Který kočárek je podle vás nejlepší?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
24.2.11 11:37
A tak to mně se zase líbí moc :palec:…staré kočárky se mi hrozně líbí, ale ty ceny… :-(.

ahoj,tak to jsem ráda,nebyl tak drahý,stál 9000kč,hledala jsem dlouho,koupit ho za 30 000 kč s víc fakt nejni problém :-D .Ošoupalo se nám kolečko,na gumě se vyklubaly díry,byla to fuška sehnat novou ale podařilo se,ze starý káry :lol: a jak se nám bájo jezdí :potlesk: :lol: (guma je úplně stejná jako co tam byla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.2.11 14:23
denca29 píše:
Tak hlavně ať dobře slouží. My ho po měsíci reklamovali,další měsíc kámoška, která ho měla také.A navíc kočárek ve sněhu vůbec nejezdí :cry: . Ale věřím, že někomu dle jeho potřeb dobře poslouží.

Muzu rict, ze ve snehu jezdi :wink: . Bydlim v Calgary, snehu mam tady pozehnane a vim, ze jezdi, Taky v terenu :pankac: . Nevim, jak muze vubec nejezdit ve snehu v Cechach :nevim: . Taky v obchode mezi regalama se s nim da krasne „tancit“ :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.2.11 14:30
resli píše:
ahoj,jen bych vám chtěla ukázat svůj kočárek,je úžasnej,prostornej,krásně houpe,jsem z něj unešená.Byla jsem štastná když jsem ho sehnala.
Nejspíš většině z vás se líbit nebude,ale přesto,koukněte :-D :srdce:

Je nádhernej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.2.11 14:32

My máme Casualplay S4 a nemůžu na něm říct půl slova a to už odvozil starší sestřičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
24.2.11 15:30
pegalle píše:
denca29 píše:
Tak hlavně ať dobře slouží. My ho po měsíci reklamovali,další měsíc kámoška, která ho měla také.A navíc kočárek ve sněhu vůbec nejezdí :cry: . Ale věřím, že někomu dle jeho potřeb dobře poslouží.
Muzu rict, ze ve snehu jezdi :wink: . Bydlim v Calgary, snehu mam tady pozehnane a vim, ze jezdi, Taky v terenu :pankac: . Nevim, jak muze vubec nejezdit ve snehu v Cechach :nevim: . Taky v obchode mezi regalama se s nim da krasne „tancit“ :wink: .

Tak hlavně, že to víš já to mám vyzkoušené. Je to kočárek do „města“ ne do terénu. Ve městě po dlažebkách hrozně háže a nehoupe. To je můj postřeh. Já jsem s ním spokojená nebyla, teď stojí ve sklepě. A jezdíme na urb. Jinak Mutsy je moje jednička. Jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.2.11 00:52
denca29 píše:
Tak hlavně, že to víš já to mám vyzkoušené. Je to kočárek do „města“ ne do terénu. Ve městě po dlažebkách hrozně háže a nehoupe. To je můj postřeh. Já jsem s ním spokojená nebyla, teď stojí ve sklepě. A jezdíme na urb. Jinak Mutsy je moje jednička. Jsem moc spokojená.

Vim to, protoze to mam taky odzkousene :wink: Spokojena jsem taky :-D . Uzivej UR. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
26.2.11 19:27
pegalle píše:
denca29 píše:
Vim to, protoze to mam taky odzkousene :wink: Spokojena jsem taky :-D . Uzivej UR. :-D

Jo jo díky, prcek bohužel už moc v kočárku být nechce :cry:. Také užívej kočárek, protože kočár je moc důležitý pro maminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.3.11 22:55

Ahoj, já mám Bebetto Holland a jsem naprosto spokojená, kočárek je lehkej a mají skvělé barevné kombinace. Posílám i fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.3.11 23:39
Terinka11 píše:
Ahoj, já mám Bebetto Holland a jsem naprosto spokojená, kočárek je lehkej a mají skvělé barevné kombinace. Posílám i fotku

