Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojda, možná hloupá otázka, ale jak prosím naváži na face booku s někým kontakt? díky ![]()
Jako s někým koho znáš nebo s někým koho neznáš?
Když si klikneš na profil někoho je tam přidat do přátel a on to buď potvrdí nebo ne.
Nebo můžeš zprávu ta se, ale u někoho uloží do dalších a dotyčný ji nevidí tak můžeš čekat na odpověď docela dlouho (když ho nemáš v přátelích).
Jak je úvodní fotka toho dotyčnýho tak tam je malým písmem zpráva na to klikneš a otevře se ti to.
@Simonea píše:
@LuckaPt Jasně, ale kde se ta zpráva píše?
Presne jak pise @LuckaPt ale nekdo to ma bloknuty ze mu nenapises leda az ti potvrdi „pratelstvi“ ![]()
Holky, já mám také jednu otázku ohledně FB. Víte některá, jak bych mohla udělat to, aby ostatní viděli jen jméno bez příjmení? Už jsem to u pár lidí takto viděla.
@Gabriela3 píše:
Holky, já mám také jednu otázku ohledně FB. Víte některá, jak bych mohla udělat to, aby ostatní viděli jen jméno bez příjmení? Už jsem to u pár lidí takto viděla.
To snad nejde, pokud vím. Že by někdo na profilu měl, třeba jen Eliška jsem neviděla. ![]()
Pokud tě nezná, nebo nepozná z fotky, tak ti nejspíš nenapíše a může mít bloklé buď přidání do přátel či napsání zprávy, či i oboje.