Porad na prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80181
17.3.22 12:57

@la_amanita zvláštní. Píšu svůj názor slušně, zakladatelka je očividně v nepohode, tak píšu co bych dělala. To že ty dáš prso na celý den je tvoje volba, a klidně dávej. Ale nauč se reagovat slušně ty,,matkojedudlik ". Abych ti oplatila stejnou mincí. Rozhodně si myslím, že je lepší chvilku počkat, pohoupat, uklidňovat, než hned vytahovat kozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
17.3.22 13:01

@inkakřivák naprosto souhlasím :palec: každá máma se rozhodne, jak bude k miminku přistupovat. Zakladatelka tu dostala více pohledů na věc a je na ní, jak se rozhodne a co vyzkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 13:12

Dekuji vsem za rady..pulhodinu myslim to, ze nechce papat, ale jen cumla..
myslim si, ze plakal, protoze potreboval vice fyzickeho kontaktu, protoze pak krasne usnul :)
ostatne nechci abyste jste se tu hadaly… kazdy mam pravo na svuj nazor, tak se vzajemne respektujme :oops:

• Citovat
  • Upravit
3958
17.3.22 13:58
@Anonymní píše:
Dekuji vsem za rady..pulhodinu myslim to, ze nechce papat, ale jen cumla..
myslim si, ze plakal, protoze potreboval vice fyzickeho kontaktu, protoze pak krasne usnul :)
ostatne nechci abyste jste se tu hadaly… kazdy mam pravo na svuj nazor, tak se vzajemne respektujme :oops:

Tak super :kytka: tohle je přesně důkaz toho, že prso ne vždy řeší vše, a někdy je potřeba zapátrat, co miminku chybí. A úspěch je, pokud se na to přijde, protože ne vždy se to povede :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.3.22 21:22

Přejde to stopro vydrž. Já měla dny kdy jsem prostě nevylezla z postele a koukali jsme na filmy a dítě furt u prsa ale furt když ne brečela s spala mi u prsa byal jsem šťastná. Teď ji jsou 3 mesice a je to o 1000000% lepší, napije se pár minut a konec, žádný vliv že jsem ji měla prakticky, celý šestinedělí na prsu na ni nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.3.22 23:08

Zcela normalni, jsou nám 2 měsíce a mala chce taky jen prso, dudlik odmítá. Jsou dny kdy vydrzi dvě hod bez prsa (to je u nás maximum) a pak jsou dny, kdy s prsem i přes den spinka.. neberu ji ho, je mala a potrebuje ho :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí