Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Tolik arogance? Je to nutné?za prvé vůbec nevíš o co jde nevíš, jaké problémy mám doma a jak to mám s partnerem. Jsem ráda, že máš super sex, to jsem si myslela taky, než zacly problémy a potkala jsem ho.. třeba jsem si s milencem souzena a patříme k sobě. To co je mezi námi nelze vysvětlit někomu, kdo asi nic podobného nezažil
Kdybys nezačala s tím, jak ti strašně závidíme, nebyla bych arogantní.
Víš prd o tom, co jsem si ve vztahu zažila a co ne. Nepopírám, že ty by sis třeba v mé tehdejší situaci s klidem našla bokovku, já jsem se tehdy rozhodla na svém vztahu pracovat a možná i proto teď vybírám dárek, jaký chci, své životní lásce, ne utajenému šuku. Upřímně doufám, že nikdy nepochopím, že někdo nemůže ze vztahu s problémy, které „nejde řešit“, normálně a dospěle odejít, a místo toho musí svého partnera podvádět s ženáčem. Omlouvej si to jak chceš.
@Anonymní píše:
Tolik arogance? Je to nutné?za prvé vůbec nevíš o co jde nevíš, jaké problémy mám doma a jak to mám s partnerem. Jsem ráda, že máš super sex, to jsem si myslela taky, než zacly problémy a potkala jsem ho.. třeba jsem si s milencem souzena a patříme k sobě. To co je mezi námi nelze vysvětlit někomu, kdo asi nic podobného nezažil
Tak jen aby to „velke“, co ty citis mezi vami, videl i ten milenec, vzhledem k tomu, ze z tve strany je tam neco vic. Misto abys resila problem doma, si vytvaris ocividne dalsi
Hodne stesti preju, at te to nesemele jeste vic. ![]()
@AvajBr píše:
Tak jen aby to „velke“, co ty citis mezi vami, videl i ten milenec, vzhledem k tomu, ze z tve strany je tam neco vic. Misto abys resila problem doma, si vytvaris ocividne dalsiHodne stesti preju, at te to nesemele jeste vic.
@Return dragon píše:
Kup mu něco, co nebude muset schovávat před manželkou
já si myslím, že se nemusí nic schovávat, naopak přijdu domů a řeknu,–-podívej, co jsem si koupil. ![]()
@opozice píše:
já si myslím, že se nemusí nic schovávat, naopak přijdu domů a řeknu,–-podívej, co jsem si koupil.
ti nevím, už dávno nepodceňuju ženskou intuici
![]()
@Forest_Gump1 píše:
ti nevím, už dávno nepodceňuju ženskou intuici![]()
je to jako v matematice přímá úměrnost.
Čím více takové věci tajíš, tím více je to nebezpečné.
Spíše naopak. Kde jsi byl dnes tak dlouho? No kde? S milenkou přece. Nekecej a řekni, kde. Noo, kde, zdržel jsem se v obchodě. ![]()
@Return dragon píše:
Nonebo řekne, to je dárek od klienta
pokud dělá v byznyse
nj, jenže tady na miminu jich moc není…
![]()
@Return dragon píše:
Njn, tak prémie od vedoucího či co
Pak to musí zaobalit tak nějak: podívej se miláčku. V práci rozdávali -„pastelky“ za pravidelnou docházku
pamatuji dobu, kdy si ženský chodily za šéfem pro odměny, že už mají prošlapané kozačky a nutně si musí koupit jiné. ![]()
@opozice píše:
je to jako v matematice přímá úměrnost.Čím více takové věci tajíš, tím více je to nebezpečné.
Spíše naopak. Kde jsi byl dnes tak dlouho? No kde? S milenkou přece. Nekecej a řekni, kde. Noo, kde, zdržel jsem se v obchodě.
No to ne. Jinak Byl jsem s Klárou v obchodě, potřebovala vybrat dárek pro muže. On je stejně velký jako já. Milenka je použitelná možná jednou, ono to přece jenom vrtá. Moje zkušenost: Ta abc (29), podle ní by se dali malovat obrazy andílků v kostele. To jsem řekl 2× a už byl problém. Radši nemluvit, dokud se 2× nezeptá. Jako dárek doporučuji mobil, tablet, externí disk, sluchátka atd…
Těžko říct
je pravda, že manželky se po tom budou pídit. Záleží na pánovi, jestli to ukecá jako " já jsem si to koupil, už jsem měl starou (peněženku třeba)" nebo kup parfém, flešku, něco do auta, klíčenku (je to blbost, ale bude si pamatovat, že je to od tebe.) Těžké hádat, když to musí skrývat.
oříšek
@Derya píše:
Těžko říctje pravda, že manželky se po tom budou pídit. Záleží na pánovi, jestli to ukecá jako " já jsem si to koupil, už jsem měl starou (peněženku třeba)" nebo kup parfém, flešku, něco do auta, klíčenku (je to blbost, ale bude si pamatovat, že je to od tebe.) Těžké hádat, když to musí skrývat.
oříšek
Něco co by si koupil klidně sám..
@Forest_Gump1 Noo jasně, o to jde. Nebo nějaký suvenýry, jestli fandí třeba fotbalu, hokeji.
Nebo nějaký dráhy kus tvrdého alkoholu, vzpomínka na dlouho (pokud mluvíme o něčem fakt dražším). Hlavně pak napiš, cos pořídila, i když upřímně bude rád, ale stejně to podle mě někde schová, aby se něco neprovalilo, takže nic velkýho to nechce. ![]()