Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj,tak to jsem ráda,nebyl tak drahý,stál 9000kč,hledala jsem dlouho,koupit ho za 30 000 kč s víc fakt nejni problém
.Ošoupalo se nám kolečko,na gumě se vyklubaly díry,byla to fuška sehnat novou ale podařilo se,ze starý káry
a jak se nám bájo jezdí
(guma je úplně stejná jako co tam byla)
denca29 píše:
Tak hlavně ať dobře slouží. My ho po měsíci reklamovali,další měsíc kámoška, která ho měla také.A navíc kočárek ve sněhu vůbec nejezdí. Ale věřím, že někomu dle jeho potřeb dobře poslouží.
Muzu rict, ze ve snehu jezdi
. Bydlim v Calgary, snehu mam tady pozehnane a vim, ze jezdi, Taky v terenu
. Nevim, jak muze vubec nejezdit ve snehu v Cechach
. Taky v obchode mezi regalama se s nim da krasne „tancit“
.
resli píše:
ahoj,jen bych vám chtěla ukázat svůj kočárek,je úžasnej,prostornej,krásně houpe,jsem z něj unešená.Byla jsem štastná když jsem ho sehnala.
Nejspíš většině z vás se líbit nebude,ale přesto,koukněte![]()
Je nádhernej.
My máme Casualplay S4 a nemůžu na něm říct půl slova a to už odvozil starší sestřičku.
pegalle píše:denca29 píše:Muzu rict, ze ve snehu jezdi
Tak hlavně ať dobře slouží. My ho po měsíci reklamovali,další měsíc kámoška, která ho měla také.A navíc kočárek ve sněhu vůbec nejezdí. Ale věřím, že někomu dle jeho potřeb dobře poslouží.
. Bydlim v Calgary, snehu mam tady pozehnane a vim, ze jezdi, Taky v terenu
. Nevim, jak muze vubec nejezdit ve snehu v Cechach
. Taky v obchode mezi regalama se s nim da krasne „tancit“
.
Tak hlavně, že to víš já to mám vyzkoušené. Je to kočárek do „města“ ne do terénu. Ve městě po dlažebkách hrozně háže a nehoupe. To je můj postřeh. Já jsem s ním spokojená nebyla, teď stojí ve sklepě. A jezdíme na urb. Jinak Mutsy je moje jednička. Jsem moc spokojená.
denca29 píše:
Tak hlavně, že to víš já to mám vyzkoušené. Je to kočárek do „města“ ne do terénu. Ve městě po dlažebkách hrozně háže a nehoupe. To je můj postřeh. Já jsem s ním spokojená nebyla, teď stojí ve sklepě. A jezdíme na urb. Jinak Mutsy je moje jednička. Jsem moc spokojená.
Vim to, protoze to mam taky odzkousene
Spokojena jsem taky
. Uzivej UR. ![]()
pegalle píše:denca29 píše:Vim to, protoze to mam taky odzkousene
Tak hlavně, že to víš já to mám vyzkoušené. Je to kočárek do „města“ ne do terénu. Ve městě po dlažebkách hrozně háže a nehoupe. To je můj postřeh. Já jsem s ním spokojená nebyla, teď stojí ve sklepě. A jezdíme na urb. Jinak Mutsy je moje jednička. Jsem moc spokojená.Spokojena jsem taky
. Uzivej UR.
Jo jo díky, prcek bohužel už moc v kočárku být nechce
. Také užívej kočárek, protože kočár je moc důležitý pro maminu.
Ahoj, já mám Bebetto Holland a jsem naprosto spokojená, kočárek je lehkej a mají skvělé barevné kombinace. Posílám i fotku
Terinka11 píše:
Ahoj, já mám Bebetto Holland a jsem naprosto spokojená, kočárek je lehkej a mají skvělé barevné kombinace. Posílám i fotku
Ahoj tak já ti nevím ale mužu asi být už zběhlá-mám 4děti-chlapce a vyskoušela jsem již-hauck trax,babypoint,x-lander,casual-play,jané,firkon-trojkolka,knor-trojkolka,you-palla,danny sport a jemu podobný,a mnoho dalších jelikož je střídám tak dlouho než mě sedí,zabrzdil mě ted až SAFETY ST1 BABY-sportovní verze jelokož již korbu nepotřebujem,ale měla by na něj sedět korba jolz,nebo jiná která má zekvákávací systém,ale je lehoučký,skladný ,a lehoučce manipulativní,ale též je to na vás všeh a hlavně každá máme jiný vkuz.Ale je moc i hezký.
![]()
Ahoj
mám půl roční mimčo a určitě bych znova nekupovala kombinaci a to žádnou, ani značkovou.
Důvod je ten že i drahé a značkové kombinace jsou vždy pouze výrobek typu 3v1 nebo 2v1 a to vede k tomu že všechno nebo aspoń některé funkce kombinovaných kočárů jsou ošizený kompromis na úkor těch ostatních. Když kočár používáš každý den, několik měsíců tak tě to pak štve.
tak to jsou moje postřehy
Emilka1 píše:
My máme Casualplay S4 a nemůžu na něm říct půl slova a to už odvozil starší sestřičku.
casual ma krasny veci i kocarky to prvne ;-0 ) kamoska ma ale sama si stezuje jak je tezky
ale taky v nem vozi uz i jeji druhe mimi
sama na nem mohu oci nechat ,, ale fakt ta vaha
ja jsem měla kočarku mooooc čislo raději neuvedu
ale za mě byl a je pořad muj nej německy kočarek hartan
tahle značka je opravdu velice kvalitni a v německu nejprodavanějši za ni je pak tetuonka a gess. cena je trošku vysoka ale odpovida kvalitě
muj prvni hartan jsem před 8 lety koupila za 17tis a prodala po 3 letech uživani za 7tis a pani v něm vozi sve druhe ditě a kočik je pořad držak
a nej z tech hartanu co jsem měla je top line s a hartan r1
na všechny tři děti kupuju pořad jen hartan + zkusoušim i jine značky ale vždy mam hartanka v zaloze ![]()
Mě se teda strašně líbí kocarek babysafe venezia (trošku retro) v té bilo fialové ale to jen tak kdybych měla přebytek financí, tak bych si ho koupila na parádu jako záložní
jinak potřebuju trošku praktičtější
takže mám trojkombinaci, že se dá snadno složit, v pohodě se vejde do mýho pežotka a hlavně postupně roste s naší natálkou.. od vajíčka, přes klasickou korbičku až ke sporťáku.. myslím, že nejpraktičtější kočárky jsou čtyřkoláky, které mají všecky kolečka nafukovací a nejlépe ty přední dvě otáčecí… ale to je asi na každém, co komu vyhovuje