Ahoj tak já ti nevím ale mužu asi být už zběhlá-mám 4děti-chlapce a vyskoušela jsem již-hauck trax,babypoint,x-lander,casual-play,jané,firkon-trojkolka,knor-trojkolka,you-palla,danny sport a jemu podobný,a mnoho dalších jelikož je střídám tak dlouho než mě sedí,zabrzdil mě ted až SAFETY ST1 BABY-sportovní verze jelokož již korbu nepotřebujem,ale měla by na něj sedět korba jolz,nebo jiná která má zekvákávací systém,ale je lehoučký,skladný ,a lehoučce manipulativní,ale též je to na vás všeh a hlavně každá máme jiný vkuz.Ale je moc i hezký. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
25.3.11 11:56

Ahoj
mám půl roční mimčo a určitě bych znova nekupovala kombinaci a to žádnou, ani značkovou.
Důvod je ten že i drahé a značkové kombinace jsou vždy pouze výrobek typu 3v1 nebo 2v1 a to vede k tomu že všechno nebo aspoń některé funkce kombinovaných kočárů jsou ošizený kompromis na úkor těch ostatních. Když kočár používáš každý den, několik měsíců tak tě to pak štve.

1. Koupila bych kvalitní autosedačku, viz ADAC testy autosedaček, hlavně lehkou protože je praktický mimčo přenášet v autosedačce i v ruce, nejlepší je když jde autosedačka ještě nasadit na podvozek hlubokýho kočáru.(asi nějakou MC)
  2. Hluboký kočár asi nejakou Inglessinu, koukala jsem že mají i akce 10-11 tis na loňský kolekce. Co největší korbičku, aby mělo mimčo kde spát rovný a věšlo se tam opravdu do tý doby, než začne samo bez držení sedět nejlépe i s fusakem.
  3. Pořádný sporťák s nafukovacíma (všema) kolama a ruční brzdou, pokud možno dostatečně odpružený. Taky dost prostorný aby se mimčo vešlo i s fusake aspoň druhou zimu. S otočnou sedačkou abych mohla kontrolovat co tam mimi vymejšlí.

tak to jsou moje postřehy

• Citovat
  • Upravit
787
26.3.11 17:46
Emilka1 píše:
My máme Casualplay S4 a nemůžu na něm říct půl slova a to už odvozil starší sestřičku.

casual ma krasny veci i kocarky to prvne ;-0 ) kamoska ma ale sama si stezuje jak je tezky :-( ale taky v nem vozi uz i jeji druhe mimi ;-)) sama na nem mohu oci nechat ,, ale fakt ta vaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.11 20:41

ja jsem měla kočarku mooooc čislo raději neuvedu :lol: ale za mě byl a je pořad muj nej německy kočarek hartan :lol: tahle značka je opravdu velice kvalitni a v německu nejprodavanějši za ni je pak tetuonka a gess. cena je trošku vysoka ale odpovida kvalitě :lol: muj prvni hartan jsem před 8 lety koupila za 17tis a prodala po 3 letech uživani za 7tis a pani v něm vozi sve druhe ditě a kočik je pořad držak :lol: a nej z tech hartanu co jsem měla je top line s a hartan r1 :lol: :lol: :lol: na všechny tři děti kupuju pořad jen hartan + zkusoušim i jine značky ale vždy mam hartanka v zaloze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janca12
19.12.13 16:01

Mě se teda strašně líbí kocarek babysafe venezia (trošku retro) v té bilo fialové ale to jen tak kdybych měla přebytek financí, tak bych si ho koupila na parádu jako záložní :) jinak potřebuju trošku praktičtější :( takže mám trojkombinaci, že se dá snadno složit, v pohodě se vejde do mýho pežotka a hlavně postupně roste s naší natálkou.. od vajíčka, přes klasickou korbičku až ke sporťáku.. myslím, že nejpraktičtější kočárky jsou čtyřkoláky, které mají všecky kolečka nafukovací a nejlépe ty přední dvě otáčecí… ale to je asi na každém, co komu vyhovuje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4