpověď na tvou otázku.
Jinak bych se na tvém místě zkusila domluvit s majitelem bytu, aby ti vydal potvrzení o zaplacení, vysvětlit mu situaci a dohodnout splátky na ten chybějící nájem. Držím ti palce, ať to vyjde!
@Busy Bee Staci se podivat na uvodni komentare temat, ktera zakladala Medvidek19, tedy vlastne jeji kamaradka, a bud maji naprosto totozny zivot nebo neco nehraje.
Ja jsem bohuzel skepticka, ale samozrejme se mohu plest.
Nicmene si myslim, ze dnes je prioritou, aby deti vyrustaly pokud mozno v rodine a kvuli opozdene platbe, pokud maji platnou najemni smlouvu, dite neodebiraji.
@Medvídek19 Pokud ti pravidelne chodila vyplata na ucet, prijde mi jako nejjednodussi a nejbezpecnejsi pozadat ve sve bance o kontokorent.Meli by ti vyjit vstric a je to zalezitost maximalne 24 hodin.
Příspěvek upraven 19.10.14 v 10:35
@Busy Bee
Nezlob se, ale co ti hrabe? Ja te tu neprosim o penize…ja se jen ptala jestli neldo nevi o nekom kdo by mi pujcil. A ver ze kdybych mela pritele..jako ze nemam protoze me kopl do prdele, kdyz jsem rwkla ze bracha je pro me dulezitejsi..tak bych asi resila veci s nim. a nemela bych problem..jak zaplatit najem.
Moje chyba je ze jsem si nezalozila svuj profil a pisu pres kamaradcin..protoze kdyz jsem pokladana prvbi dotaz..tak to byl kamosky napad abych to sem napsala…a nejsem typ cloveka, ktery si vsude neco zaklada kvuli jedne veci.
@Medvídek19
Zpoždění o 1 den s placením nájmu není žádný důvod pro odebrání bratra, nikde není psané, že ten doklad o zaplacení nájmu musíš dokládat okamžitě, určitě stačí do konce měsíce, kdybys ho zaplatila posledního i tak do toho sociálce nic není. Zbytečně tě buzerují, stěžovala bych si na ně u někoho nadřízeného, třeba i na kraji. Jinak domluvit se s majitelem, aby ti potvrzení napsal, pokud platíš poctivě, myslím, že by jsi s tím neměla mít problém.
@Denisa56 ta kamaradka je jedina osoba ktery se muzu sverit. nikoho nemam…ona mi horko tezko pomuze kdyz je na tom pomalu stejne bidne jako ja.
@Proto02
Praha…
@Chocoloco muzes mi vysvetlit proc bych si neco vymyslela…ja jsem zadala jen o radu a ne o penize…
Jsem evidentne dost blba, kdyz jsem si myslela ze mi matky od deti poradi co bych jeste mohla zkusit…