Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
můžete se podělit o zkušenost s internetovými objednávkami u těchto dvou obchodů. Byly jste spokojeny s jednáním a za jak dlouho zboží přišlo?
Dík
sanynka
PS: ještě jsem zapomněla na Krtečka ![]()
Ahoj,
já mám zkušenost s Čáryfukem a musím napsat, že velmi dobrou.Objednávala jsem tam kočárek, autosedačku a odrážedlo.O stavu objednávky mě informovali mailem.Kočárek dodali pátý den, autosedačku a odrážedlo sedmý den.Během objednávky se vyskytl problém s odrážedlem- dodavatel neměl na skladě požadovanou barvu, tak mi nabídli jinou barevnou variantu.Takže s Čáyfukem jsem byla spokojená.
Bodlinka a Veru 15m
Ahoj, já má dobrou zkušenost s Čáryfukem. Objednávala jsem si u nich asi 4× a vždycky bylo vše OK. Dodání trvalo cca týden. Kočárek dokonce přišel za dva dny a to jsou z Brna a já z Prahy. Takže tento obchod Ti určitě můžu doporučit.
Na Špuntíka jsem taky slyšela chválu, ale z vlastní zkušenosti nemohu soudit. Krtečka taky neznám.
Tak jsem alepoň trochu pomohla.
Hodně štěstí při nákupech. M.
Ahoj!
Mám velmi dobrou zkušenost se Špuntíkem,objednávali jsme tam chůvičky od Philipsu,mělu je bezkonkurenčně nejlevnější a přišly asi 5 dní po objednání.
Pak jsem objednávala spací pytel na www.destkydum.cz a zboží přišlo za dva dny a vše bylo v pořádku.
Včera jsem objednávla fusak na Čáryfuku,tak uvidíme,jsem ráda,že na ně slyším chválu.
Hanka
Ahoj,
já mám dobré zkušenosti se Špuntíkem, objednávala jsem tam kočárek, objednávala jsem ho ve středu a další pondělí jsem ho měla, předem mi dali vědět telefonicky (v pátek), že ho posílají.
Takže maximální spokojenost ![]()
Lenka
Moje zkušenost se Špuntíkem je trochu rozporuplná. Objednávala jsem tam přes internet ohrádku a přestože inzerují rozvoz po Praze zdarma, paní se mě po telefonu snažila přemlouvat, jestli bych si pro ohrádku nechtěla přijet. Nakonec řekla, že jeden jejich zaměstnanec bydlí kousek ode mě, tak že mi ji tedy přiveze. ![]()
Zboží ale bylo v pořádku (jen to dlouho trvalo - asi 14dní, ohrádku zrovna neměli na skladě) a cena taky dobrá. No ale příště si to rozmyslím a možná zkusím nakoupit jinde.