Ponožky v sandálech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
446
15.5.19 22:42

@Aduš8 to jsem přesně chtěla napsat :D bydlíme taky v německu a občas někoho s ponozkama v skandálech potkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.5.19 22:43

Já jsem tedy toho procestovala hodně a nosí se to všude. S tím rozdílem, že jinde lidi nečumí a neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.5.19 22:45
@Elephantka píše:
Me zas vytacej lidi, co resej tyhle veci. Kdo urcil, ze ponozky v sandalech j sou out, at si trhne nohou. Kdybych mela v sandalech nadelano, druhymu je po tom prd.

Přesně, lidi, co tohle řeší, považuju za hlupáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.5.19 23:00
@Půáček píše:
@Aduš8 to jsem přesně chtěla napsat :D bydlíme taky v německu a občas někoho s ponozkama v skandálech potkám :)

asi nějáký čech :lol: zkus pozdravit v češtině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.5.19 23:05

Mně tohle řešit přijde jako největší stupidita :zed: ať si každý nosí, co chce, to za prvé, za druhé, je lepší mít ponožky v sandálech, než se koukat na nějaký škaredý nemocný nehty :think: a za třetí, ze zdravotních důvodů mi to přijde úplně logické, nehledě na to, že nosí-li člověk zdravotní sandále, je lepší, aby měl ponožky, protože ty boty potom lépe plní svou funkci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
15.5.19 23:16

Taky ty ponožky občas nosím, ráno 8 stupňů, odpoledne 25. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.5.19 23:29

@hanidost87 nemyslím, ale pobavila jsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
16.5.19 03:12

Proc si nevezme prodysny boty? Ted je jich mraky a za normalni penize od sportovnich znacek… bych s nim nikam nesla, je to humus. Nejlepsi je k tomu kombinace softšílky a oranzovych, kostkovanych kalhot se zaplatou na kolenech, oblecenej cápek jak na vyslap a pritom se coura mestem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.5.19 03:58

Sandály jsou samy o sobě hrozný. A o ponožkách v nich ani nemluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.5.19 04:01

Mně přijde horší, když za ponožky v sandálech kritizuje Čechy někdo, kdo nevytáhl pořádně paty z ČR. Protože kdyby to udělal, nebo se pořádně podíval na turisty v Praze, tak by zjistil, že to běžně dělají i v jiných zemích. Ale jen my máme potřebu se neustále jako národ shazovat :zed:

• Citovat
  • Upravit
53518
16.5.19 06:15
@hanidost87 píše:
Ahojky!

před chvílí jsem narazila na dost vtipné vidoe na facebooku (nemůžu ho najít, pokusím se ho dohledat!) s ponožkama v sandálech - typický český nešvar. No a vzpomněla jsem si, že když jsme se s přítelem poznali, tak po cca roce jsem mu začla vyčítat ty ponožky v sandálech. Hrozně mi vadí když je nosí, lidi divně koukaj a pohled na ty sandále je hroznej. On mi ve spoustě věcech vychází vstříc ale říkal, ať mu aspoň ty ponožky v sandálech umožním nosit :roll: :)

Tak jsem ho a jeho sandále nechala být. Chápu, že je to pohodlný když je venku vedro, ale furt mi to hrozně vadí. Mám to začít zas řešit a snažit se najít nějaký kompromis? Na léto se fakt těším, ale ta představa ponožek v sandálech, ať už na mym či na cizím muži mě trochu deptá.

Jsem divná já? Nebo vám to taky vadí? A řešíte ponožky v sandálech s vaším mužem/přítelem? budu ráda za všechny rady!

Kdybys vystrčila nos za hranice, tak bys věděla, že ponožky v sandálech nenosí jen Češi. Tvoje problémy bych chtěla mít :zed: Krátké kotníčkové ponožky nosím ve sportovních uzavřenějších sandálech někdy taky. V holčičích sandálkách samozřejmě ne. Je mi fuk, co je moderní.
Divné mi přijdou akorát ponožky až pod kolena v plastových pantoflích a k tomu kraťasy až pod prsa a triko v nich zastrčené. Ale tak chlap nechodí. Vídám to u starších pánů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
16.5.19 06:16

Me to teda strasne vadi! A modni sandalguru je tchan, cely leto nosi kostkovanou kosili, kapsacovy kratasy, ponozky vyhrnuty temer jako podkolenky, sandale a ledvinku. Obcas to teda vysperkuje kloboukem z Buschmana. :lol: :lol: je fakt, ze se z toho obracim vzdycky naruby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
16.5.19 06:30
@Micaella22 píše:
Proc si nevezme prodysny boty? Ted je jich mraky a za normalni penize od sportovnich znacek… bych s nim nikam nesla, je to humus. Nejlepsi je k tomu kombinace softšílky a oranzovych, kostkovanych kalhot se zaplatou na kolenech, oblecenej cápek jak na vyslap a pritom se coura mestem
:nevim: A co? Já si obvykle vůbec nevšimnu, co má kdo na sobě, pokud to není fakt brutální outfit. Nechápu jak toto někdo vůbec může řešit, to nemáte holky nic lepšího na práci než se ofrňovat nad chlápkem v softshellce co jde po městě?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.19 06:33

Potkávám pána, co chodí bos. Ano, teď v 6 stupních poránu nakráčí s dítětem do školky bos. Špinavé nohy. Humus. Ale je in, nemá ponožky v sandálech :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.19 06:33
@Zabatko píše: :nevim: A co? Já si obvykle vůbec nevšimnu, co má kdo na sobě, pokud to není fakt brutální outfit. Nechápu jak toto někdo vůbec může řešit, to nemáte holky nic lepšího na práci než se ofrňovat nad chlápkem v softshellce co jde po městě?

Asi tak. Madam nosí nosánek nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat