Devítiměsíční dcera pořád pláče a já nevím co dál

Anonymní
18.11.14 11:04

Pořád pláče a já nevím co dál.

Mám devítiměsíční vymodlenou holčičku. Je to naše zlatíčko milovaný, ALE štve mě neskutečně jedna věc. Třičtvrtě dne mi probrečí. I když je přebalená, napapaná, napitá, protě brečí a brečí. S přestávkami je to v podstatě takhle od cca jejího třetího měsíce, všichni mi říkaly, že se to s přibívajícími měsíci zlepší, ale změnu žádnou nevidim. Kolikrát mi i probrečí celou procházku, připadam si jak krkavčí matka, lidé se otáčejí a mě je trapně. Vydrží si hrát chvilku. Pořád pro ní vymýšlím nějakou zábavu, ale už si nevím rady, všechno jí rychle omrzí. Na druhou stranu v noci je to andílek. Usne v 6 a spí do rána do 7. Jen se vzbudí třeba 2× na mléko. Můžete mi poradit čím to může být. Dr. jsem to říkala, ale nic mi na to neodpověděla…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
18.11.14 11:08

Je to u takto „velkeho“ ditete uz trochu neobvykle. Asi to nebude zuby ci nejakou alergii, kdyz v noci je klidek.
Pokud v kocaru rve, nechodila bych na prochazky, jen obehla rychle nakupy.
Jak ti ji, basti prikrmy dobre? Jak travite doma cas, je na zemi, leze uz, kle i?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 11:11

Zkus vázat do šátku - můj v kočárku taky ječí jak tygr.. :think: řve i doma, nebo jen venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 11:12

@Bibi239 Dříve byly procházky Ok, ale ted jak už je větší, starší tak jí to už nebaví. K tomu všemu jí na doporučení z RHB nemůžu dát ještě do sporťáku, tak je asi problém i tohle. Nejspíš by ráda koukala. Baští pěkně. A ano doma je na zemi. Snaží se plazit, ale moc jí to zatím nejde a snaží se na čtyři, ale to jí zatím také moc nejde.

• Citovat
  • Upravit
25178
18.11.14 11:12

A co zkusit nosítko - zkoušela jsi někdy?
Já takhle bojovala v druhorozenou, když byla novorozeně, byla jsem za homeopatkou. Byla jsem odhodlaná jít i k léčiteli. Někdy je rozuzlení překvapivě snadné. Jestli se nebojíš alternativních věcí, zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
18.11.14 11:14

A do kočárku na bříško? Já takhle vozila obě děti, měli rozhled a byli spokojené. Sporťák mi jde do lehu, tak pak šli do něj - jde mi hodně sklopit korba, tak líp viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 11:19

Mám manducu, ale nechci jí tam mít uplně celý den, tam se jí relativně líbí. V kočárku jí teda vozím na zádech to je fakt, ale vyzkouším to bříško

• Citovat
  • Upravit
25178
18.11.14 11:23
@Anonymní píše:
Mám manducu, ale nechci jí tam mít uplně celý den, tam se jí relativně líbí. V kočárku jí teda vozím na zádech to je fakt, ale vyzkouším to bříško

A proč ne? KDyž se ji tam líbí, třeba ji to časem uklidní… spíš tvoje záda, no :think:
Dám ti příklad, máme tady vyhlášeného léčitele. Sousedům strašně špatně spal malý, doporučil otočit postel a malý od tý doby spí celou noc úplně v klidu… Někdy pomůže, někdy ne, ale na tvým místě bych asi zkusila cokoliv.
Já byla s malou v 6 měsících u homeopatky, protože byla strašně neklidná, noci děs běs a až jsem u ní začala mluvit a odpovídat na její otázky, tak se mě samotné rýsovala odpověď…

Příspěvek upraven 18.11.14 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.11.14 11:23

To může být jak u nás, v kočárku jsem cca od 4. měsíce neměla moc šanci, takže jsem jí nosila, teď je v 7. měsících ve sporťáku a už je spokojenější. Učí se lézt, takže je ukňouraná, ale vyloženě nebrečí, prostě se to učí a rozčiluje se, že jí to nejde.
Já myslím, že je to tím, že se přes den snaží vyvinout nějakou aktivitu, která jí momentálně nejde a z kočáru prostě a jednoduše nevidí, v devíti měsících už je to dost vnímavé dítě, potřebuje objevovat svět.
Manduca je dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
18.11.14 11:24

Mě dcera probrečela první 3mes co jsem ji kojila přešli jsme na um a na probioticke kapky a bylo po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.11.14 11:25
@Anonymní píše:
@Bibi239 Dříve byly procházky Ok, ale ted jak už je větší, starší tak jí to už nebaví. K tomu všemu jí na doporučení z RHB nemůžu dát ještě do sporťáku, tak je asi problém i tohle. Nejspíš by ráda koukala. Baští pěkně. A ano doma je na zemi. Snaží se plazit, ale moc jí to zatím nejde a snaží se na čtyři, ale to jí zatím také moc nejde.

A RHB doporuceni proc? Ze nesedi? Do lehu se da dat i ve sportaku a dite vidi vic. Ale muj prostredni rval i ve sportaku, kdyby mohl, byl by na zemi a plazil by se i po ulici :lol:
Jinak lehounce prizvednout, kdyz je dite pripoutane a utemovane fusakem, to se taky nicnestane, jen tam musi byt rovne. :nevim: Jako ne hodiny, ale decentne prizvednout, dat do ruky rohlik, krupky… Hned je aspon chvili ticho. Doma dite casto zabavi obycejne veci jako kosicek s kolicky, otevrena skrinka s hrncema, hromadka novin a letaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 11:27
@Anonymní píše:
Mám manducu, ale nechci jí tam mít uplně celý den, tam se jí relativně líbí. V kočárku jí teda vozím na zádech to je fakt, ale vyzkouším to bříško

manduca jí neublíží, takže nos.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.11.14 11:28

@Bibi239 jo noviny jsou výborná hračka :-) naší malou láká i otevřená myčka nebo koš, vlastně běžné věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 11:33

@Bibi239 je nedonošená…tak samozřejmě ji obyčejnými věcmi zabavuji, ale i tak nic moc. Jinak prý zatím polohoovat vůbec nemáme :zed:

@novakova.t je na UM

• Citovat
  • Upravit
25178
18.11.14 11:34

@Balatonek Přsně tak, obývák plný hraček, ale nejlepší je přerovnávat utěrky, víčka od sklenic, vytahovat flašky oleje :zed: a octa, mouky… a rozhazovat gumičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí