Poprvé těhu! Co nás čeká?

67
24.5.12 17:06

Poprvé těhu! Co náš čeká?? :-)

Ahoj všem těhulkám! Zakládám tuto diskuzi, abychom si my, všechny natěšené ale i vystrašené těhulky poradili v začátcích nové životní etapy. Já sama jsem v 6tt+3, ale mám spoustu otázek a bohužel i obav. Budu moc ráda, když si budeme předávat zkušenosti nebo se jen těšit z budoucnosti, která na nás čeká :hug: Všem přeji pevné zdravíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1178
24.5.12 17:22

Ahojky Newi, taky jsem poprvé těhulka a to rovnou dvojnásobná. Nevím pořádně co mě čeká, jen z toho co čtu a od známých a kamarádek. A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.5.12 17:30

Ahojky, já jsem z Nového Jičína :-) A gratuluji k dvojčátkům :-) Ve kterém týdnu jste a jak se ti daří? Je ti dobře? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
24.5.12 17:33

Já jsem ve 12.tt a nějaký ten den. Jedno miminko je teda o týden mladší. Jinak mi je od začátku těhotenství docela dobře, až na nějaký ty drobnosti jako bolest v kříži, výtok, bolesti v podbřišku a tak. Ale nějaký velký nevolnosti mě naštěstí zatím nepotkaly. A co ty, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
24.5.12 18:05

Ahoj holky :mavam: Já jsem cca v 7. týdnu, ale podruhé, mám čtyřměsíčního chlapečka :D

• Citovat
  • Upravit
1178
24.5.12 18:08

Amber: Tak to gratulace! Tak to budeš mít co dělat, takhle po sobě miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
24.5.12 18:10

Chtěli jsme to tak kvůli prckovi, aby měl parťáka.. Snad to zvládnu :D

• Citovat
  • Upravit
24603
24.5.12 18:11
@Amber_1977 píše:
Chtěli jsme to tak kvůli prckovi, aby měl parťáka.. Snad to zvládnu :D

No ne. to si užiješ :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
efka.ca
24.5.12 18:18

Ahojky holky. Taky v tom litam poprve a otazek je spousta. Napr kfy je idealni oficialne oznamit tehu v praci? Jinak ja jsem 10+1tt

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
24.5.12 18:19

Jestli máš smlouvu na dobu neurčitou, tak bych to hlásila po prvním trimestru, až dostaneš průkazku.

• Citovat
  • Upravit
1178
24.5.12 18:29

Já jsem to měla v práci vyřešený docela rychle. jelikož mám dvojčátka, dostala jsem rizikový hned v 10.tt, tak jsem to musela oznámit. Šéf moc nadšený nebyl, ale nezbývalo mu nic jiného, než to přijmout. Takže už to oznamování v práci mám za sebou :-)
Amber: Tak to budeš mít skoro jako dvojčátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
24.5.12 18:35

ahoj holky dovoluju se k vám přidat, jsem v 11tt, je to moje první miminko.
otázek je doopravdy děsně moc:-D
Jak se cítíte v tom aktuálním hrozným počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.5.12 18:59

Jé, tak to je super, no mě taky nepotkaly nějaké šílené stavy, ale poznala jsem těhu podle takové „jiné“ únavy. Jen se musím hned ráno nasnídat, jinak mi moc dobře není a sem tam mívám dost křeče v podbřišku. No ale u mě je to spíš malý zázrak, protože minulý měsíc byl dost špatný po zdravotní stránce, měla jsme i hormony, které měli na měsíc otěhu zabránit a vida, je to tady :-) Jsem šťastná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.5.12 19:06

AHoj holky tak se kvám přidávám čekám první miminka.. jsem 16+4 a čekám dvojčátka, jsem z Jablonce nad Nisou a těhotenbství prozatím pohodové .. až na tu neschopenku a omezené vycházky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
24.5.12 19:37

Ahoj holky taky se přidávám..poprvé těhotná i když už trošku popředu od Vás..jsem 24tt..těhu jsem oznámila někde v osmém týdnu..šef po mě neskutečně ječel a chtěl at pracuji s chemikáliemi a nosim těžké věci tak jsem ho poslala k šípku..pokud to ale máte v klidu nechte to tak na třetí měsic:)na nemocenské jsem cca od 17 týdne..dýl jsem to s šefem proste nevydžela..výbavičku kupuju postupně at to nezasahne rozpocet..uz cca od toho devateho tydne..a vy uz mate neco?nebo jste povercive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí