Bráška v předběžné péči - nevycházím s penězi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocoloco
19.10.14 10:59
  • Citovat
  • Upravit
4053
19.10.14 11:03

Prosim tě, zakladatelko, už jsi dala ty svý rodiče k soudu, za neplacení alíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
19.10.14 11:04
@JayLee píše:
vidim to stejne :nevim: jen s tim, ze pochybuji, ze se ji tu někdo dobrovolne slozi když ji nikdo vůbec nezna a zna jen jen dle toho co tu napsala, ze to tak ma :roll:

Ale ona nechce půjčit peníze od nikoho tady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
19.10.14 11:07
@JayLee píše:
vzdyt ja vim, ze nechce :kytka:

ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.14 11:09

@Proto02 dekuju, ale ja nechci aby mi nekdo zde pujcoval..kvuli tomu jsem sem nepsala.Ale moc dekuji.Je mile videt, ze nejsou vsichni lidi stejni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.14 11:13

@JayLee ja nechci, aby se tu na me nekdo skladal nebo, aby mi nikdo pujcoval…kvuli tomu jsem sem nepsala.

@marcellia na socialce mi rekli, ze je k soudu kvuli alimentum muzu dat az po pul roce neplaceno alimentu..a to je az za 2 mesice. takze cekam na toto. zkousela jsem 4 pravniky..vsechno to bylo v tech bezplatnych pravnich poradnach a nildo mi nedokaze poradit a na placeneho pravnika..nemam momentalne penize. zkousela jsem si i vymenit socialku, ale z duvodu ktery mi nebyl sdelen..mi oznamili ze se mi nikdo menit nebude, ze neni duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.10.14 11:15

No dobře, ale jiné řešení asi není. Nouzovou ti sociálka nedá, soukromé společnosti jsou vstupenkou do pekla a stejně ti nepůjčí, banka ti taky nepůjčí, s domácím domluva není možná, sociálka chce potvrzení. Jak tedy myslíš to řešit? Na co jsi se tedy ptala? Já ti nabízím konkrétní řešení a pomoc, ale to taky nechceš…samozřejmě pokud bych měla důvěřovat tobě, budeš muset důvěřovat ty mě a říct mi prostě údaje co píšu plus i o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.10.14 11:16

http://www.mpsv.cz/…k_naroku.pdf

Bod 2) na první straně říká, že dávky pěstounské péče jsou vypláceny i osobám, kterým je dítě svěřeno do péče předběžně. Ale možná jen špatně čtu a nerozumím tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
19.10.14 11:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
19.10.14 11:23
@Medvídek19 píše:
@JayLee ja nechci, aby se tu na me nekdo skladal nebo, aby mi nikdo pujcoval…kvuli tomu jsem sem nepsala.@marcellia na socialce mi rekli, ze je k soudu kvuli alimentum muzu dat az po pul roce neplaceno alimentu..a to je az za 2 mesice. takze cekam na toto. zkousela jsem 4 pravniky..vsechno to bylo v tech bezplatnych pravnich poradnach a nildo mi nedokaze poradit a na placeneho pravnika..nemam momentalne penize. zkousela jsem si i vymenit socialku, ale z duvodu ktery mi nebyl sdelen..mi oznamili ze se mi nikdo menit nebude, ze neni duvod

To je prekérní situace :think:
Ještě co mě napadlo-zavolat do úplně jiného města na sociálku, vysvětlit, a zeptat se na to, jak by to řešili tam, a jestli by ti nabídli jiný postup, nějaké takové " vyjít vstříc",víš jak to myslím, čistě teoreticky, abys měla srovnání, jestli tě ve vašm městě neberou tak trochu hákem přes cestu. Já sama vím, že co úřednice, to jiný postup, rady, doporučení, záleží na člověku, některá udělá pro tebe první poslední, jiná si jen splní to svoje, vyplní kolonky, pokrčí rameny že ona víc nemůže a nashle.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.14 11:24

@Proto02 ja chapu co jste psala..a vazim si toho. chtela jsem zde jen radu, jestli neexistuje neco co jsem nezkisila.ne proto, aby mi zde nekdo pujcoval nebo tak. nechci aby to znelo nevdecne, ale opravdu si nechci pujcovat od maminky co ma deti i kdyz by na to finamce i mela.me se to prici. nezlobte se a doufam ze jsem vas nejak neurazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.14 11:26

@Bibi239 koukala jsem na vse i na netu, ale chapejte ze sem pisu to co mi rikaji na socialce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
19.10.14 11:27

@Medvídek19 nebo zkus věřit @Proto02 :kytka:,třeba ti může pomoci. v téhle situaci je těch možností bohužel málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.14 11:27

@marcellia zkusim to :) ale mysim ze mi moc něoradi, kdyz nebudu z jekich mesta, ale hned zitra to zkusim.moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.10.14 11:29
@Medvídek19 píše:
@Proto02 ja chapu co jste psala..a vazim si toho. chtela jsem zde jen radu, jestli neexistuje neco co jsem nezkisila.ne proto, aby mi zde nekdo pujcoval nebo tak. nechci aby to znelo nevdecne, ale opravdu si nechci pujcovat od maminky co ma deti i kdyz by na to finamce i mela.me se to prici. nezlobte se a doufam ze jsem vas nejak neurazila

Ne, vůbec jsem se neurazila, byla to jen pomocná ruka, nabídka nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová