Poraďte: Firkon nebo DorJan

13.7.13 12:28

poraďte: Firkon nebo DorJan

Ahoj holky, nemohu se rozhodnout pro kočárek a mám dva favority:
Firkon verano long
http://www.detskyruzek.cz/…no_long_2013
nebo
DorJan Danny sport
 http://www.zbozi.cz/…t-3-ds3-112/

původně jsem chtěla Firkona, ale četla jsme pár diskuzí, že snad je poruchový, že má příliš úzký sporťák a může klapnout děťátku prsty.
Je lepší ten DorJan?
Máte zkušennosti? - jak s jedním nebo s druhým???
Budu moc ráda za odpovědi :hug: děkuji předem, Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
13.7.13 12:41

Firkon, ten Dtest co byl, se jaksi nepovedl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
13.7.13 12:45

Dorjan, v tom testu dopadl dobře. máme doma Dorjan pro jedno dítě a pro dvojčata a neměnila bych, ale každej kočár má něco, na Dorjanu např. je brzda taková obtížnější :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1769
13.7.13 12:48

Já mela dorjan a naprosta spokojenost, jediny co se mi snim stalo, ze jsem pichla :mrgreen: ale ja stim fakt jezdila všude a hodne takze se ani nedivim. ale jak uz se psalo tak brzda, no. v lete dobry ale v zime jsme museli porad promazávat, ale to je to jediny. ja bych do nej sla klidne znova :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
13.7.13 12:57

Mám také dorjan a jsem spokojená, brzda je opravdu pevnější, takže je obtížné odbrzdit kočár nohou. Kdybys si měla znovu vybírat, šla bych do něj znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
13.7.13 12:59

Jinak doporučuji si ho pořídit i s autosedačkou a s aretací na autosedačku, to jsem opravdu hodně využívala i u lékaře, nemusela jsem malou vytahovat a s autosedačkou jsem jí rovnou vzala do ordinace, takže v čekárně zůstal jen podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.7.13 13:05

Tak já měla sadu Firkon Verano. Poruchového jsem na něm nic nenašla, hluboká verze super, ale sportovní se mi fakt nelíbila. Jak píšeš, je užší a nějak blbě mi přišly řešený ty bezpečnostní pásy. Náš malej v tom sporťáku byl snad 2×.
Jinak byl kočárek báječnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
13.7.13 13:10

Firkona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
13.7.13 13:11

Máme dorjan, jezdíme 15m a bez problému, jo vlastně jsme píchli, ale tak to neni vina kočárku ale naše, taky s nim jezdíme všude :-) ale jinak je fakt super, ponechám ho i na druhý mimčo (jestli teda bude) :-) Náš malej je docela dlouhán, v hluboký korbě jezdil do 10m a to byl v kombinéze a fusaku a vešel se pěkně a sporťák je taky super, já ho chválim kudy chodim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
13.7.13 13:18

Taky máme dorjana a jsme spokojený, jen ta už zmiňovaná brzda :zed: a mazat a mazat, jinak vrže. Odjezdila jsem s ním celou zimu (malej se narodil začátkem prosince) a i když bylo hodně sněhu, tak jsem se dostala všude, kam jsem potřebovala :-)
Teď už jsme ve sporťáku, ale střídám s golfkama, pač sporťák je dost těžkej :-)
Ale pokud hledáš kočárek v této cenové relaci, tak dorjan doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
13.7.13 13:26

Máme firkon verano long a jsem spokojená, ta long verze je vymakanější a sporták mě přijde prostornej víc. koukal bych na rozměry firkona a dorjana ale firkon je dle mého určitě širší a delší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
13.7.13 13:54

Podle mě je to úplně jedno. Máme Dorjan a jsme vcelku spokojeni. Sestřenka se hrozně rozmýšlela jeslti Dorjan nebo… (nevím co) a nakonec zjistila, že je to stejný výrobce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
13.7.13 14:11

Já jsem s dorjanem taky spokojená, neměli jsme žádný problém, brzda se musí promazat a je to ok…

• Citovat
  • Upravit
1553
13.7.13 14:24

Dorjan super, jen ta brzda a špatně řešená kola. Nešla nám moc dobře dofouknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
13.7.13 14:40

Tak my měli/máme s Dorjanem teda větší problémy, ale myslím, že to by bylo s každým polským kočárkem, takže si nestěžuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí