Utrazvuk 20. týden Ústí nad Labem

2668
24.5.12 15:11

Utrazvuk 20. týden Ústí nad Labem

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste byla některá na ultrazvuku ve 20. týdnu v nemocnici v Ústí? Jak to probíhalo, řekli Vám pohlaví, platili jste něco? Mám mít něco s sebou? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anibas55
24.5.12 16:30

Ahoj já jsem byla sice ve 20. týdnu v Litoměřické nemocnici, ale odtamtud mne poslali do Ústecké na kardio vyšetření plodu. Asi to není ten samí ultrazvuk, ale tam konkrétně jsem si řekla, že chci vědět pohlaví to se platila 100,– řekli chlapečka a teď nám ho potvrdil i doktor na 3D (27+2) Ale asi to nebyl stejný ultrazvuk jako ten screening ve 20 týdnu

• Citovat
  • Upravit
svicka
24.5.12 16:57

Ahoj, já byla taky na tom kardiu a řekli mi pohlaví za 100 Kč. Fotka stála 50 Kč a DVD tuším 200 (nepamatuju :nevim: ). Nemusela jsem mít nic zvláštního s sebou, jen se muselo chodit po chodbě, aby miminka nespala :andel: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
24.5.12 17:27

Přesně tak

• Citovat
  • Upravit
155
24.5.12 17:32

ahojky , jojo za fotku chtějí u Homoly 100kč a za video kolem 200kč, pohlaví nám řekli a prý se Satrapa ani Homola nemílí, nám to tedy řekl Satrapa snad během 1 vteřiny a měl pravdu :-) Ale někdo mi nedávno říkal, že se jejich ordinace někam stěhuje, myslim že do Tornera ve Všebořicích, ale nevim to jistě a nevim od kdy přesně, prý je to tam vylepený na dveřích, nebo si tam mrkni, ne netu je tel.číslo, já tam taky nedávno volala, ale kvůli něčemu jinému ......jinak sebou jen těhu knížku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
24.5.12 17:33

Také se přidávám k holkám výše, také jsem tam byla na kardio vyšetření..za foto se platilo 50kč, za pohlaví 100kč a dvd 150kč, a sebou určo těhu průkajdu a falšu s pitím, bylo nás tam hoodně maminek a měla jsem co dělat, abych z toho vzduchu tam neodpadla.. :palec: :lol:

@Anibas55 taky ti to oznámil stylem, že je tam pinďour?.. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
24.5.12 17:34
@Pelunka1 píše:
ahojky , jojo za fotku chtějí u Homoly 100kč a za video kolem 200kč, pohlaví nám řekli a prý se Satrapa ani Homola nemílí, nám to tedy řekl Satrapa snad během 1 vteřiny a měl pravdu :-) Ale někdo mi nedávno říkal, že se jejich ordinace někam stěhuje, myslim že do Tornera ve Všebořicích, ale nevim to jistě a nevim od kdy přesně, prý je to tam vylepený na dveřích, nebo si tam mrkni, ne netu je tel.číslo, já tam taky nedávno volala, ale kvůli něčemu jinému ......jinak sebou jen těhu knížku

Byla jsem tam asi před měsícem a máš pravdu stěhují si ordinaci, měla jsem to napsané na papíru od nich co jsem dostala správu, ale můj doktor mi to z toho papírku vystřihl pro vlastní potřebu, takže moc neposloužím. Mě pohlaví řekl Setrapa a asi se nemýlil, protože chlapečka nám řekli i na 3D

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
24.5.12 17:37
@monuline píše:
Také se přidávám k holkám výše, také jsem tam byla na kardio vyšetření..za foto se platilo 50kč, za pohlaví 100kč a dvd 150kč, a sebou určo těhu průkajdu a falšu s pitím, bylo nás tam hoodně maminek a měla jsem co dělat, abych z toho vzduchu tam neodpadla.. :palec: :lol:@Anibas55 taky ti to oznámil stylem, že je tam pinďour?.. :lol: :palec:

Hrozné vyjádření, ale jo. Nejprve se prckovi nechtělo ho ukázat do ordinace jsem musela dvakrát, protože měl nohu přes nohu tak mě poslali proběhnout se po schodech, ale když jsem se vrátila, měl tam ještě k tomu pupeční šnůru. Po chvíli se prcek začal rozčilovat nožičkama a z pana doktora vypadla věta: Noooo jooo je tam pinďour :D

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
24.5.12 17:38
@monuline píše:
Také se přidávám k holkám výše, také jsem tam byla na kardio vyšetření..za foto se platilo 50kč, za pohlaví 100kč a dvd 150kč, a sebou určo těhu průkajdu a falšu s pitím, bylo nás tam hoodně maminek a měla jsem co dělat, abych z toho vzduchu tam neodpadla.. :palec: :lol:@Anibas55 taky ti to oznámil stylem, že je tam pinďour?.. :lol: :palec:

Musím dodat, že chtěji i kartu pojištěnce.

• Citovat
  • Upravit
2668
24.5.12 17:55

Děkuji za odpovědi. Můžu se ještě zeptat, kde v nemocnici jste byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.5.12 18:08
@vladěn píše:
Děkuji za odpovědi. Můžu se ještě zeptat, kde v nemocnici jste byly?

je to v dětské klinice - skoro naproti 3D, oni Ti kdyžtak na tý vrátnici na infu poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.6.12 12:37

Jee, děkuji za infa, také jsem se tam snažila 4 dny dovolat, ale pak jsem zjistila, že jsem dostala tel. do nové ordinace, kde je až od 2.7. Jinak je zatím v nemocnici. Stěhovat se má na Bukov do toho velkýho baráku za zastávkou do 4 patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí