Poplácání po hlavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
1.2.23 16:28
@Anonymní píše:
@Janča6 poplacal ho zvrchu po hlavě, na temeno. Spis jde o princip, jestli se s tím taky setkavate a jestli vám to nevadí.

Nevadí. Jemné poplácání mu nic nezpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
1.2.23 16:34
@Anonymní píše:
Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovný :roll: no pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor

Mam nazor takovy, ze chudak tvuj muz. Bouchla ses nekdy do hlavy? Asi mockrat, ze a takova perda to kolikrat byla. Bylo ti nekdy neco, nejspis ne, ze? Tak to srovnej s poplacanim a bez se omluvit svymu muzi. Musi si ted o tobe myslet nepekne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.2.23 16:36

Jsou divny oba, on placa dítě 5× po hlave, ona na to pise dotazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
1.2.23 16:40
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
1.2.23 16:48

Ženský vám dneska hrabe :lol: můj muž to občas taky udělá, je to jeho projev pochválení, něco jako poplácání po ramenou, jen syn je tak o metr a půl menší než manžel tak plácá po hlavě. Jo a hlavně nechoď na hokej nebo nedej bože syna nedej na hokej. Tam přes helmu plácají trenéři cato jako pochvalu, je to přes helmu ale rány jdou slyšet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
1.2.23 16:59
@Eemii píše:
Mam nazor takovy, ze chudak tvuj muz. Bouchla ses nekdy do hlavy? Asi mockrat, ze a takova perda to kolikrat byla. Bylo ti nekdy neco, nejspis ne, ze? Tak to srovnej s poplacanim a bez se omluvit svymu muzi. Musi si ted o tobe myslet nepekne veci.

Evidentně se praštila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.2.23 16:59

Nebude to zase nějaká ta osoba co sem hází míče a čeká kdo se chytí? Viz, teorie piva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.2.23 17:00

Hele, že jsi tu nedávno zakládala diskusi, že si se 5× praštila schválně do hlavy, aby ses ujistila, že když si se praštila poprve, tak se ti nic nestalo… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
1.2.23 17:05

:mrgreen: Ty jsi musela mit hodne velky uraz hlavy, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12129
1.2.23 17:21

No já nevím, takové „berany duc“ bývá větší pecka a dělají to zejména batolata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
1.2.23 17:33
@Anonymní píše:
Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovný :roll: no pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor
Šla bych s ním na pohotovost a otce nechala vykázat za domácí násilí na dítěti :zed: a pak si užívala pokoj na psychiatrii… Hysterko :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
1.2.23 17:33
@Gorlami píše:
Hele, že jsi tu nedávno zakládala diskusi, že si se 5× praštila schválně do hlavy, aby ses ujistila, že když si se praštila poprve, tak se ti nic nestalo… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nene :mrgreen: No evidentně nějaké následky to zanechalo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
1.2.23 17:35

I kdyby ho majzl pánví přes hlavu, tak bude v pořádku. :roll: Léčíš se nějak se svojí úzkostí?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
1.2.23 17:43

Je to naprosto normální, ovšem je zcela jasným příznakem úzkostné poruchy zpanikařit z toho, že jemnými doteky na hlavě se dá někomu ublížit a zrobit z toho obří scénu.

Máte velký problém v komunikaci s muže a ty reaguješ zcela neadekvátně.

To je potřeba řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
1.2.23 17:46

To ho poplácal kladivem, nebo proč to řešíte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...