Poraďte jak prosadit novou firmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.26 10:32
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Tak 25 km. Máte konkrétní nabídku? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
8
12.4.26 11:49

Reklama v jakékoliv formě dnes už nikoho nezajímá, protože ji má kde kdo. Já pracuji jako řemeslník a nejlepší způsob je osobní zkušenosti zákazníků, kteří předají své doporučení dalším. Je to zdlouhavý, roky trvající proces ale tak to v podnikání je. Honem, rychle plný diář, tak to nefunguje, to by dělal každý. Mě to trvalo asi 5 let, než se mi zákazníci začali točit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.4.26 11:54
@Cenarius píše: Více

Nejřemeslník je upřímně blbost. Tyhle portály z vás vysajou peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.4.26 18:48

Vybudovanie znacky trva, nikto sa nepresadil od vecera do rana.

Praca musi byt kvalitna cena dobra a postupne budu zakazky pribudat.

Ja uz na reklamu vobec nedam, kontaktujem vacsinou kamaratov kamaratov a podobne, vzdy niekto niekoho dobreho ma. Ale ja som specificky pretoze som narocny, takze vela veci nedokaze nikto na CZ/SK urobit, takze to taham zo zahranicia (bohuzial, mrzi ma ze to takto kleslo s umom ludi).

Portaly poptavka atd su fakt o nicom, jediny kto z toho ma profit je ten portal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.26 18:58
@Anonymní píše: Více

Tak pokud nemáte peníze, tak ať dál dělá pro toho podnikatele, který si evidentně umí sehnat zakázky…lékař mu nedovolil být zaměstnanec a pracovat, tak bude podnikat..
Je to celé zbrklé a nelogické a pokud potřebujete peníze hned, tak ať se dál nechá zaměstnat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.26 06:19

Tak samozřejmě, že pro něho dál bude dělat zakázky. Ale asi jsem psala, že tím ale není zajištěno, že se každý měsíc uživí. Někdy je to zakázka za 12 tisíc, jiný měsíc není žádná (třeba u jedné věci se čeká na dotaci, kterou vyřizuje ministerstvo už asi tři měsíce), loni v létě měl jednu zakázku za 150 tisíc Kč, tak to bylo jiné kafe - jindy je to zakázka za 12 tisíc Kč za měsíc.

Každopádně máme za víkend předjednané nějaké přísliby dvou velkých zakázek, to by pokrylo několik měsíců obživy a hned dnes jde na dvě menší - je to přes známé, přes FB a přes Google reklamu. Tak nějaký pohyb nastal. Samozřejmě si uvědomujeme, že to nějakou dobu bude trvat, než se rozjedeme. Můj post je o tom, jak tomu co nejvíce pomoci, jaké zkušenosti s tím mají jiní. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.26 06:23

Co je zbrklého na tom, že chce pracovat na sebe, když už není způsobilý s velmi vážným náhlým a jednostranným poškozením sluchu návratu do hlučné výrobní haly u zaměstnavatele, kde byl 20 let?

Kdyby si šel sednout na pracák, bylo by to divnější, když má vzdělání, státní zkoušky, vybavení a chuť pracovat.

• Citovat
  • Upravit
1083
13.4.26 08:35

Jedna věc je zaplacená reklama na Google, druhá správné nastavení SEO na webu, to je základ. Obecně efektivní nastavení webu (odkazy, popisky použitých obrázků, klíčová slova…).
Dobré je, pokud něco dělal pro nějakou firmu, aby si je on hodil na webu do referencí a oni jeho, pokud mají web do dodavatelů.
Taky je dobré vědět na koho chce cílit, na firmy, nebo na fyzické osoby? podle toho zvolit inzerci i sociální síť. FB, Instáč atd, jsou tak zahlecné soc. sítě, že od toho bych už moc neočekával, tohle není pletení ponožek, má velmi specifický obor.
Taky bych zkusil oslovit nějakou firmu z oboru, která by ho vzala jako externistu na IČO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.26 17:47

Mě to logiku nedává. Jako zaměstnanec pracovat nemůže, ale podnikat v tom oboru ano? Podnikání je ale ještě náročnější, než zaměstnanecký poměr. Vím to sám. Pracuji kolikrát do večera a víkendy, svátky. Pořádnou dovolenou jsem neměl kolik let. Reklamu ve formě letáků, atd. jsem zkoušel na začátku a moc to nefungovalo. Nikdo si nepozve domu řemeslníka, o kterém nic neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat