Poplácání po hlavě

Anonymní
1.2.23 15:51

Poplácání po hlavě

Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovný :roll: no pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14874
1.2.23 15:55

Coze? Uraz hlavy z poplacani? To ho poplacal tak, ze ho pak placl stul z druhe strany? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 15:58

@Janča6 poplacal ho zvrchu po hlavě, na temeno. Spis jde o princip, jestli se s tím taky setkavate a jestli vám to nevadí.

• Citovat
  • Upravit
36009
1.2.23 16:02
@Anonymní píše:
@Janča6 poplacal ho zvrchu po hlavě, na temeno. Spis jde o princip, jestli se s tím taky setkavate a jestli vám to nevadí.

A jak by mu tím asi mohl udělat úraz hlavy, copak si syn stěžoval, že to bolí? :roll: Já taky holku plácám po hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221

8o, kdyby to bylo aspoň cihlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694

Resis nesmysly, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
1.2.23 16:05
@Anonymní píše:
Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovný :roll: no pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor
Že jsi dost paranoidní. Ano, poplácání po hlavě je úplně ok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
1.2.23 16:07

Prosím tě…z tohoto opravdu mít otřes mozku nebo já nevím co ještě nebude…
Nevidím na tom nic špatného…
Myslím, že je na tvé straně, se muži omluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
1.2.23 16:08

Tak jestli ho plácal třeba velkým kamenem nebo paličkou na maso, tak by se mi to taky nelíbilo :nevim: Protože jinak nevím, jak by to mohlo ublížit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
1.2.23 16:11

Už jsem si říkala, že řeším opravdu velké kraviny :mrgreen: A ono by mohlo být i hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.2.23 16:11

:zed: Tohle je opravdu krávovina. Jak může mít úraz hlavy z přátelského poplácání, to ho ani nehladíte po hlavě co kdyby náhodou? Nevím no, :zed: buď jste dostala do hlavy nečím vy, nebo jste troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
1.2.23 16:12

Mne by to vadilo a rozhodne mi to normalni neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
1.2.23 16:14

Pro jistotu bych s ním mazala na pohotovost, nikdy nevíš… To jako fakt myslíš vážně? 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
1.2.23 16:21
@Anonymní píše:
Holky prosím anonymně. Chci se zeptat, je podle vás normální poplácat děti po hlavě? Můj muž dnes došel z práce a 10 lety syn psal úkoly, šel mu pomoct a jak to dokončili, tak muž poplacal syna nekolikrat po hlavě. Jasný dělá se to po ramenech podle mě, ale dlaní mu plácnul tak 5× do hlavy ze je jako šikovný :roll: no pohádali jsme se, protože co se týká úrazu hlavy atd mám z toho strach, muž říkal, ze je to úplně normální a nemůže se mu z toho vůbec nic stát, mě to ale nedělá dobře. Jaký na to mate nazor
:mrgreen:
Povavilas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
1.2.23 16:21

S touto logikou by každý, kdo si sám zaťuká na čelo měl jet na pohotovost. Já syna neplácám po hlavě, ale třeba ho jakoby podrbu ve vlasech. Nehledej problém, tam kde není. Jemu t třeba přijde normální a nebere to jako trestání, kdyby ho chtěl mlátit, dá mu facku. A k dětem s nastupující pubertou prostě někdo přistupuje jinak, ne každý je objímá, chová apod.,někdo to dává najevo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí