Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@la_amanita zvláštní. Píšu svůj názor slušně, zakladatelka je očividně v nepohode, tak píšu co bych dělala. To že ty dáš prso na celý den je tvoje volba, a klidně dávej. Ale nauč se reagovat slušně ty,,matkojedudlik ". Abych ti oplatila stejnou mincí. Rozhodně si myslím, že je lepší chvilku počkat, pohoupat, uklidňovat, než hned vytahovat kozu.
@inkakřivák naprosto souhlasím
každá máma se rozhodne, jak bude k miminku přistupovat. Zakladatelka tu dostala více pohledů na věc a je na ní, jak se rozhodne a co vyzkouší.
Dekuji vsem za rady..pulhodinu myslim to, ze nechce papat, ale jen cumla..
myslim si, ze plakal, protoze potreboval vice fyzickeho kontaktu, protoze pak krasne usnul ![]()
ostatne nechci abyste jste se tu hadaly… kazdy mam pravo na svuj nazor, tak se vzajemne respektujme ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji vsem za rady..pulhodinu myslim to, ze nechce papat, ale jen cumla..
myslim si, ze plakal, protoze potreboval vice fyzickeho kontaktu, protoze pak krasne usnul
ostatne nechci abyste jste se tu hadaly… kazdy mam pravo na svuj nazor, tak se vzajemne respektujme
Tak super
tohle je přesně důkaz toho, že prso ne vždy řeší vše, a někdy je potřeba zapátrat, co miminku chybí. A úspěch je, pokud se na to přijde, protože ne vždy se to povede ![]()
Přejde to stopro vydrž. Já měla dny kdy jsem prostě nevylezla z postele a koukali jsme na filmy a dítě furt u prsa ale furt když ne brečela s spala mi u prsa byal jsem šťastná. Teď ji jsou 3 mesice a je to o 1000000% lepší, napije se pár minut a konec, žádný vliv že jsem ji měla prakticky, celý šestinedělí na prsu na ni nema
Zcela normalni, jsou nám 2 měsíce a mala chce taky jen prso, dudlik odmítá. Jsou dny kdy vydrzi dvě hod bez prsa (to je u nás maximum) a pak jsou dny, kdy s prsem i přes den spinka.. neberu ji ho, je mala a potrebuje ho
![]()