Poporodní kalhotky- zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.20 18:16

@Lucie_Sx tam jsem kupovala tyhle, a řekla jsem sitovane od Hartmanna ale dala tohle a já už to nezkoumala.. Možná mě měla zarazit ta cena, vím že obyčejné sitovane tolik nestojí, ale vedle u přepážky kuckala nějaká lejdy a já chtěla hned pryč :roll: @Russet tak jiné zkoušet nebudu, já se spíš bála, aby na mě zase někdo nejekal, že je to blbě. Děkuju za reakci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
53518
30.12.20 18:19
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx tam jsem kupovala tyhle, a řekla jsem sitovane od Hartmanna ale dala tohle a já už to nezkoumala.. Možná mě měla zarazit ta cena, vím že obyčejné sitovane tolik nestojí, ale vedle u přepážky kuckala nějaká lejdy a já chtěla hned pryč :roll: @Russet tak jiné zkoušet nebudu, já se spíš bála, aby na mě zase někdo nejekal, že je to blbě. Děkuju za reakci :pankac:

Po císaři mě nikdo denně nekontroloval. Pouze na ultrazvuk jednou. Jinak se pouze ptali, jak se cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.20 18:27

@Russet já byla též po císaři a chodil dr každý den, nekontroloval spodek ale promackaval břicho a kontroloval jizvu.. Já měla gatata na půl žerdi, ale stejně remcal že mám mít jednorázový ať to nemám na jizve :roll: takže teď se tomu chci vyhnout a bejt připravena

• Citovat
  • Upravit
10651
30.12.20 18:29
@Anonymní píše:
Zdravím dámy. Prosím vás, mám takovej dementní dotaz. Šla jsem si koupit poporodní kalhotky, nechtěla jsem ty smecka z DM, a na rady mamin zde jsem si koupila MoliCare fixpants, ale premium, nějak jsem si neuvědomila, že by to nemělo bejt to, co jsem chtěla. Myslela jsem, že jsou sitovany ale nejsou. Jsou pružný, všechno ok, píšou že i prodysny, ale já nevím jestli ten styl je to správný po porodu :zed: stály mě přes 200 stovky a teď když si balím tašku, a odskrtavam seznam zjistím tohle… Já jsem vytocena, myslela jsem, že mám vše.. Tak co holky, můžou být, nebo jsou k ničemu :? :nevim: jo a vkládám anonymně, poněvadž se stydím za svou debilitu 8)

Měla jsem neco podobného a jsou lepší než ty síťované. Cenu vážně neřeš. Zkus si koupit ještě ty síťovky a sama uvidíš co ti sedne lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.20 18:34
@Anonymní píše:
@Russet já byla též po císaři a chodil dr každý den, nekontroloval spodek ale promackaval břicho a kontroloval jizvu.. Já měla gatata na půl žerdi, ale stejně remcal že mám mít jednorázový ať to nemám na jizve :roll: takže teď se tomu chci vyhnout a bejt připravena

Tak na mě nikdo nesahal, neprohlížel. Já bych to hlavně na sobě nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
30.12.20 19:51

Je, máš na ně odkaz? Ty síťovaný hrůza, po nástrojů mě byly tak hrozně nepohodlný, nakonec zvítězily těhotenské s bavlny.

Oprava: Nastrihu

Příspěvek upraven 30.12.20 v 20:27

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.20 20:02

https://www.benu.cz/…00-160cm-5ks?…

https://www.drmax.cz/…m-fixpants-l

@alena1995 mají je asi v každé lékárně, myslim :) @janickaIII možná ještě někde koupím i ty sitovany, když na ně narazím, ale jsem ráda, že tyto taky můžou být, děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1405
30.12.20 20:06

Tak já bych se zas přimlouvala za ty síťované, kór při normálním porodu s nástrihem, musí to opravdu větrat, mají jen držet vložku/y na místě. jinak ideální by bylo být úplně bez kalhotek, proto vypadají tak jak vypadají. Uvidíš po porodu, jestli bude nástřih nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí