Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry vecer, poradite jak osetrit popaleni o koberec? Koupila jsem bepanten plus a ted ctu ze nesmi prijit do kontaktu s ocima a usima. Tak nevim ci namazat?
@alexxa píše:
Dobry vecer, poradite jak osetrit popaleni o koberec? Koupila jsem bepanten plus a ted ctu ze nesmi prijit do kontaktu s ocima a usima. Tak nevim ci namazat?
to popálení je na uchu a oku?
![]()
nějak si neumím představit mechanismus vzniku
@jdukolem píše:
to popálení je na uchu a oku?![]()
nějak si neumím představit mechanismus vzniku
Chytneš za nohu a jedeš, nee? ![]()
@alexxa Pokud má spálenou přímo bulvu, jela bych do nemocnice. Pokud kůži kolem oka a na uchu mázla bych to, návod nenávod…
Já bych to nemazala, nechala bycjh to volně dýchat, bude to den ode dne lepší. Popřípadě hemagel, ten je skvělý, jinak bych to nechala
Proč oči? Jinak já používám Sudokrém, nebo bepanten, nebo kalciovku- je to skoro to samé. Bepanten plus je s desinfekcí, ta si myslím, že je v tomhle případě zbytečná.
Edit- už vidím.
Příspěvek upraven 22.05.15 v 22:01
@alexxa píše:
Posilam foto
tak to v klidu namaž malou vrstvu
Má to teda dost, ale nechala bych to být. Akorát můžou asi zůstat jizvy. Naši kluci si nedávno vymysleli prima hru - ryli nosem o gauč
. Samozřejmě si spálili čumáky a staršímu zůstala jizva…
Přesně, hemagel by byl asi lepsi, ale i u bepanthenu píší, ze je na drobne popaleniny, tak bych zkusila tenkou vrstvu a opatrně kolem oka.