Ponožky v sandálech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
16.5.19 06:33
@Zabatko píše: :nevim: A co? Já si obvykle vůbec nevšimnu, co má kdo na sobě, pokud to není fakt brutální outfit. Nechápu jak toto někdo vůbec může řešit, to nemáte holky nic lepšího na práci než se ofrňovat nad chlápkem v softshellce co jde po městě?

Asi tak. Madam nosí nosánek nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
16.5.19 06:44

@hanidost87 Az nejaky modni pitomec vymysli, ze je spodni pradlo out, tak taky zacnes chodit naostro? A ofrnovat se nad vsemi, co pouziji zdravy rozum a pradlo budou mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
16.5.19 06:46
@Micaella22 píše:
Proc si nevezme prodysny boty? Ted je jich mraky a za normalni penize od sportovnich znacek… bych s nim nikam nesla, je to humus. Nejlepsi je k tomu kombinace softšílky a oranzovych, kostkovanych kalhot se zaplatou na kolenech, oblecenej cápek jak na vyslap a pritom se coura mestem

No, ja bych zas nesla s nekym tak povrchnim, je to humus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.5.19 06:53

Nosím kotníčkové ponožky v sandálech celkem často. Po ránu (do práce chodím na šestou, i v létě je mi zima. Odpoledne by mi z uzavřených bot upadla noha), nebo když je chladněji a zataženo, ale na botasky to prostě není. Když tady vidím, jak to některé dráždí, mám chuť si do těch sandálů koupit místo tělově zbarvených kotníčkových ponožek nějaké křiklavé podkolenky, jen ať jim ta cévka rupne :lol: Ale tak přeji vám to…je vidět, že nemáte žádné velké problémy, když máte chuť řešit takové kraviny.

Mmch, nikdy mě nenapadlo měnit manželovi šatník nebo styl toho, co nosí. Dá se předpokládat, že takového jste ho poznaly, tak proč jste se s ním tedy daly dohromady? Aby jste ho mohly měnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
16.5.19 07:24

Není to nešvar Čechů. Jinak, mně je úplně šumák, co kdo má na sobě. Já ponožky v sandálech nenosím, a žena má výhodu, že si může vzít silonkové ťapky. Nicméně třeba do letadla je mám v kabelce a v letadle si je beru, je mi zima od nohou. Je mi jedno, jak to vypadá, vždyť ať se na mě nikdo nedívá, když se mu to nelíbí. Já třeba hůř snáším botasky na holou nohu než ponožky do sandálů. Z toho úplně rostu. Nebo chození na návštěvě u někoho bos, hlavně u mě tedy, to mám úplně osypky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
16.5.19 07:28

No, korigovat manželův šatník mi nepřijde nic násilného. Většina mužů by bez takových rad nosila jedno triko 10 let. Člověk přece může partnera ovlivňovat. Marná sláva, mužův zevnejsek je často vizitkou ženy. A podle toho to v ulicích vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.5.19 07:35

@Zabatko jsem asi otrlá z Prahy, ale pokud má člověk na sobě aspoň něco a nesmrdi jak dva roky starý syrecek, tak je mi to úplně jedno. Jo a softshellku nosím do města taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
16.5.19 07:40

Jinde ve svete to nosii taky a prijde jim to normalni…
https://www.televizeseznam.cz/…zincu-285982
Mne osobne se to nelibi, ale at si kazdy nosi co chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.5.19 07:41
Nikdy jsem nepochopila proc jsou ponozky v sandalich tak neoblibene a hlavne proc se to resi :nevim: je mi to uplne jedno, ani si toho nevsimnu.
@Russet píše:
Potkávám pána, co chodí bos. Ano, teď v 6 stupních poránu nakráčí s dítětem do školky bos. Špinavé nohy. Humus. Ale je in, nemá ponožky v sandálech :poblion:

Taky takoveho potkavam, ze by ten samy? :lol: Je to dedecek s vnukem, dle stari doufam tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.5.19 07:42

Od kdy se říká doftsiiilka? Snad softshelka, ne?
Jinak, tvoje starosti na mou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
16.5.19 07:46

Ty jo a co třeba dáváte dětem? Dcerka první třída si včera vybrala krásné sandálky, je šatičková a sukýnková. Teď ještě nosí silonky k balerínkám, ale loni jak byla vedra, tak to prostě nebylo na uzavřené boty odpoledne. Ráno v sedm je zase chladno, vlhko, navíc pak celé dopoledne sedí ve škole crocsech, to není na bezponožky, takže co jako? Prostě dostane do sandálků ponožky :nevim: a takhle se vychovávají sandáloponožkonosiči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.5.19 07:49

@Šáruší kluci taky nosí do sandalek ponožky  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
16.5.19 08:19

@Tichošlápek Náš taky a nosil je i u moře… Proste nesnese botu na holou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.5.19 08:29

@Šáruší nejmladší dcera nesnese sandály bez ponožek. Takže nosí. A vůbec mě nezajímá, co si kdo o tom myslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
16.5.19 10:05

@hanidost87 Ahoj, hele, a nejde to teď náhodou do módy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie