Pomůže prosím někdo

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
3.10.20 19:13

@Sisinka1986 Chce to rozhodně specifikovat v čem konkrétně potřebuješ pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.10.20 19:18

@Sisinka1986
příště s podobnými týpky nekukej a nepořizuj děti. Nikdo Tě k tomu nenutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.10.20 19:21
@Burj Chalifa píše:
@Sisinka1986
příště s podobnými týpky nekukej a nepořizuj děti. Nikdo Tě k tomu nenutil.

Ty už se dej vycpat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.10.20 19:28

@g.sandova
nekonečné podobné příběhy už lezou krkem. Klidně jí pošli prachy nebo vezmi domů, když jsi tak empatická. Nebo si je vezmi a sponzoruj všechny, co si vybraly blba a hned s ním pořídily dítě. Je tu sociální systém, tam se má obrátit nejprve. Tohle žebrání je fakt trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
3.10.20 19:32

@Burj Chalifa mě by zajímalo, kolik tak odvedes do sociálního systému když jsi tak neuvěřitelně zla

• Citovat
  • Upravit
4928
3.10.20 19:34

Jsme na straně tři a nikdo stále neví, o jakou pomoc zakladatelka prosí :roll:
Klasický Emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
3.10.20 19:46

Prožíváš a řešíš „takto“, ehm, intenzivně :kytka: i jinde? Kde odtékají opravdu mega finance?

@Burj Chalifa

@Burj Chalifa píše:
@g.sandova
nekonečné podobné příběhy už lezou krkem. Klidně jí pošli prachy nebo vezmi domů, když jsi tak empatická. Nebo si je vezmi a sponzoruj všechny, co si vybraly blba a hned s ním pořídily dítě. Je tu sociální systém, tam se má obrátit nejprve. Tohle žebrání je fakt trapné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.10.20 19:50

@jahuhudka

hodně, mám vysoké daně. Takže jsem solidární až dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
3.10.20 19:55

@Burj Chalifa no naznac co to je vysoké. Popřípadě jak bys je chtela smysluplné využít :lol:

• Citovat
  • Upravit
6509
3.10.20 19:58

Mno, to já také. Nicméně naše prachy odtekly a odtékají jinde mnohem většíma dírama..

@Burj Chalifa

@Burj Chalifa píše:
@jahuhudkahodně, mám vysoké daně. Takže jsem solidární až dost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.10.20 20:18
@jahuhudka píše:
@Burj Chalifa no naznac co to je vysoké. Popřípadě jak bys je chtela smysluplné využít :lol:

Do mého platu Ti nic není. Ptát se v lepší společnosti, kolik kdo bere se považuje za velmi nevkusné, to jistě víš. Nicméně, v rámci daňových zákonů bych např. uvítala asignaci určité odvedené částky na určitý účel. Třeba na důchod svých rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
3.10.20 20:24

@Burj Chalifa :lol: já se na plat neptala :jazyk: a protože té rodiče vychovali tak jak vychovali, určitě se mají dobře :mrgreen: Žiješ ve státě se sociální politikou, aleklidne to můžeš zmenit

• Citovat
  • Upravit
148086
3.10.20 20:29

@Sisinka1986 co potřebuješ? Co tvé dítě/děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148086
3.10.20 20:32
@Burj Chalifa píše:
@g.sandova

Tak proč otvíráš toto téma, když tě to tak strašně drtí? Užívej si svůj krásný život a velký plat a zbytečně tu nenadávej těm, co holt nemají to štěstí. Nebo tvoji super šikovnost, inteligenci a tak, jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.10.20 20:45

Toto téma otevřela zakladatelka., nikoli já. Vyjádřit se k němu může kdokoli.To je zkrátka diskuse. Nějak však uniká, co tedy konkrétně poptává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!