Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím po ránu všechny maminky ![]()
Holky, mám problém ![]()
Potřebuju pro to naše malé slůně (92 cm, 15 kg) nějaké pořádné golfky.
Hodně jezdíme autem a já ve svém nemám moc velký kufr, takže potřebuju takové, které se sklapnou úplně na úzko jako deštník. Taky by měly být trochu bytelnější, aby vydržely každodenní několikateré skládání a rozkládání a drncání po kočičích hlavách a podobné super terénu, který je u nás ve městě ![]()
Bylo by i fajn, kdyby šly dát úplně nebo skoro úplně do lehu, protože to naše „miminko“ si ještě rádo v golfkách schrupne.
Koukala jsem na diskuze, které tu o golfkách pro větší dětičky jsou, ale jsou všechny staršího data, takže některé tipy na kočárky jsem už podle těch odkazů ani nenašla, tak se omlouvám, že zakládám další kočárkovou diskuzi.
Děkuju moc všem za rady a přeju krásný pátek ![]()
Mishel
Ahojky
nevím jestli je toto pro větší dítko, ale já zrovna tento mám v plánu koupit, jelikož máme už jeden doma, starší, a jsem max spokojena, je do 22,5 kg, tak by měl něco vydržet, dcera má teď 11 kg, a má v něm ještě dost místa, takže i když ve skutečnosti vypadá úzký, tak to dost klame, a po složení je docela malý. polohování zad jednou rukou do lehu, je od 6 měs. myslím, super maxi stříška…kukni na odkaz
http://www.cybex4u.cz/…lassic-black
![]()
Akorát teda nepatří k nejlevnějším
ale zase si říkám, že raději připlatím, cybex má celkově dost kvalitní výrobky. ![]()
jinak se dá přimontovat s adaptérama i autosedačka, ale to jen pro mimi, tak to už asi nic ![]()
![]()
Vendulko, ty vůbec nevypadají špatně ![]()
až a tu cenu teda ![]()
to bych asi doma neobhájila. Koupila jsem totiž jako sporťák novou Muru a on si ještě pamatuje kolik stála a další kočárek za pětku teda neskousne
![]()
Jj, ta cena je dost vysoká na golfky
já mám právě ty jedny doma koupeny starší od jené paní, kupovala jsem je za 3000,– ale tak ty už fakt nechám jen tak na lítačku příští rok, a do města si chci koupit ty nové
ale chlopek by to taky už nezkousl, tak na ně musím nějak tajně našetřit
ale kukni třeba na starší modely, jeslti nenajdeš levnější, to jsem dala zrovna odkaz na origo stránky, a ti jsou většinou nejdražší ![]()
Díky za tohle téma
.Já už jsem z těch golfek na hlavu, přijdou mi všechny malé
Vždycky zasednu a projíždím kde co a ještě jsme nenašla nic, co by mě nějak nadchlo
.Malej bude mít rok a má 80 cm a přes 10 kg.
Radím Cybex Callisto, mám ho a je perfektní. Nevýhodou je cena okolo 6000, ale třeba by se dal sehnat i použitý. Připadá mi opravdu kvalitní a dovedu si předsavit, že pokud ho někdo použije pár měsíců, je ještě v bezvadném stavu.
@Vendula D. Jen pro info origo stranky tohle nejsou. Dovozcem do CR a tudiz oficialnim distributorem je babystar, tedy firma kenyo
http://www.babystar.cz/o-nas/t-301/
Vsechno ostatni uz jsou pouze prekupnici, bez ohledu na to jak dobre (oficialne) vypadajici domenu koupili ![]()
ty mají spojenou rukojeť, ne?
A jak se skládají?
Já mám malý kufr v autě a když tam mám dát ještě nějaký ten nákup, tak aby mi tam všechno vlezlo ![]()
@Netrpělivá já jsem se právě rozhodovala mezi Calisto a Topaz, a u Topaze se mi líbí, že je do 22,5 kg, calisto jsou jen do 17,5 což je ještě 5 kg rozdíl, a dcera je dost velká, tak se mi více zamlouvá ten topaz
je ale fakt, že calisto se mi líbí více vzhledově, má hezčí a pevnější stříšku ![]()
to mi povídej ![]()
už týden nedělám nic jiného než hledám na netu golfky a už jsem z toho pěkně otrávená
![]()
@quinny píše:
@Vendula D. Jen pro info origo stranky tohle nejsou. Dovozcem do CR a tudiz oficialnim distributorem je babystar, tedy firma kenyo
http://www.babystar.cz/o-nas/t-301/
Vsechno ostatni uz jsou pouze prekupnici, bez ohledu na to jak dobre (oficialne) vypadajici domenu koupili
tak jsem se zpletla, pardón ![]()
@mishelka Mají spojenou rukojeť. Skládá se tak, že se na té rukojeti zmáčkne takové místo, rukojeť se tím jakoby zlomí na dvě části, a dole se nohou něco sešlápne, pak už se kočár poklopí dopředu… Budu muset letět s dcerou na hudebku, ale odpoledne bych to mohla nafotit.
Holky, myslíte, že existuje něco napůl golfky, napůl sporták? Nevím, jak to popsat. Mě přijde, že máme snad nejmenší sporták, co existuje, je to z 3 kombinace-Roan Teo.