Poradit s menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.8.14 14:01
@sissi79 píše:
Ak víno vzhledem k věku ne..
Jinak to je stres z dovči, zaručeně to chyneš až tam.. klasika :hug:

Nojono.. Zákon schválnosti.. Beztak, to prostě dostanu až na dovolené :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.8.14 14:03
@blogerkaBianka píše:
Nojono.. Zákon schválnosti.. Beztak, to prostě dostanu až na dovolené :/

jo, neznám nikoho kdo by neměl skluza a nezapracoval zákon schválnosti :mrgreen:
ale citronová šťáva ztlumuje :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3451
21.8.14 14:03

Nechci tě strašit, ale mě MS normálně skončila, pak za pár dní jsem odjela k moři a tam sem to stejně zase dostala :zed: sice slabý a asi jenom 3 dny, ale změna prostředí udělala svoje :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.8.14 14:04
@Verunecka289 píše:
Nechci tě strašit, ale mě MS normálně skončila, pak za pár dní jsem odjela k moři a tam sem to stejně zase dostala :zed: sice slabý a asi jenom 3 dny, ale změna prostředí udělala svoje :nevim: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: znáááám :zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
21.8.14 14:04
@sissi79 píše:
jo, neznám nikoho kdo by neměl skluza a nezapracoval zákon schválnosti :mrgreen:
ale citronová šťáva ztlumuje :kytka:

Tak snad aspoň to no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.8.14 14:08

A jeje, 15 a ja radim vino :oops: Hele, bohuzel zakon schvalnosti nekdy prekona i prirodni zakony. Jestli zvladas tampony, tak si je pribal a doufej v nejlepsi. Jsi jeste mladoucka, i kdyz ji mivas pravidelnou, obcas to holt ulitne, to je pomerne normalni. Mozna se ti posune tak, ze bude az po dovolene, ja mela v zivote i par sestitydennich cyklu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 14:20
@beruska9 píše:
A jeje, 15 a ja radim vino :oops: Hele, bohuzel zakon schvalnosti nekdy prekona i prirodni zakony. Jestli zvladas tampony, tak si je pribal a doufej v nejlepsi. Jsi jeste mladoucka, i kdyz ji mivas pravidelnou, obcas to holt ulitne, to je pomerne normalni. Mozna se ti posune tak, ze bude az po dovolene, ja mela v zivote i par sestitydennich cyklu :nevim:
:|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.14 14:20

Silná Menstruace

Ahoj, pomoc. Mám silnou menstruaci, může to být i kůli tomu, že jsem to doslala až v 15ti letech. Teprve to mám po druhé. Vůbec mě nic nebolí, není mi blbě, akorát to je moc silný. Pohyb mi v tomto připadě nepomáhá, jelikož se mi zdá nepřijemné cvičit s měsíčkama, bojím se že proteču. Jak zmírnit menstruaci. děkuji.. potřebuji nutně vědět co nejdřív, za dva dny mám sportovní soustředění.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.8.14 14:22

Známá používala místo vína 100% ananasový džus, ale taky bez záruky.
Místo vany (nebo jako doplněk k vaně) jde taky dávat teplé obklady na břicho (třeba takové ty gelové nebo nahřívací do mikrovlnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
21.8.14 14:22
@blogerkaBianka píše:
V listopadu mi bude 15,menstruuju od 10 a cca od 12 pravidelně. Děkuju, takže mi asi nezbývá nic jinýho, než se uklidnit a čekat až to dostanu a smířit se s tím, že budu muset používat tamponu, čemuž jsem se chtěla vyhnout..

chápu, ale fakt bych se tomu vyhnula. Ono ti to ještě může různě blbnout i když jsi to dva roky měla pravidelně. Toho tamponu se neboj, kup si ty tenčí a neboj se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
21.8.14 14:24
@blogerkaBianka píše:
Horká vana mi nepomohla. Kolik toho červeného vína? Osobně jsi myslím, že to asi teda nepomůže, ale jsem ochotná zkusit cokoliv.

na víno se vyprdni. holt to budeš mít na dovce, ale to se zvládnout dá. Já už promenstruovala dovolených :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
21.8.14 14:26
@strnte píše:
Ahoj, pomoc. Mám silnou menstruaci, může to být i kůli tomu, že jsem to doslala až v 15ti letech. Teprve to mám po druhé. Vůbec mě nic nebolí, není mi blbě, akorát to je moc silný. Pohyb mi v tomto připadě nepomáhá, jelikož se mi zdá nepřijemné cvičit s měsíčkama, bojím se že proteču. Jak zmírnit menstruaci. děkuji.. potřebuji nutně vědět co nejdřív, za dva dny mám sportovní soustředění.. :)

zlatko, to nevím. Já to mám silný odjakživa :roll: kup si pořádný vložky nebo tampony a často se přebaluj. Mě na zmírnění nepomohlo nic, ani HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.8.14 14:27

@strnte Silná menstruace znamená co? Jak často si musíš měnit vložku? pokud už máš zkušenost s tampony, tak si vzít tampon a jistit to vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
21.8.14 14:29

@Svistice to je fakt, každý řekne silná něčemu jinému :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
21.8.14 14:34

@strnte no spíš, je to normální MS, akorát ta první je někdy slabší…tak že klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí