Ponožky v sandálech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15430
16.5.19 10:09

Kluk může mít sebekvalitnější sandály a když si je vezme bez ponožek, tak má nejpozději za půl hodiny puchýře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
16.5.19 10:53
@hanidost87 píše:
Ahojky!

před chvílí jsem narazila na dost vtipné vidoe na facebooku (nemůžu ho najít, pokusím se ho dohledat!) s ponožkama v sandálech - typický český nešvar. No a vzpomněla jsem si, že když jsme se s přítelem poznali, tak po cca roce jsem mu začla vyčítat ty ponožky v sandálech. Hrozně mi vadí když je nosí, lidi divně koukaj a pohled na ty sandále je hroznej. On mi ve spoustě věcech vychází vstříc ale říkal, ať mu aspoň ty ponožky v sandálech umožním nosit :roll: :)

Tak jsem ho a jeho sandále nechala být. Chápu, že je to pohodlný když je venku vedro, ale furt mi to hrozně vadí. Mám to začít zas řešit a snažit se najít nějaký kompromis? Na léto se fakt těším, ale ta představa ponožek v sandálech, ať už na mym či na cizím muži mě trochu deptá.

Jsem divná já? Nebo vám to taky vadí? A řešíte ponožky v sandálech s vaším mužem/přítelem? budu ráda za všechny rady!

Podle mě jsi povrchní, protože řešíš naprostý kraviny. Nehledě na to, že někomu se potí nohy a kotníkové ponožky z čisté bavlny jsou hygienickým řešením. Propocené boty, prosaklé vším možným, můžeš brzy leda tak vyhodit.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
16.5.19 10:59
@Šáruší píše:
Ty jo a co třeba dáváte dětem? Dcerka první třída si včera vybrala krásné sandálky, je šatičková a sukýnková. Teď ještě nosí silonky k balerínkám, ale loni jak byla vedra, tak to prostě nebylo na uzavřené boty odpoledne. Ráno v sedm je zase chladno, vlhko, navíc pak celé dopoledne sedí ve škole crocsech, to není na bezponožky, takže co jako? Prostě dostane do sandálků ponožky :nevim: a takhle se vychovávají sandáloponožkonosiči :mrgreen:

U dětí není co řešit, někde jsem dokonce narazila na článek, kdy dítě, které si v obchodě zkoušelo boty naboso, dostalo infekci.

• Citovat
  • Upravit
4488
16.5.19 11:29
@Micaella22 píše:
Proc si nevezme prodysny boty? Ted je jich mraky a za normalni penize od sportovnich znacek… bych s nim nikam nesla, je to humus. Nejlepsi je k tomu kombinace softšílky a oranzovych, kostkovanych kalhot se zaplatou na kolenech, oblecenej cápek jak na vyslap a pritom se coura mestem

Město je na dlouhé trasy náročnější, než lesní cesta, je tam tvrdá zem, musíš mít pořádné trekové boty nebo outdoorové sandály, aby tě nebolely nohy :lol:. Jen místo divé zvěře je tam větší výskyt snobů, co si nevidí na špičku nosu, ale ti nejsou životu nebezpeční, jen otravní, něco jako mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
16.5.19 11:52
@Reflex píše:
Město je na dlouhé trasy náročnější, než lesní cesta, je tam tvrdá zem, musíš mít pořádné trekové boty nebo outdoorové sandály, aby tě nebolely nohy :lol:. Jen místo divé zvěře je tam větší výskyt snobů, co si nevidí na špičku nosu, ale ti nejsou životu nebezpeční, jen otravní, něco jako mouchy.

To je pravda, při městské turistice běžně nachodíme 15 a více kilometrů. A po tvrdém povrchu, takže nohy bolí fest. Víc než ze stejné vzdálenosti po turistických stezkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12634
16.5.19 14:49
@hanidost87 píše:
Ahojky!

před chvílí jsem narazila na dost vtipné vidoe na facebooku (nemůžu ho najít, pokusím se ho dohledat!) s ponožkama v sandálech - typický český nešvar. No a vzpomněla jsem si, že když jsme se s přítelem poznali, tak po cca roce jsem mu začla vyčítat ty ponožky v sandálech. Hrozně mi vadí když je nosí, lidi divně koukaj a pohled na ty sandále je hroznej. On mi ve spoustě věcech vychází vstříc ale říkal, ať mu aspoň ty ponožky v sandálech umožním nosit :roll: :)

Tak jsem ho a jeho sandále nechala být. Chápu, že je to pohodlný když je venku vedro, ale furt mi to hrozně vadí. Mám to začít zas řešit a snažit se najít nějaký kompromis? Na léto se fakt těším, ale ta představa ponožek v sandálech, ať už na mym či na cizím muži mě trochu deptá.

Jsem divná já? Nebo vám to taky vadí? A řešíte ponožky v sandálech s vaším mužem/přítelem? budu ráda za všechny rady!

Ponozky v sandalech mi zily netrhaji, ale zase nemusim modu teplaku mimo sport, hlavne tech tlustych, nebo vycumujici podprsenky v lete z trik a topu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
16.5.19 16:37

Boty naboso bych nesnesla, ale u sandálů se přimlouvám za sandály s plnou špičkou, to nevypadá špatně. Otevřené sandály plus ponožka opravdu vypadají divně. Ale u chlapů se mi bosé nohy nějak nelíbí, málokdo má hezké a tak raději nevystavovat. A horší level je pro mě muž v mokasínách naboso. Ty holé kotníky a čouhající chlupaté nohy..brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.5.19 17:21
@Františka85 píše:
horší levelje pro mě muž v mokasínách naboso. Ty holé kotníky a čouhající chlupaté nohy..brr.

Pro mě zase chlap v žabkách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.5.19 18:43

Díky za reakce, asi jsem divná já :D nechám tedy muže mužem :) ale tyhle ponožky: https://fash.cz/…ove-ponozky/ jsem mu koupila, aspoň bude doma sranda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
16.5.19 18:58

@hanidost87 :mrgreen: :mrgreen:
Podle me vubec nejsi divna, chlap ma vypadat i na pohled dobre ;) a kdyz u nekoho vidim, ze ma ponožky v sandalech, tak si musim klepat na čelo :zed:, je to hrůza.
Muj partner nastesti nosi jenom tenisky, nic jineho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.19 21:13
@peta81 píše:
Nikdy jsem nepochopila proc jsou ponozky v sandalich tak neoblibene a hlavne proc se to resi :nevim: je mi to uplne jedno, ani si toho nevsimnu.Taky takoveho potkavam, ze by ten samy? :lol: Je to dedecek s vnukem, dle stari doufam tedy.

Tohle je tatínek. Potkala jsem bosých víc. Na trávě nebo teplém písku je to žůžo, ale na chodníku nebo na zámkovce… :roll: A v té zimě, brrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.5.19 21:20

Ono i záleží jaké ponožky.
Podle mě osobně, když si někdo dá bílé klasické ponožky do tmavých sandálů, tak jsou hodně viditelné..
Když si někdo dá do tmavých sandálů kotníčkové tmavé ponožky, tak zase takové drama to neni..
Jinak manžel nenosí ponožky, ale někdy, jsou ty ponožky nenápadné a někdy, zvlášt takové ty bílé do půl lýtek, tak to je vidět nadaleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.5.19 21:28

Muj manzel je toho taky schopny a osobne ho trochu chapu. Sandaly se mi v lete lepi na zpocene chodilo a kdyz chodim treba x hodin po meste, mam uplne bolavou kuzi diky tomu neprijemnemu treni… nebo me nekde trosku popruh sandalu a ponozka by to krasne vyresila. Silonky nesnesu, ten pocit syntetiky a potu je udesny. A tak trpim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18057
17.5.19 06:37

:D Co resite, ponozky v sandalech jsou moderni, zadne faux pas! Doporucuji je nosit nejznamejsi modni domy :mrgreen: U muzu stejne, jak u zen, ta posledni fotka je treba z prohlidky muzske mody.

:) modni defile ponozek v sandalech : https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.5.19 06:42
@Reflex píše:

výhoda mouchy je, že tu můžeš beztrestně zaplácnout. To se snobem moc udělat nejde :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat