Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Coze? Uraz hlavy z poplacani? To ho poplacal tak, ze ho pak placl stul z druhe strany? ![]()
@Janča6 poplacal ho zvrchu po hlavě, na temeno. Spis jde o princip, jestli se s tím taky setkavate a jestli vám to nevadí.
@Anonymní píše:
@Janča6 poplacal ho zvrchu po hlavě, na temeno. Spis jde o princip, jestli se s tím taky setkavate a jestli vám to nevadí.
A jak by mu tím asi mohl udělat úraz hlavy, copak si syn stěžoval, že to bolí?
Já taky holku plácám po hlavě ![]()
@Anonymní píše:Že jsi dost paranoidní. Ano, poplácání po hlavě je úplně ok.
Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovnýno pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor
Prosím tě…z tohoto opravdu mít otřes mozku nebo já nevím co ještě nebude…
Nevidím na tom nic špatného…
Myslím, že je na tvé straně, se muži omluvit…
Tak jestli ho plácal třeba velkým kamenem nebo paličkou na maso, tak by se mi to taky nelíbilo
Protože jinak nevím, jak by to mohlo ublížit..
Už jsem si říkala, že řeším opravdu velké kraviny
A ono by mohlo být i hůř
Tohle je opravdu krávovina. Jak může mít úraz hlavy z přátelského poplácání, to ho ani nehladíte po hlavě co kdyby náhodou? Nevím no,
buď jste dostala do hlavy nečím vy, nebo jste troll.
Pro jistotu bych s ním mazala na pohotovost, nikdy nevíš… To jako fakt myslíš vážně? 😳
@Anonymní píše:
Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovnýno pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor
S touto logikou by každý, kdo si sám zaťuká na čelo měl jet na pohotovost. Já syna neplácám po hlavě, ale třeba ho jakoby podrbu ve vlasech. Nehledej problém, tam kde není. Jemu t třeba přijde normální a nebere to jako trestání, kdyby ho chtěl mlátit, dá mu facku. A k dětem s nastupující pubertou prostě někdo přistupuje jinak, ne každý je objímá, chová apod.,někdo to dává najevo jinak.
Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovný
no pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor